AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
Seni tanıdığında neysen o ol. Ayrılıyor mu gitsin istediği gibi bi kızla tanışsın. Başkası için asla degismeyin pişman olursunuz
Kimsenin ama kimsenin hatta krallarının hatta krallarının da krallarının seni esir almasına asla izin verme!
Kızın kaderiyle oynuyor sunuz ya daha güzel cevaplar verin her iki tarafada ilham verecek olsun ki orta. bulunsun
Tâbi ki kendin olmaya devam edeceksin. Istediğimiz her şeyi giymeye hakkımız var ve kimse karışamaz. Eğer böyle diyor ise s olup gidebilir.
Anlayamazsınızki siz kız olarak bizim bu muhabbetimizi
Bu sorunun cevabı bizde değil sende sen kendine sor böyle biri ile devam edecekmisin etmelimisin sen böyle biri miain
Eğer seni bu tarzınla tanıdıysa ve değiştirmeye çalışıyorsa ayrıl fakat sonradan açık giyinmeye başladıysan hoşuna gitmemişse biraz haklı…
Seni olduğun gibi kabul edecek. Ha etmiyorsa kapı orada dersin olur biter. Hiç kimseye muhtaç değilsin böyleleri hep zaman kaybıdır
Evlilik düşünüyodur kıskanması normal bence ciddidir. Kendi de dikkat ediyosa seviyodır
Senin giyimine baban bile karışamaz eğer böyle saçma bir sebepten ayrılacak olursa mutlu ol derim
hadi ordan git de hemen. Aşk kısıtlamak değil onu istediği, olduğu gibi sevmektir.
👏👏👏
O ayrılmadan sen ayrıl seni seven adam herhalinle sever seni kısıtlamaz. Bu çok kötü bişey kısıtlanmak. Ha sende aşırı açık giyiniyorsan ona da hak vermek gerek.
Değer veren erkek kıskanır aşırı abartmadigi sürece sorun olmaz diye düşünüyorum
Sevgiliyken kısıtlayan ileride daha çok hastalıklı tavırlar alır yol yakınken ayrıl
Ben olsam ayrılırdım çünkü aşk ömür boyu diye bişey yok kendin mutluluğu için bişeyler yap
Tabikide haksız bence yol ver kimse ne giydiğine karışamaz
Sevgilin senin sahibin mi veya sen köle misin ulan başınıza gelen hersey size müstahak
Eğer herşeyi abartmıyor sa gerçekten sevdiği için kıskanıyor da devam et ama bir tür hastalık seviyesinde ise bitir
Onun kısıtlaması seni mutsuz ediyorsa uğraşma aynı şeyleri yaşadım ne yapsam yaranamadım illaki birsey buluyorlar
Bak sen ne yap bilionmu ben sana çok büyük bir iyilik yapmak istiyorum ben seni hak etmiyorum ve ayrılmak istiyorum de gerçekten de hak etmiyorsun.
Açık giyinme ortama göre değişir. Her ortamda giyilmez. ama çoğunluğun o şekilde dolaştığı yerde abartıya kaçmadan giyilebilir
Eger cok cok abarti acik giyiniyosan belki hakli olabilir ama yinede herkes ozgur bence bunu aşması lazim
Kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok abartı olmadığı sürece zaten modaya ben inanmıyorum beğendiğin şeyleri giymelisin
Seni daha açık giyinen bir kızla aldatır hiç şaşmaz
Seviyorsan Herşeyi yapman Gerek Yapmalısında giyim kuşam süslenme geçici sevdiklerin kalıcı kiymetini bil
Şahıslar ancak kendilerinden sorumludurlar kardeşim, bu şekilde yaşantına müdahale eden herhangi kimseyi hayatında tutmaman faydalıdır
Hiç kimse insanın özgürlüğünü kısıtlayamaz. Sen özgürsün. Böyle bir insanla devam edip kendine olan saygıyı yitirme. Sen daha iyilerine layıksın 💜
Bravo cocuga bu devirde bizim gibiler azaldi maalesef ozgurluk ciplak gezmek degildir
O ayrılmadan sen ayrıl. Senin kişisel tercihlerine karışamaz nokta
Sort crop gibi seyler giymene kiziyosa ayril ama cok acik seylere kiziyosa ayrilma
Kıyafetten dolayı ayrılmayı seçen bir insan sevmiyordur çünkü bunu düzgün bir dille söyleyebilirdi sevseydi. Demek ki ne seviyormuş ne de saygı duyuyormuş
Haklisin
Tanıştığınızda giyinmiyormuydun seni tanırken böyle tanımadı mı ki
Giyme ne var bunda illaki etini göstermek durumunda degilsin
Ayrılırsa ayrılsın daha evlenmeden sana karışıyosa evlenince daha neleri kısıtlar yol ver gitsin
Neden bu kızlar kaşar olmaya meraklı açık giyinme kardeşim memeni popon açınca ne oluyo malmisiniz
Acik giyinen kasar degil kapali olanda ahlakli degil maglesef
Yani haklısın aslında biraz fazla tepki gostermisimde neden bu kadar istekli siniz vücudunuz açma konusunda onu merak ettim
Meraklilik degil herkesinki, bazilari icin heves, bazilari ise ilgi icin bazilariysa normal siradan buldugu icin giyer. Senin canin sportif seyler giymek istiyorsa giyersin benim canimda şık dekolteli seyler giymek istiyor her insanin giyinis tarzi farkli iste
Anladım teşekkürler
Ve sende hala böyle biriyle olmaya devam mı ediyorsun cidden🤦🏾♀️
Ayrıl bence açık giyinip belki onun için açık giyiniyorsundur rahat olsun diye 👅👅👅
Sende kapan açık giyinme, madem erkek arkadaşın öyle demiş kırma adamı sözünü dinle
Niye abi sırf adam dedi diye kendi görünüşünü mü değiştirecek?
🤣🤣 ulan varlık , ben ne diyorum sen ne diyorsun , ben zorla kapan dedimmi sanki
Hayır da sırf bu olaydan da ayrılınmaz yani (bence)
Valla bende açık biriyle evlenemem ( düşüncem)
Ayrıl gitsin ewde babanız bir şey demiyor da size yol ver gitsin
Devam edilir seni kıskanıyor başka erkekler yan gözle bakmasın die
Seni ninja ya da canlı bomba olmanı istiyorsa direk ayrıl ondan erkek mi yok dünyada
Ayrıl aq evet fikrini belirtebilir ama son kararı her zaman sen vereceksin
Kıskanmanında belli bir sınırı vardır kuzum ayrıl hemen o adamla ömür geçmez
Yasakladı ne olm bu tc kızlarına gülmeden duramıyorum asla bir tc kızıyla evlenmem he oasıhejxueu
Neden böyle düşünüyorsunki asıl sorun kızın erkek arkadaşında, kadın ilişkiyi bozmak istemiyor istemediği için tamam diyor neden hiç bir şeyden memnun olmuyorsunuz kadın huzursuzluk çıkartmak istese "max tc kızı" diyorsunuz huzursuzluk çıkartmamak için tamam dediği için "max tc kızı" diyorsunuz tanıdığın 1-2 kötü kız için ülkenin tüm kızlarını kötülemek mantıksız ne bu tc kızlarına olan nefretiniz önyargılı olmayın bu kadar
Hepiniz aynısınız max tc kızı😒
Ne dedimde max tc kızı oldum
Hiç kimse kimsenin giyimine karışamazç. Bu hem erkekler hemde ve kadınlar için geçerlidir.
Hemen uzaklaş Evli tecrübeli biri olarak söylüyorum ilerisi için çok sıkıcı bunaltıcı
Asıl senin gibi or. sbu ruhlu açık giyinmek isteyenle devam ederse onda akıl yoktur
Ahirette de donsuz şekilde yakarlar😂
Sana saygı duymayan birine neden hayatında barindiriyon
Ayrılma, erkek kıskanıyosa daha çok sever. Sen de daha kapalı giyiniver nolcak
Evlenen ayrılan öldumu aramızda O erkek neden öyle dedgini diyicem
Yasaklamış 😃 ulan kocan bile olsa yasaklamak ne lan aklinizi basiniza toplayin.
Ona mi ait olmak istiyorsan yoksa baska gozleremi karar vermelisin
:) illa beni cogaltsinlar istiyorsun
Bence hayatını kısıtlayan biriyle çok zor ya ginede empati yapmanı tavsiye ederim
Bence hakli yani bende erkek olsam izin vermem çunki ne olursa olsun bakiyolar
tabi ki haksız. kimsenin giyimine karışılmamalı
Ayrıl bence gelecekte dışarı çıkmana falan da karışır
Helal olsun ana. Cok iyi ediyor ne guzel
Helal olsun ona. Cok iyi ediyor ne guzel
Asıl böyle biriyle evlenilir ama siz bazı kadınlar pek anlamazsınız böyle durumlardan
Adama helal olsun
Haksız bence sen ondan ayril
Sen mi ayrılırsın biz mi ayıralım