Günaayddınn canlarımmm bir şey soracağımm?

Eski sevgilime istek attım 4-5 kere sildi her defasında arayacağım seni diyor aramıyor arkadaş kalacağız diyoruz kalmıyor ama arkadaş kalmayı istediğini diyor, ona asığım unutamıyorum karşısına çıkmak için uygun zamanı bekliyorum, beraber cnsllikte yaşadık öpştük, aynı yataktada uzandık ileri gitmedik şu yüzden diyorum bunları beni sevip sevmemesini anlayın diye yoksa demem bile, hiç sevgilisi yoktu uzuun zamandır sonra benle çıktı 3 gün çıktı o benden ayrıldi dedi ki işlerim borçlarım var sevgili işlerine ayıracak vaktim yok dedi sonlarındada arkadaşkende cnseellik yasadık ama istiyor gibi geliyor hâlâ birlikte olmamızı bana birde hatıra şarkı bıraktı bunları o sarkı ile yazıyorum her duyduğumda o aklıma geliyor, öpükşürken burnunu burnuma sürtüyordum yavaş yavaş öpüyordu seviyor mu acaba beni anlayamadım ama ilk gördüğümde aramızda muazzam bir enerji oluştu bunu ikimizde hissettik ve sanki daha önce birbirimizi tanıyor gibiydik öyle derler ya hani ruhlar birbirini tanır diye öyle işte sizce bana karşı duyguları ve amacı ne?
Günaayddınn canlarımmm bir şey soracağımm?