Güncellemeler
+1 yıl
Herhafta masaja gittiğim biri var , çok etkileniyorum asla belli etmemeye calısıyorum ama aklımdan çıkmıyor sizce bunu hisseder mi?
Acaba gitmesem mi artık ama çok iyii
Merhaba aranızda masör var mı bişey sormalıyım içim içimi yiyorrrr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
ben değilim ama yakın bir arkadaşım var profesyonel olarak uğraşan. dilersen iletebilirim sor buradan
Herhafta masaja gittiğim biri var , çok etkileniyorum asla belli etmemeye calısıyorum ama aklımdan çıkmıyor sizce bunu hisseder mi?
etkilenmekten kasıt görsel ve duygusal anlamdaysa bu bir noktadan sonra iletişimi zorunlu kılabilir , belirsizliği kaldırmak için. en azından biraz diyalog kurabilirsin.
ama yok sen fiziksel temastan, dokunuşlardan etkileniyorsan; bunu karşı taraf suistimal eder mi yoksa fırsata çevirir mi sen kullanıldığınla kalır mısın bunu karşı tarafın karakteri ve sana bakış açısı belirler.
Duygusal değil bedensel zaten muhabbet ediyoruz hep
masörler bu durumlarla çok karşılaşıyor. ciddiyim bak çoğu erkek masör, kadın müşterileri tarafından böyle durumların içinde buluyor kendini. mesleki bir durum. bence bu kriteri aklında tut
Yani onlar için normal bi durum etkilenen sadece masaja giden mi
ya kendisi etkileniyor olsa bunu bir şekilde izah eder ifade eder. ama zaten etkilense bunu söylemese bile , dediğim gibi kadın tarafından bu konuda bir sürekli talep vardır zaten. o meslekte konsept öyle maalesef. yani Ayşe olmaz Hatice olur Hatice olmaz Esra olur. biri gider biri gelir modu. he amacın fb gibi bir şeyse o zaman iletişime bağlı farklı bir gündem açılabilir ama ben olsam o hislerden bir birliktelik/sevgili ilişkisi ummazdım
Zaten sadece cinsel benimki
çocuğun yerinde olmak isterdim şu an 😄 yani masajdan anlarım cidden ama profesyonel masajcı iddiam olamaz 😄
neyse yine de dediklerimi bir düşün. kendin için , kendini iyi hissedeceğin ve finalde üzülmeyeceğin seçeneklere odaklan
kararını verdin mi 😀
Evet vazgectım gitmeyeceğim artık bırakacağım
öğrenciyken masördüm teknik bir bilgiyse yardımcı olabilirim
Cinsel 😂😂😂
masajla cinsellik ayrı konular onu jinekoloğa sorsan daha iyi olmaz mı
ha bişiler olsun istemiyorsan gitmemelisin
Ne alaka
E etkileniyorum demişsin
Jinekologa sor demene ne alaka dedim
Cinsel dedin ya
Birlikte olmak
Bu masörünle senin karar vereceğin bir durum ama muhtemelen ücret talep edecektir senden
Sor diyenlerin hiçbiri de bilmiyordur eminim ama kanıtlayamam
Git ne olacak masaj yaparken izin ver yakın temas kurmaya çalış anlat zaten
asdasdas şimdi doluşuruz tüm masörler olrak hizmet için asdasdasd
Sordum güncelledim
bence sen bizim ruhumuzu güncelle soru eksik kaldı :) :)
Uygun yer neresi normal bitiyor tabiki giyinip yallah eve 😂
Neresi ya anlamadım
Yazamıyom seviyem yetmedi
xper 1 olarak yazanlar var ayarlarına bak
Amaç ne birlikte mi olmak istiyorsun
Galiba
Ortam ve koşullar nasıl ona göre ayarlamak zor olmaz bence
Tecrübem vardı 😂
Hal ve hareketlerinde değişiklik oluyor mu?
Benim mi
Evet
Yumuşuyorum 😂😂
yıllar önce yapmıştım
:) normalde o senden etkilenmiş olsa bi şekilde belli ederdi zatende :))) sen yinede bi dene
Napayım ki
ooo bi sürü şey var ya :)
Anlat lüüttfeweenennn
:) yok sen düşün bul:) da tavsiye etmmem bi masörle olmanı:)
Neden
bol bol aldatılırsın
Burada herkes masör hem de en profosyoneli
Sor bakalım noldu
Vermiyor musun
Yok
Gizli
Gizli hâla
söyle dinliyorum
Hoşlandığını belli ediyorsan anlar tabi
Muhabbet edıyorum sadece bide iyi yaptığını söyledim
Anlamıştır ondan hoşlandığını
Anlasa tepki vermez mi
Belki senden çekiniyordur eğer çekinmese farklı dokunuşlar yapabilir mesaj yaparken nerelerine dokunuyor peki
İç çamaşırı hariç heryer
Hayır iç çamaşırlarım var
Sor buyur
Eger masaj yapan kişi işinin ehlıyse anlar siz anlamadan sizden önce kıvama getirebilir haberiniz olsun
Napmam gerek
Daha dikkatli davran aklında soru işareti yoksa gitmemen daha iyi cünki ya degilse eli kulagında size saplaması an meselesi
Ahhahahahah kahlaha attım
Nıye kahkaha attınki
Bana mı saplayacak 😂
Evet
İnş ahahhahah
Tövbe🤣
Arkadaşım var neden ki
Ne konuda etkileniyorsun
Cinsel
Manitan masor mu 😅
Valla bilmiyorum bi sansini dene ama asik olma derim. Masorler ve barmenler ellerinde kiz boldur. Ha zevkine bak gec
Aşık olamam
Neden olamazsin ki?
Durumlar uygun değil 😂
Ne gibi?
Ne gibi bişey
Sana sormuyorum yine ben 😂
Neden
Buyrun
Var dedik ne soracaksın
Git keyfine bak daha rahat davran dokunurken hisseder bunu rahat oluşun çok şey ifade eder
Rahatım zaten ama
Çamaşır giyiyor musun masaj esnasında
Evet
Çıkart çamaşırı sadece havlu olsun net anlar ve rahat olduğunu hissettir ona
Yapamam. Asla teşekkürler
Ne var bunda bir sorun yok ki normali bu
sakin ol. sor bakim?
:) ondan etkilenene çok kişi vardır , bilir ama belli etmez
Nasıl anlarım bunu acil ya
sana dokunurken inle hafif hafif
Oha hahahha
:) en doğrusu bu
Sor.
Dinliyorum
Hisseder
Hissetse nasıl tepki verir
Daha farklı masaj yapar
Nasıl 😂😂😂
Okşayarak
gitmedin mi yoksa ne olursa olsun mu dedin?
Konu nedir
Sor bakalım
Bennn
eevettt
etkileniyorsun madem bunu belli etmek adına adımatabilirsin havlunu biraz açmak gibi yaptın mu bunu hiç
Havlum yok çamaşır var
Dinliyorum
Gitmeye devam edeceksin anladığım kadarıyla ve beklenen son olacak eminim ☺️
Olsa olurdu şimdiye kadar 😭
Zaten şimdiye kadar olmuş olmaması can sıkıcı ☺️ ilk seansta olur benim bildiğim
Benim yüzümden mi acaba
Cekindiysen filan o yüzden yapmamış olabilir, ki ortalama bir masör bunu bahane etmez ☺️
Neyi bahene etmez anlamadım
Cekinmeyi diyorum, gereğini yapar normalde
Beni beğenmedi demek
Önündeki manzara, begenmesine yeter, bilemedim şimdi
Müneccim miyim nasıl bulayım seni
Takip ettim
Xper seviyem yetersizmis 😂 rencide oldum Şu an
Sende et
Ettim
buyur
Gitme artık masaj deyince aklıma tek bişey geliyor.