AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Haklı değil asla seni kısıtlamamalı aksine sahip çıkan bi sevgili olması gerekiyor, sana böyle diyen biriyle zaten birlikte olma sen ayrıl
Senin fikrin düşüncen yokmu sen karar vereceksin ben sana dersem ayrıl. ayrilacakmisin bu soruyu kendine bir sor ondan sonra karar ver
Bir tane kızda orta halli giyin ölçülü giyin dememiş sorsan müslümanım diyor müslümanlikta açık giyinmek yok kapanmak istemiyorsan bile orta halli pantolan pijama tarzı giyersin sonuçta erkeklerin baktığını bildiğin birşeyi yapmanın alemi nedir
Seni o halinle sevdiyse katlanması lazım yok ama sen özgürlüğünden feragat edebileceksen yap sana kalmış bir şey.
Bugun giyimine yarin konusmana karisacak, sen hür bir insan ol özgürlügünü kimseye kisitlatma derim.
İyi yapıyor açık giyinme o sana yanlışı değil doğruyu söylüyor
Şeytana kanma gerçi sevgili olmakta yanlış ama artık ne yapılır sen seç
Adam net belli etmiş. Acizlikten ödün veremeyecek isen ayrilacaksin.
Acikliktan*
Ayda yılda bir açık giyinen biriyim aslında
Vallah ne deyim evlenince baskı çoğalır boşanmaktan iyidir simdi ayrılmak.. erkeklerin çoğu laf dinletmeyi sever.
Kanun mu çıkarmış yasakladı ne demek ondan önce sen davran ve ayrıl
Kıyafet konusunda uzlasamadigin biriyle ilişki yürümez. Kendin gibi düşünen biri bul derim
açık giyinmekmi sevgilinmi kararını ver kendin
Normalde bu edebi ailenin vermesi gerekir baban söylememiş sevgilin söylemiş
Nazikse dinle saygiszsa ayrıl çünkü ilerisi olsa dışarı bile çıkarmaz bunalirsin
Karışması yanlış belki ama bir insanda giydiğine dikkat etmeli bence sınırını bilmeli
Keyfi bilir seni degistrmeye calismamali başta nasil kabul ettiyse oyle olmali
hadi ordan gitsin başı kapalı biriyle olsun. (Başörtülü birine hakaret etmedim yanlış anlamayın)
Ne mi yapacaksın? Şunu kendine sor: O istedi diye açık giyinmezsem ileride bundan rahatsız olur muyum? Açık giyinmeyi seviyorsan bunu ona söylemelisin. Haa ama onun dediğini dinlerim ben dersen de karar senin ama mutsuz olabilirsin.
Tek bi soru senin düşündüğün mü daha önemli onun mu? Cevabı verebildiğin an bitmiştir mesele
Ayrılmaya sebep olacak şeyler ihanet ve aldatma tarzı şeyler olur. Sen açık giyinince onu aldattığını ya da ihanet ettiğini düşünüyorsan ayrılma tabi. Ama sana haksızlık yaptığını düşünüyorsan ayrıl. Bir insanın kendine göre bir yaşam tarzı olur, kendine ait fikirleri olur ve bunlar senin sınırlarını oluşturur. Lisede kalmalı o tarz şeyler bence.
Madem seni seviyor senin ne olduğunu, kim olduğunu, nasıl biri olduğunu kabul ederek sevgili olacaktı. Senin kendine ait olan kararlarını kabul edemeyecek kadar özgüvensiz bir adam madem yol ver ona. Şunu da unutma bu ülkede hayvana, çocuğa tecavüz bile varken bir kadının açık giyinmesi sevgilinin seni kısıtlayacak kadar rahatsız etmemeli bence.
sevgili iken karışmaya hakkı yoktur ama evli iken nişanlı iken karışabilir
Sahiplenici kıskanc erkek en sevdigm
Elinde bir maden var degerini bilmiyorsn
başta konuşması gerekiyordu
şuanda söz hakkı yok
İçinde tehdit ve şantaj olan hiç bir ilişki sağlıklı olamaz. Sen ondan ayrıl.
Canım illa ayrılık değil oturup konuşabilirsin çok açık giyersen haklı yani evinde açık giyebilirsin illa giyecem diyorsanda o kabullenmiyorsa ayrılık olur zaten
babanın aldığı kıyafetleri giymeni yasaklamak kimsenin haddine düşmez.. ;) anladın mı?
Haklı. Kimse senin açık giyimini çekmek zorunda değil.
çok dekolte varsa çocuk haklı kıskancım bende istemem
Sınırını neden belirlemiyorsun? Ayrılmanız gerekiyorsa ayrıl. Kıyafetine karışamaz
Ne kadar açık giyiniyorsun önemli olan o bı örnek foto yükleseydin
Sktrsn gitsin ayrılsın boş ver böyle yobazlarla uğraşma
Sevgide fedakârlık gerekir. Bu sebeple birazcık fedakârlık yapabilirsin istesen
Ahahahahah o ne demek kız tövbe bismillah
Abicim tesettürlü birisini bulacaksın o zaman. Kimse zorla birini kapatamaz, beceremez de yani. Kişinin içinden gelmesi gerek yoksa tesettürün de bir anlamı yok.
Sevildiğin kadar tutsak sevilmediğin kadar özgürsün , bunu düşünerek kararını ver
Ne şekilde giyersun. Bize göster de fikir verelim. Normal mi değil mi 😉
Ne kadarlık ilişkindiii ki ve daha önce kıskanmıyor muydu
Tarzını değiştir. Onun istediği gibi giyin. Bunda bı sıkıntı yok. Sevdiginin istediginde kötü bişey yok. Açıl saçıl diyenden kork.
Baştan ne tarz giyindigini biliyor sonradan gereksiz ikna çabaları, tehditler.. sence devam edilir mi böylesiyle.. sadece kıyafet konusu da değil kişisel alanı olmalı herkesin ve bunu kısıtlamaya çalışan hiçkimseyle olmaz
Sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa zaten o ilişki bitmiştir, önce kıyafetle başlar kısıtlamaya sonra başka şeylerle devam eder. Bir kez yüz verirseniz bu konuda astarına kadar isteyecektir. Yol yakınken bırakın bence.
Konuyu cok uzatmayalim acik giyinmede 2 ye ayriliyo ne kadar acik giyiniyon oda onemli dar cok acik secik giyiniyosan adam hakli ama uslubunda giyiniyosan sensin hakli
Seninle tanıştığında sen kapalı giyinen birisimiydin? Toxic insanlar senin sen olmandan etkilenir sonra seni değiştirmeye çalışır. Erkeği kadını yok bunun bırak gitsin sen ayrıl dkdkkdkd
Yaşayan biri olarak söylüyorum bence şimdiden bu konuyu halletmeye çalışmalısın emin ol sevseydi seni ayrılırım falan diye tehdit edemezdi
Hiç de haklı değil ayrılsın ilişkide en nefret ettiğim şey giyim tarzıma karisilmasi.
Hemcinsimin adına üzülüyorum sorman bile çok kötü seninle kıyafetin için mi çıkıyor sevdiği için mi? Bırak ayrılsın kendinizi sakın böyle adamlar için kısıtlamayın
Biz erkekler hem cinslerimizin nasıl kötü düşünceleri olduğunu vs anlayabildiğimiz için açık giyindiğinizde diğer erkeklerin içinden bile olsa ne diyecekleri bildiğimiz için açık giyinmenizi istemiyoruz
Seviyorsan ve eğer o da seni çok seviyorsa ödün vermelisin. Açık giyinme sende onun için giyin doğru olan bu
beni sınırlayan bir insanla 1 sn bile yan yana durmam sen ondan ayrıl zort olsun bayır domuzu
Ayrılırım ben o adamdan hayır gelmez zaten ne len bu yasaklamak yönetmesine izin verme kimsenin seni
ayrıl ayol bu ne kopeği misin ayrılamazsım diye düşünerek böyle davranmış it ayrılabileceğini göster de kapında havlasın
Ondan önce sen ayrıl aşkım kendi prensiplerin olsun hiç bir erkek ne yapacağını söyleyemez kendi patronun sensin o değil
Seni açık beğenmiş senin açık giyinen biri olduğunu bilerek sevgili olmuş sonradan neden değiştirmeye çalışıyor sonuçta ayrıl çekilmez böyle biri
Direk ayrıl bu arada net Seni Gerçekten seven adam Giyimine Karışmaz eğer başka biri Giyimine bir şey derse ya da yawşarsa seni korur
Sevgilin haklı demekki giyiminden dolayı çok kişinin gözü sende kalıyor adam elini kana bulamak yerine ayrılmak istediğini belirtmis sende ona göre giyin bence
Düzgün giyin sende sevgilinin sözünü dinle, ilerde kocan olacak
Benim sevgilim de kapanmazsan sendem soğurum dedi, aslında hiç açıkta giyinmem
“Açık giyinmeni istemiyorum, yoksa seni ayrılrım” dedi. Sananeeeeee Sen kimsin? Biz bu ülkede Arabistan değiliz. Ayrılalım gitsin Açık giyinmesini seviyorum dersin o sana ne diyecek bakalım 🤔
Bence mantıklı düşünürsen neden istediğini anlayabilirsin. Eğer senin açık giyinip milletin sana bakmasını istemediği için bunu dediyse ya saygı gösterip yapmalı veya yapmayıp ayrılmak senin tercihin.
Yorumları okudum yazmama gerek kalmadı. Salya sümük kızlara üzülmüyorum artık
Git kendine üzül
Günümüzde dışarda giyimemek çok değişti kimi kizlar çok açık giyiniyor o açıdan bakarsan benim gözümde ayrilma sebebi ya açık giyinmeyi tercih etsin ya da hiç giyinmesin diyebilrim
Normal bende istemiyorum hayatımdaki kızın açık giyinmesini
Giyme sende mantıklı bir insan nerde nasıl giyinicegini bilir zaten
Tanıştığınızda öyleysen karışamaz ama sonradan öyle giyinmek istediysen kibarca uyarabilir