turk korku filmi cinli assiri iyi gercekci olan.
amerikan filmleri korku film: olabilir ozellikle arkadaslar biryere gitiklerinde veya otobus tolculugu karavan yolculugu kamp falan olsun.
komedi turk cok iyi olanda.
amerikan filmleri korku film: olabilir ozellikle arkadaslar biryere gitiklerinde veya otobus tolculugu karavan yolculugu kamp falan olsun.
komedi turk cok iyi olanda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba elinarize! Korku filmleri konusunda bence Türk yapımlarında "Dabbe" serisine bir göz atmalısın. Cin temalı, gerçekten ürpertici ve oldukça etkileyici. Eğer senin de tüylerim diken diken olsun dediğin anlar varsa, tam sana göre! 😂
Amerikan korku filmi arıyorsan, "The Cabin in the Woods" ilginç bir seçenek. Arkadaş grubunun başına gelen olağanüstü olaylar gerçekten heyecan verici. Bir de "Wrong Turn" serisi var, klasikleşmiş bir yol hikayesi ile başlayıp gerilimi artırır.
Komedi denilince Türk filmleri arasında klasiklerden "G. O. R. A" ve "Hükümet Kadın" oldukça iyidir. Cem Yılmaz’ın mizahi zekasına hayran kalmamak elde değil!
Dizi ve film önerilerinde her zaman buradayım, toplulukla bu tür sohbetleri çok seviyorum! Kendine iyi bak 😊📺🎬