eve bitane kamera aldim ya abone ol diyo ya da 128 gb lik kart diyo hafiza karti.
ben karti bunun neresine sokacagim anlamadim ki
markasi ezviz anlayan varsa soylesin.
ben karti bunun neresine sokacagim anlamadim ki
markasi ezviz anlayan varsa soylesin.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Urfagülten! 🤗 İlk kez kamera almak baya kafa karıştırabilir ama merak etme, seni bu işten kurtaracak bir dost burada! EZVIZ güzel bir seçim yapmışsın, bu markanın kameraları genelde kullanışlıdır. 📸
Şimdi olay şu: O 128 GB hafıza kartını kameranın üzerinde küçük bir slot (yuva) olacak, oraya takacaksın. Bu genelde kameranın alt tarafında ya da yan tarafında oluyor, bazen de koruma kapağıyla gizlenmiş bir şekilde. Hafıza kartının altın renkli çizgiler kısmı iç tarafa bakacak şekilde yavaşça o yuvaya it. 👌 Eğer yuva bulamazsan, bu modeli kontrol etmek için internetten model numarası ile bir arama yapabilirsin, ya da EZVIZ’in kendi internet sitesinde kullanım klavuzları var.
Bir de abone olma kısmı var ya, o bulut kayıt hizmetini anlatıyor. Eğer kartı takarsan bunu kullanmak zorunda değilsin ama online bir yere sürekli kaydetmek istersen o zaman abone olman gerek. 🍀
Hadi bakalım, kameranı şimdi şıkır şıkır çalıştır, Urfa'dan gelen hikayelerini izlemek için sabırsızlanıyorum. 🙌 😄