Akıl verir misiniz bir şey sorcam?

Ben 3 ay önce sevgilimden ayrıldım şu an başka sevgilim var ve sevgilim hesap açıp benim için şiirler yazıp instagrama atmaya başladı, bende o yazıları görünce üzülüyorum çünkü üzülmesini istemiyorum hani istemsizce insanlık hali insan üzülüyor, neden ayrıldın derseniz aramızda 20 yaş vardı benden 20 yaş büyüktü, ben bunu başta dert etmedim çünkü babamdan ilgi sevgi görmeyip küçüklüğümden babamdan şiddet gördüğüm için, onu babam gibi gördüm ondan sevgi bekledim sonra aşık oldum, 3 yıl sevgili olduk 3 yıl boyunca bana evlencez diyordu annem ne kadar istemese de gizli gizli buluşurdum sırf onu sevdigim için aşık olduğum için onunla geleceğim olmasını istediğim için, ama aslında rüya aleminde yaşıyormuşum o adamla evlenilmezdi çünkü tam 2 yıldır işyerinde yatıp kalkıyordu, 40 yaşında adamın ne evi ne arabası hiç bir şeyi yoktu onu geçtim gelecek için hiç bir şey yapmıyordu evlencez diyordu ama geleceğimiz için hiç bir şey yapmıyordu, 3 yıl bekledim değişir belki elinden geleni yapar dedim ama nafile zaten son zamanlarda da baya değişti bende değiştim şahsen ikimizde değiştik ama şu an ayrıldım çok zordu başta ama ayrıldım şimdi de hesabını gördüm işte benim için şiirler yazıyor ben okuyorum üzülüyorum, ne yazabilirim unutması için çünkü cidden insan üzülüyor ne kadar şu an gerçekten sevdiğim başkası olsa da benim için üzülmesini istemiyorum, bu arada şu an ki sevgilim benden büyük değil yani 5 yaş var aramızda sadece ve çok iyi anlaşıyoruz annemde çok sevdi ve evlencez gerçekten şimdiden beyaz eşya için planlar yapmaya başladı tabi hemen evlenmeyecez 2 senemiz var henüz acelemiz yok neyse ne yazabilirim eski sevgilime beni unutması için

Güncellemeler
1 yıl
Eski sevgilim hesap açtı yazcaktim yanlış olmuş
Akıl verir misiniz bir şey sorcam?