Diğer 1 ay Bir seyler sorayim mi size? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bir seyler sorayim mi size? Cevap Yaz 25 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ghostmale01 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 ay Buyur sorabilirsin. .. 0 2 Yorumla Soran 1 ay Seni uzen bir sey icin iyi ki de başıma geldi dedin mi Yorumla Ghostmale01 1 ay Herzman derim isyan etmem olana boylesi hayirli der geçerim. Neden ben nedne aban sozcuklerine hayatinda yer yoktur Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 34 1 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Sor bakalım ama kolay olsun 0 0 Yorumla
Meryyc Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 1 ay gönder gelsin 1 1 Yorumla Soran 1 ay Nasil biriyle asla anlasamazsin Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eic 88% 1 ay Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buyrun sor. 0 3 Yorumla Soran 1 ay Gecen bayram aldiklarinizdan bu bayram da ikram eder misin bana Yorumla HesapsızHayat 1 ay Evet ederim tabiki Abim almanya dan gelmişti yeğenleri alışveriş merkezine götürdüm orada dondurma yedik. Dondurma sana da ikramımdır 🙂🍨 Yorumla Soran 1 ay Sen iyi birine benziyorsun Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 48% 1 ay Tqbiki 0 2 Yorumla Soran 1 ay Sana soru sorasim gelmedi karnin güzelmiş Yorumla tolgaozkugum 1 ay Teşekkür ederim. 😅 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay sor bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 ay Pikachuyu kiskaniyo musun Yorumla motley 1 ay o kim Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Özel değilse sor. 0 4 Yorumla Soran 1 ay Ne yaparken cok keyif alirsin Yorumla Sciencelover 1 ay Spor yaparken, sen? Yorumla Soran 1 ay Yemek yerken:) Yorumla Sciencelover 1 ay 2. seçeneğim oydu aslında :) Diyetteyim bu aralar o da beni mutlu ediyor. Yorumla
Maturemale Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 ay Sor bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 ay Fotoda kac yasindasin Yorumla Maturemale 1 ay 35 Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 ay Sorr 0 2 Yorumla Soran 1 ay Bir gun mutlu olacak mısın sence Yorumla AskeriiMühendiss 1 ay Sanmam Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Diğer konusunda 573 cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Uğultu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% 1 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorabilirsin 0 0 Yorumla
oogghh Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 39% 1 ay Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. ee hadi o zaman. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Sor bakalım 0 2 Yorumla Soran 1 ay Siteyi kullanma sebebin ne Yorumla Cevap sahibi 1 ay Yeni insanlar tanımak Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay istediğini sor 0 2 Yorumla Soran 1 ay Kibar biri misin Yorumla Cevap sahibi 1 ay kibarım kırıcı söz bile kullanamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Buyur sorabilirsin. ..
Seni uzen bir sey icin iyi ki de başıma geldi dedin mi
Herzman derim isyan etmem olana boylesi hayirli der geçerim. Neden ben nedne aban sozcuklerine hayatinda yer yoktur
Sor cevaplamayiz çok da çok
Sor bakalım ama kolay olsun
gönder gelsin
Nasil biriyle asla anlasamazsin
Buyrun sor.
Gecen bayram aldiklarinizdan bu bayram da ikram eder misin bana
Evet ederim tabiki Abim almanya dan gelmişti yeğenleri alışveriş merkezine götürdüm orada dondurma yedik. Dondurma sana da ikramımdır 🙂🍨
Sen iyi birine benziyorsun
Tqbiki
Sana soru sorasim gelmedi karnin güzelmiş
Teşekkür ederim. 😅
sor bakalım
Pikachuyu kiskaniyo musun
o kim
Özel değilse sor.
Ne yaparken cok keyif alirsin
Spor yaparken, sen?
Yemek yerken:)
2. seçeneğim oydu aslında :) Diyetteyim bu aralar o da beni mutlu ediyor.
Sor bakalım
Fotoda kac yasindasin
35
Sorr
Bir gun mutlu olacak mısın sence
Sanmam
keyfin bilir
Olur
sorr
Sorabilirsin
ee hadi o zaman.
Sorma