Diğer Sizlere herhangi bir şeyler sorayım mı ? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sorayım ve yanıtlayın 😂 hoş sorular soracağım #prenstensorular Güncellemeler+1 yıl Devam Güncellemeler+1 yıl #prenstensorular Sizlere herhangi bir şeyler sorayım mı ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Sor ulan sor ay dur prense biraz daha kibar olayım sorun prensim 1 15 Yorumla sohbetcidede +1 yıl hahahhahahahahaahh prensese yakışır şekilde Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl @sohbetcidede hayır ben prenses değilim prenses sevmiyorum ben şövalyeyim değilmi prensim @ Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl @PrensHazretleri Yorumla sohbetcidede +1 yıl @gulsuberenkolsuz yakında alpaylığa terfi edersin Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl @sohbetcidede şövalyeler albay olamaz ki Yorumla sohbetcidede +1 yıl @gulsuberenkolsuz korkma biz seni terfini sağlarız Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl @sohbetcidede he peki peki Yorumla sohbetcidede +1 yıl @gulsuberenkolsuz he işte o dediğinden Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl @sohbetcidede ha aynen aynen Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl gidiyor kız djf Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Iyi gidiyor hem sen bana hala cevap yazmadin Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yazarım ben 😂 Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Yaba o zaman Yorumla gulsuberenkolsuz +1 yıl Yaz* Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak 😂 Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. sor bakalım ne sorcan 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni nasıl buluyosun asdad Yorumla kimsinlanben +1 yıl neşeli Yorumla PrensHazretleri +1 yıl güzel :) Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Sor :D 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorularım nasıl sence asdsad Yorumla Nicktir_et +1 yıl Güzel sjebsjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl asdasd Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Çok merak ettim sor 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Paylasımlarım nasıl asdasd Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Rezoo Yorumla PrensHazretleri +1 yıl hayır asdasd Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet ahsjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl bence iyi asdasd Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tabiki tabiki 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni görünce ne düsünüon sadasd Yorumla ikizterazi +1 yıl Başka soru Sor bakayım 🧐 Yorumla ikizterazi +1 yıl Aklıma bir şey gelmedi çünkü kskskss Yorumla PrensHazretleri +1 yıl ya tabi sadasd Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Sorma 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Neden böyle dedin sadasd Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Ters psikoloji uyguladm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl sorayım asdsad Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Sor Yorumla PrensHazretleri +1 yıl sence nasılım asdsad Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence muhtesemsn Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyleyim evet 😂 Yorumla
sorumdeğilsorunumvar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sorr 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sorunun ne fjgj Yorumla sorumdeğilsorunumvar +1 yıl Sorunum sorunumun olmaması dkdnnd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl öyle sorun mu olur asdasd Yorumla
Oğuzzhaan Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sor aga 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yeni misin fjgj Yorumla Oğuzzhaan +1 yıl Yeniyim sj 31 qwe Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha ya :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sorrr 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasıl biriyim sence asdasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uyuz xd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl yoo sadasd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olanı dedim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ghchcg Yorumla Cevap sahibi +1 yıl djjfjck Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız vhcgc Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sor ulan sor ay dur prense biraz daha kibar olayım sorun prensim
hahahhahahahahaahh prensese yakışır şekilde
@sohbetcidede hayır ben prenses değilim prenses sevmiyorum ben şövalyeyim değilmi prensim @
@PrensHazretleri
@gulsuberenkolsuz yakında alpaylığa terfi edersin
@sohbetcidede şövalyeler albay olamaz ki
@gulsuberenkolsuz korkma biz seni terfini sağlarız
@sohbetcidede he peki peki
@gulsuberenkolsuz he işte o dediğinden
@sohbetcidede ha aynen aynen
Nasıl gidiyor kız djf
Iyi gidiyor hem sen bana hala cevap yazmadin
Yazarım ben 😂
Yaba o zaman
Yaz*