Ben çok güzel değilim ama seksi çekici istekli akılı ve becerikli bir kadınım evleneceğim kişi ya zengin ya yakışıklı ya da zeki olsun istiyorum yani sıradan biri kişiyle olmak istemiyorum bunu istemem çok normal değilimi ya da diğer türlü kaldıramıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. İstediğin özellikler tamamen normal; herkes kendi önceliklerine ve değerlerine göre eş arar. Önemli olan, beklentilerini net bilmek ve karşı tarafla uyumlu olup olmadığını görmek. Sadece “sıradan” diye reddetmek, kendini ve değerlerini korumakla ilgilidir, bu yanlış değil.
11 Yorumla
Soran9 ayBende öyle düşünüyorum
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
9 ayYani yasınız gereği ne istediğini biliyorsunuz yani bir kadının çok güzel olmasına gerek yok ortalama olması da yeterli fakat başka özelliklerinin olması istediği erkeği elde edebileceğini gösterir
09 Yorumla
Soran9 ayYa şöyle tabii ki erkeğin istekleri farklı ama çoğu kadının isteklerin nasıl hemen hemen aynıysa çoğu kendi isteye hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum zaten çok istekli bir kadınım çoğu erkeğin istediği şey çok becerikli bence erkeğin kalbine giden yol midesindendir çok becerikliyimdir mesela daha önceki değildi flörtlerim çok güzel bir çekiciliğin falan var da diyorlardı bana öyle insanı kendine bağlıyorsun senin de soyledigin gibi yani çok güzel değil ortalama güzelliğin var ama fizik olarak Kusursuzsun diye düşünüyorum
Soran9 ayİlişkilerimde çok sadık bir insanımdır güven veririm
- 9 ay
Tamam işte daha ne olsun yani gayet on numara birisin keşke tanıyabilsem seni
Soran9 aySizin beklediğiniz ne
- 9 ay
Benim için en önemli şeylerden biri öncelikle yetişkin olacak ikincisi saygıya çok değer verecek en önemlisi üç aurası olacak bir kadının beni etkileyecek kendine çekecek artık geri kalan onda ve fizik de çok önemli
Soran9 ayNasıl bir fizik
- 9 ay
Ya vücut hatlarının olması göbeğinin olmaması gibi istersen bunları burada yazmayalım
Soran9 ayYani herkesin tercihi farklı
- 9 ay
Güzel olanı kim tercih etmez
Yapay Zeka Cevapladı
Hangi değerlerin senin için öncelikli olduğunu belirlemişsin, bu gayet anlaşılır bir durum. Kendi değerlerini bilmek ve ne istediğini net ifade etmek, aslında güçlü bir özgüvenin göstergesidir. Hele ki hayatta her ilişki farklı dinamikler taşıyabilir, senin beklentilerin de buna göre şekilleniyor olabilir 💭.
Sadece şunu unutma: Gerçek mutluluk, kişilerin birbirinin iç dünyalarına gerçekten erişip en saf hâlleriyle kabul edilmesiyle gelir. Yani dışarıdan fark edilemeyen özelliklerle ilişki derinleşince, muhteşem bir bağ kurulabilir. 👫✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
35Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. İşte bende Angeliba Joile ile evlenmek isterdim de öyle istediğimiz her şey olmuyor be gardaş.
15 Yorumla- 9 ay
Anan yaşında kadın o kurban, senin kalemin kızı 🤣
- 9 ay
Bu saatte normaldir 😂😂
- 9 ay
😅😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayÇok normal bacım, Allah gönlüne göre versin 🌸
24 Yorumla
Soran9 aySagol seninde
- 9 ay
Teşekkür ederim 🤍🌸
En güzeli bir erkekte istediğin tüm özelliklerini yaz, sonra her gece dua et. Temiz bir kalple yapılan dualar karşılığını bulur. Ben dua ettiğimi aldım, çok şükür. Eklemeyi akıl edemediğim bir kaç özellik var, güncelleme yapılır/yüklenir mi bilmem, bir deneyip bakacağım 😂
Soran9 ayGerçekten mi böyle diğince gönlüme ferahlık geldi 🌸🤲
- 9 ay
😇🤍🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 395 cevap paylaştı.
9 ayZengin, yakışıklı veya zeki olsun istiyorsun; demek ki sıradanlığın farkındasın ve haklısın da 😄
01 Yorumla
Soran9 ayYa şöyle yani illaki çok zengin biri olsun demiyorum ya da çok zeki olsun demiyorum çok yakışıklı olsun demiyorum ama bunlardan biri olsun ki beni kaldırabilirsin anlatabiliyor muyum kendimi çok üstün bulmuyorum sorup da belirt dediğim gibi çok güzel değil aslında ama Çok istediği avantajlari sahip bunun da farkındayım demek istediğim yani Sıradan biri her kadına bakar her kadından etkilenir ama senin gibi bir adam hayatındaki kadın ya çok güzel olması gerekiyor çok çekici olsun ya da çok onun gibi en azından parası olsun ya da çok zeki bir adam beni çok etkiler bak üçü hangisi dersen yakışıklımı zevk mi zeki mi ben zeki olmasını tercih ederim çünkü zeki bir insanı etkilemek daha zordur ben daha önce iki tane ilişkide çok eksik adamı etkilemiş kendime bağlamış bir kadınım normal olarak da böyle bir farkındalık olsun istiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 ayZengini bilmem, ama diğer ikisi göreceli bir kavram
02 Yorumla
Soran9 ayKime göre neye göre demi
- 9 ay
Evet
9 ayuyduruk üniversiete okuyanlar da 100 K maaş ister genelde ;)
hayatta başarılar sana
01 Yorumla
Soran9 ayBen uni okumadım🤣hatta ilk okul mezunuyum
Normal yani herkesin kendine göre talepleri beklentileri olabilir
01 Yorumla
Soran9 ayEvet
- Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı.
9 ayGüzel olmayıp seksi olmayı nasıl basardın onu bi devi ver hele
04 Yorumla
Soran9 ayboş ver sen kafa yorma buha
Soran9 ayBuna
- 9 ay
Tamam troll bacı
Soran9 ayHeee bacı hee
9 ayKarşı cinste aradığın özellikleri sende barındırıyorsan neden olmasın
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bütün bekarlar senin gibi düşünüyor ama az var onlardan
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. bacısı felan olursa onuda bana ayarlar mısın -_- *-*
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayÇoğu kadının böyle farklı türden erkeklere zaafı vardır ki bence çok hoş bir şey böyle olması. Standartların olsun böyle devam etmelisin
05 Yorumla
Soran9 ayİşte öyle seçisisin diyorlar
Cevap sahibi9 aySeçici olman gerekiyor tabiki de. Herkes özeldir. Her kadın özeldir. Bu zamana kadar neler, ne zorluklar yaşadın sadece sen biliyorsun. Hayatını devam ettireceğin kişi hakkında böyle davranman en doğru karar ve en doğal hakkın
Soran9 ayYaş 30 geldi
Soran9 ayYa tamam belki şu an soyledigim size de ya da burada çoğu kişi gerilik olarak geliyor bana da öyle bazen geliyor ama benim daha önce hiç ilişkim olmadı mesela bu benim için bir ayrıcalık değil ama bir erkek için böyle olabilir mesela
Cevap sahibi9 ayEvet haklısınız olabilir. Bu arada özelden yazabilirsiniz. Sizi ve duygularınızı çok iyi anlıyorum
Gizli Üye(36-45)9 ayMerhaba canım elbette bu düşünce ama öncelikle herşeyin hayırlısını istemek gerekiyor
11 Yorumla
Soran9 ayOyle zaten
Gizli Üye(18-24)9 ayzengin orta ve salağım ben sadece güzel bi kız isterim açıkçası
01 Yorumla
Soran9 ayHer tercihi farklı tabii
9 ayistemen normal elde de edersin ama dikkat etmen gereken önemli noktalar var. Lakin fırsat gelince kaçırmaman için.
01 Yorumla
Soran9 ayGelse kaçırmıyacam ama yok
9 ayYoo çok normal ama bulabilirsen amenna ve istekli olman şart cinsel istek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
9 ayNormal
Umarım hepsi bir arada bulursun06 Yorumla
Soran9 ayBirini bulim yeter bana
- 9 ay
İmkansızı iste
Azla yetinme
Soran9 ayAzı gördük çoğu kaldı
- 9 ay
O zaman benim gibi yap
İnan değmez
Soran9 ayNe yapıyorsun sen
- 9 ay
Hala bekarım
Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı. Normal ama senin isteğin gibi olmuyor bazı şeyler
08 Yorumla
Soran9 ayOlmuyor gerçekten ama umudumda var
Soran9 ayYa zaten hepsini istemiyorum ki ben hani hem zengin hem yakışıklı hem zeki olsun demiyorum ki bunlardan biri olsun hangisi dersen o zaman zeki bir erkeği tercih ederim aslında sıradan dememin her kadından olmak istemem seni zeki olsun onu etkilemek daha zor olsun istiyorum ya da ne bileyim hani senin gibi olsun en azından Hani evlilikte her şey karşılıklıdır ya o beni alıyorsa benden de ondan bir şey beklemem gerekiyor da belki parası olur ya da yakışıklı olsun ben de çekici güzel bir kadınım sonuçta yani bu kadar kendini övüyorsun inanın ki ben sadece bana söylenenleri söylüyorum hani ondan önceki birkaç tane ilişkim oldu ama Bitiren de hep ben oldum ben bitirdikten sonra aynı böyle benden ayrılmak istemeyen oldu hatta en son ayrıldığım kişiye bana söylediği kişi it gibi köpek gibi hayatımda olmanı istiyorum bak ne yaparsan yap seni hep hayatımda istiyorum çünkü sen kendini bana çok pis bağlarsın dedi ben de özellikle bir şey yapmadım yani içimden nasıl geliyorsa öyle davrandım ama ondaki önceki ilişkide yeni bitiren ben oldum bana dediği şey sen her şeyin en güzelini hak ediyorsun bir kadın da olacak her şey sende var dedim sadece ilişkilerimde değil mesela arkadaş ortamında da ailem etrafımda değil her şeyin en iyisini hak ediyorsun falan diyorlar çünkü ben böyle ilişkilerimde çok sadık olurum çok fedakar olurum sevdiğim insanı mutlu etmek için elimden geleni yaparım bunu da hak eden biri olsun istiyorum böyle her kadına bakan her kadından etkileyen kişi benden de çok çabuk vazgeçer diye düşünüyorum
Soran9 ayYani sıradan şey bazı erkekler şu bakış açısında kadın olsun nefes alsın yeter ben böyle biriyle yapamam adamın bir tarzı olsun bir tavrı olsun düşüncesi olsun
Soran9 ayTarz dediğim yakışıklı tavrın dediğim zengin düşünce dediğim zeki olması
Soran9 ayÖyleyim tabi
Herkes gönlünde bişeyler var ama çok zor
04 Yorumla
Soran9 ayOyle
Soran9 aySeninde canım
Senin ki altın kaplama falan mı
09 Yorumla
Soran9 ayAynen
Soran9 aySa…lak ya yemin
Soran9 ayAllahın cezası seni
Soran9 ayBilim gıcık oldum sana
O sizin elinizde sen istersen
04 Yorumla
Soran9 ayBen çok istiyorum ilk zeki olması
Soran9 ayAvcı olamıyorum içte
- Kişilik & Karakter konusunda 669 cevap paylaştı.
9 ayKaderine razı olursun bazen
04 Yorumla
Soran9 ayNeden
- 9 ay
Kader gayrete aşıktır ancak bazen tek bir yol vardır dene ama sana gelenide çevirme hayırlısını bilemezsin
Soran9 ayOrası doğru ama içime sinmeyen bir şey yapmak istemiyorum mutlu olamıyorum
- 9 ay
Mutlu olmaya gelmedik gibi geliyor bazen
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
9 ayKaldiramiyorsan olmaz zaten diğer turlu
04 Yorumla
Soran9 ayOlmuyu harcanıyorum gibi geliyor
- 9 ay
Ne hissediyorsan onu seç yasa :)
Soran9 ayBugün bir çoçukla görüştüm ben ona fazla gelirim diye düşündüm
- 9 ay
Fazla kısmını bir kenara koy lazim olursa yeni cocukda kullanirsin
9 ayBu senin hakkın tâbi kide
00 Yorumla
9 ayYani ne yapalım aday mı bulalım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 917 cevap paylaştı.
9 ayYok güzel değilsen olmaz isteyemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayBu gayet normal tabi, hakkındır senin
11 Yorumla
9 ayNasip bu işler istemekle olmaz
01 Yorumla
Soran9 ayBiraz öyle tabbi
Gizli Üye(36-45)9 ayZengin erkek seni napsın kız fadime
04 Yorumla
Soran9 aySik…sin
Cevap sahibi9 aySeni ben silkeyim mi hem fakirim geç şeyim büyük 🤪
Soran9 aySen anca kendini 🐒
Cevap sahibi9 ayAyşen Gruda repliği o 🤣
Gizli Üye(30-35)9 ayHangi şehirdesin?
00 YorumlaYerinde bi istek
01 Yorumla
Devam et buldun bak
02 Yorumla
Soran9 ayYok be nerde
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal bende öyle
05 Yorumla
Soran9 aySen nasıl istiyorsun
Soran9 ayGüzelliktemi
Soran9 ayHiç kimse dört dörtluk değil
Kadın çekicilik ile bağlayabilir erkeği
01 Yorumla
Soran9 ayİşte o erkek benim için zor olsun sıradan biri her kadını bağlanır
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
9 ayHayır normal değil
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 671 cevap paylaştı.
9 ayGayet doğal
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
9 ayOlur olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBoyun kaç 😃
06 Yorumla
Soran9 ay170
Cevap sahibi9 ayÇok güzel o zaman istediğini elde edersin fiziğin güzel
Soran9 ayBen akılma daha çok güveniyorum açıksası
Cevap sahibi9 ayGünaydın akıllı birisin demek 😃
Soran9 ayYaniii
Cevap sahibi9 ayNe güzel
Gizli Üye(30-35)9 ayDeğil
021 Yorumla
Soran9 ayNeden
Cevap sahibi9 ayÇünkü elimizde olan bir şey değil çünkü
Soran9 ayKimin elinde
Cevap sahibi9 ayKeşke bilsem istediğinle olamıyorsun illaki
Soran9 ayKader deme bazen kendi elimizde
Cevap sahibi9 ayOlmaması olabilir ama olması değişiyor işte herkes şanslı değil
Soran9 ayMaalesef biraz öyle
Cevap sahibi9 ayBirde siz niye arıyorsunuz ki zaten sizi bulur
Soran9 ayKimseyi aramıyorum hiç aramadım da hiç gerek duymadım ben zaten girdiğim her gözleri üstüme çekerim
Cevap sahibi9 ayBaya iddialı bu söz ama
Cevap sahibi9 aySende fazla ego var ona çok dikkat et bu ego insanı yalnız bırakır işte
Soran9 ayBende hiç ego yok inan
Cevap sahibi9 ayOlmasın zaten insanı ego ve kibir yavaş yavaş yer
Soran9 ayHiç işim olmaz ego kibir en hazmetmediğim şey
Soran9 ayİçim dışımda bir net açık sözlü kendimi bilen tanıyan biriyim
Cevap sahibi9 ayKaç yaşındasın birde o da önemli belirli bir yaştan sonra gerçekten ilişkiler sorun oluyor
Soran9 ay29
Soran9 ayAynen çok zor oluyor herşeyin farkında olmak anlamak
Cevap sahibi9 ayAslında doğru kişide güzel yaş ama şeçme seçilme zamanları yaklaşmış
Soran9 ayÖyle
Cevap sahibi9 ayBak bu da iyi ben direkt muhalefet yaparsın sanmıştım. Kabullenme varsa buna o zaman aradığını bulmaktada çok zorlanmazsın
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Normal
00 Yorumla
9 ayYaş kaç?
01 Yorumla
Soran9 ay29
9 ayTabi efendim
02 Yorumla
Soran9 ayÖyle efenim
- 9 ay
Merak ettim sizi hanımefendi
kac yasindasin ki
04 Yorumla