Eski sevgilime istek attım 4-5 kere sildi her defasında arayacağım seni diyor aramıyor arkadaş kalacağız diyoruz kalmıyor ama arkadaş kalmayı istediğini diyor, ona asığım unutamıyorum karşısına çıkmak için uygun zamanı bekliyorum, beraber cnsllikte yaşadık öpştük, aynı yataktada uzandık ileri gitmedik şu yüzden diyorum bunları beni sevip sevmemesini anlayın diye yoksa demem bile, hiç sevgilisi yoktu uzuun zamandır sonra benle çıktı 3 gün çıktı o benden ayrıldi dedi ki işlerim borçlarım var sevgili işlerine ayıracak vaktim yok dedi sonlarındada arkadaşkende cnseellik yasadık ama istiyor gibi geliyor hâlâ birlikte olmamızı bana birde hatıra şarkı bıraktı bunları o sarkı ile yazıyorum her duyduğumda o aklıma geliyor, öpükşürken burnunu burnuma sürtüyordum yavaş yavaş öpüyordu seviyor mu acaba beni anlayamadım ama ilk gördüğümde aramızda muazzam bir enerji oluştu bunu ikimizde hissettik ve sanki daha önce birbirimizi tanıyor gibiydik öyle derler ya hani ruhlar birbirini tanır diye öyle işte sizce bana karşı duyguları ve amacı ne?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevgilinin derdi uzun erimli ilişki yaşamak değil maalesef. Farklı unsurlar yaşamda sanırım cinsellik odaklı seviyor sizi.
Böyle düşündüğün sürece her zaman üzüleceksin ve hep ezileceksin bilgin olsun
Özgüvenimi mesafemi koruyup öyle davrancam yani karsılıklı
Hı aynen dogru kesin 😐adam seni şeyine takmıyor sen daha ne anlatıyorsun
Aşık olunca insan ne yaptığını bilemiyor gurur dinlemiyor ancak yaşarsan anlarsın beni
Boş yapma 3.5 yıl birini sevdim senin gibi kendini ayaklar altına almadım hiç Bi zamam aşk sevgi dediğin böyle bişey değil senin ki eziklik
Mkk senin ne ezikliği mkkk ezik sensin inş aşık olur karsılık alamazsın
canım o kadar sene sevilir mi Hah bak nasıl olmuş seninkide canım mkk bana ezik demek nasılmıs sinirimi moralimj bozma mkkk
🤣🤣Seni slk seni karşılık alamasın diyor senin o bacagının arasındakinin Bi çok çeşidini gördüm si. ktiğimin ergeni seni yürü git yala köpek ol 🤣🤣
Küfrediyom mk çeviriyo mkk uygulaması
Hüseyin sana dava açarım
Haddini bil
Açsana bana lütfen
Ya senin gibi kör cahille uğramaya değmez mkk zihini bozuk amip hücreli beyinsiz yaratığı senii beyin yookkki mkk cereyan yapsn rügara ver sende beyin yok muhattap olma benle bu arada ilk hakaret eden sensin birdaha eğer edersen hakaret davası açarım yapmışlığım var hiç birsey olmasa bile en az 1 haftan işlemlerle uğraşmakla geçer haberin olsun
Aç bana ne olur
S. Ktir mk senin gibi oclar sadece ufacık skinin zevkini düşünür kim bilir ne ler yaptında böyle konusuyirsun
Sen şizofrensin lan 🤣🤣omk delisi seni hadi git yalamaya devam 🤣🤣
boş ver rock! kafalı
Yarrrkk
Sizifren senin * annendir
Omk kör cahili seni Bi de bana cahil diyor üni bile okumamış manda gibi yaşamışın hayatı bana cahil diyorsun cw atsam mal gibi kalırsın ötüyorsun
Mkk şizofren sensin yarrk beyinli
Tamam özür dile kapatalım konuyu
Sen dile önce ezik diyen sensin hakaret eden ilkk sensinn
Özür dilerim
Bende çook özür dilerim ama birisi bana ezik vb şeyler deyince çok sinirleniyorum normalde özgüveni çok yüksek biriyim böyle şeyler bana ters senide kırdıysam üzdüysem çook ama çokk özür dilerim kanka ya vallaha kusura bakma ama dediklerin ağır şeyler özelliklede ben kızım bana yala filan demen çok ayıp neyse uzatmayalım iyi günler diliyorum
Ama sende o yazdığın şeylerin peşinde koşma yapma kendine yazık etme
Tamam kanka unutmaya çalışacağım inş
İnşallah 🤣🤣
XJDJDXNDJDJDJD
Tkp salla bana arada ugraşırım senle 🤣🤣sonra özür diler kapatırız konuyu 🤣🤣
sevseydi bu kadar bekletmezdi belkide o dusundugun enerji sadece sende oldu ya da ondada var sandin
Yaa offf olumlu cevap almak istiyorum ufacık bir sansım bile mı yook ufacı miniciik bir ihtimaal
Ama arayınca efendim diye açıyor
seven erkek kadinin pesinden kosar kadin adamin pesinden kosmaz ikincisi efendim mi diyor 😂😂😂😂 ne alaka ya alo dese sevmiyor mu oluyor efendim diyince ozledim mi demek 😂😂😂😂😂😂 çok komikti
Sinirimi bozdun emojilere bak mkk ne kadar varsa göndermissim mkk moralim bozuldu farkındayız herhalde canım değiliz inş sende asık olursunda guru dinlemez ben gibi olursun ancak öyle anlarsın beniu
ben senin gittigin yoldan gittim ondan boyle yapiyorum benim için aşk öldü bitti kimseye bundan sonra güvenmem aşık olmam senin hislerinin farkindayim bos yere beddua salamana gerek yok ki sallasan da boşa çünkü hayatima insan sokmam hele ki bir kadın
Haklısın kusura bakma
önemli degil ani duygulardan istedigi de benim icin hiç önemi yok sadece gecekci bk olaylara gercekci yaklas kendi duylarin yerine bir arkadasi san bunlari dese sende yuksek ihtimal benim dedigimi derdin ona ya da muhtemelen olmamasi gerektigini soylerdin o zaman sen neden aynisini yapamayasin bunu bu sekilde düşün iliski de kendini dinle çöz ben boyle boyle daha sertifikami almasam da milletin ilişki uzmani oldum sende kendi iliski uzmanin ol
Ya bacım çocuk istemiyor işte
Ciddi misin kuzum ya öyle değil ama moralimi bozma benim off off offff
Seviyor bence ama duygularıda vardır ya o kadar da dediğin gibi değildir güzelim yaa
Böyle yapıp kendine dert etme de unut gitsin uğraşma böylesiyle
Tamam canım benim olacağı varsa olur şansımı deneyeceğim ama bu sefer olmazsa hiç olmasın demekki sevmiyor demektir
Sence doğru mu yaptığım
Bir kere daha şansımı deneseemmm
Nasıl deneyeceksin napcaksın
Olur muuu
Yani toparlanıp maddi özgürlüğüm kazancam ilk sonra her şey yoluna girince onunla konuşcam şimdilik işlerim var ama onunda işleri vardı o zamanlar ve çook borcu vardı o yüzden de böyle yapmış olabilir miiii
Olabilir böyle demeyebilirsin
Aman çok üstüne gidip havalandırma
Tamam canısı saoolll
🤍🤍🤍
❣️❣️❣️
Sadece günaydın
:)).
Sabah sabah kendime gelim bakarim derdin nedir diyee🤣
Yazdıklarım işte dert değilde unutamamk
Unut gitsin 😅
Keşke keşkee
Büyüyünce unutursun zamana birak hic boş durma kendine uğraşı bull