AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
Gerek yok ama çok tepki veriyorsa ve ketum davraniyorsa sakladığı vardır..
Hak hukuk meselesi değil de senden saklıyorsa şüphelenmekte haklı olursun
hayır bilmeye hakkın yok evli değilsin sonuçta
ya abi güvenmiyosaniz olmayin sevgili bu ne özel hayat diye bir sey var ya hani
Saklayacak bıseyı yoksa sıfreyı senın bılmen gerekiyor
Hayır, yok. Telefon özel yaşama girer. İstediğin zaman bakmaya, görmeye hakkın var, o ayrı.
O bilmeni isterse söylerdi.. bunu lafını yapma bence
Sanane adamın telefonundan, sen ona telefonunu gösteriyon mu
Hayır yok. Saygı duyun birbirinizin kişisel alanina.
Bugun sifresini istersen yarin o kim bu kim die sorarsin gerek yok yani vermesin
Herkesin özeli bence güvenmiyorssn ayrıl sevgilin olsa dahi sonuçta kocan değil
Bu kişiden kişiye değişir. Bazı çiftler birbirinin telefonuna baktırırlar. Yani o senin telefona bakar sende onun. Bence bakmanı istemiyorsa ya güvensizlik vardır ya da gizli kaçak işleri.
Anası misin babası misin nikahlı karısı misin neyi bilmeye hakkın olduğunu düşünüyorsun elin oğlunun şifresine sana ne
Bende de aynı şekil ama bu güven probleminden ziyade agalarımla olan sohbetimi okumasını istemiyorum utanç verici
😂😂 Allah bilir ne konuşuyorsunuz 😂
Gerçek manada sakıncalı konular bilmesine hiç mi hiç gerek yok shsgsjsgshhs
😂😂😂
Kanka güven müven diye bir şey yok. bu devirde baban olsa da güvenmeyeceksin iste şifreyi bak telefonunu itiraz ediyorsa zaten vardır birşeyler ben birşeyler saklamasam neden vermeyim telefonumu sevgilime
valla kanka kusura bakmasın ben sevgilimin telini çok da güzel karıştıryoruö her şeyinin şifresi, var bende mdkdkdkdkd. arada telini ver diyorum vermiyo beni sinir etmek için zorla alıyorum yine bakıyorummjdjdjdıdıdıf
Bilirsen ayrılırsın o yüzden bilmemen daha iyi deneyimle sabittir
Helal olsun valla hanımci değilmis , ben hemen vermiştim sevgilime şifreyi
Bana göre yok telefonuma bakılmasını sevmeyen biri olarak sevgilim de bu durumdan şikayetci ama arkasından iş çevirdiğimden değil rahatsız oluyorum. O tarz bi durum olabilir 🤷🏻♀️
istemedigi surece hakkin yok, aldatmak isteyen her sekilde aldatir telefonunu verdi diye icin rahat olmasin sal gitsin tasma gibi oluyor telefonunu , ozel yasamini elinde tutmak sallaa
Başka işler çeviriyor ben olsam direk ayrilirdim
Aslinda yok cunku daha ozel seyleri varsa senin yaninda girip elinde bakabilirsin
Şifreyi vermeyenin mutlaka altında vardır bişey
Bilmeye hakkin yok
Ben kocamın şifresini bilirim o benimkini bilmez ve bakmaz.
Özel alanına müdahale etmemen gerekir. Ama şüpheli de bir durum.
Çıplak foton vardır o yuzden saklıyodur sen görünce sapık mısın dersin serafaiz dersin arşivlemiş dersin ama ne yapalım sana takınyısı vardır belli etmiyodur
Eyer her ozelinizi paylasiyosaniz , yani cinselik falan varsa. Telefonunda ozeli olmamali bence..
Şifreyi bilmem ama aniden telefonuna bakabilir miyim sorusuna karşı olumsuzsa ve manipüle ediyorsa bi b*k vardır nerden biliyorsun demeyin :)
eşin olsa hadi neyse de sevgilinse bilmeye hakkın yok bence sonuçta herkesin kendi özel alanı sen de ona söyleme şifreni🤍
hakkın yok özeli
Hayır bilmene gerek yok hakkında yok bence
Tabi ki de hakkın yok :D
İki günlük birine şifre verilmez ama birbirinize güveniyorsanız ve saklısı yoksa söyleyip , telefona bakmana izin verir
şifresini bilmeye hakkın yok fakat sana telefon vermeyip verirken stres oluyorsa bil o işte bir iş vardır.
Aldatiyo olabilir senin bilmen lazim sifreyi benim sevgilim hem ekran kilidine benim fotoğrafımı koydu şifresi de doğum günüm
Kesinlikle doğru bulmuyorum bilmeye hakkın olduğunu düşünmüyorum
Kesinlikle benden önce telefonumu imha edin
Hayır. Gerçi her uygulamanın üzerinde ayrı ayrı şifre var
Yani arkadaşlarla konuşma dışında hiçbir özelim yok ne Instagram hesabım ne de başka bir sosyal medya hesabım var çok da merak edecek bir şey yok
Bence fazla kurcalama ajsjd ilişkiniz zarar görebilir
Telefon karıştırmak bana saçma geliyo şifresi olabilir gayet normal
Erkekler Boyle seksi bir hatuna tum sifreleri verir
paylaşmıyorsa aldatıyordur
Bilmeye hakkınız yok
@Bomhuen nasıl yok ya o zaman sevgili olmasın var hakkı sonuna kadr?
Basbaya yok.
Sevgili olsan bile birinin özeline bakmaya hakkın yok. Evli olsanda aynı şey geçerli ağlama yani 16 lık Sude hanım 😅
@Lykunk_thear sen bir sürü kız aldatmışsın demekki özele bakılmıycaksa o zaman sevgilide olunmuycak
Sen paylaşıyor musun ki o sana kendininkini paylaşsın?
@theNitroZeuss aldatmaya meyilli olduğunuz için üste çıkmaya çalışıyorsunuz ama var arkadaşım birşeyler gizliyorsa bu ilişki yürümez ki?
Ben bir kere bile aldatmadım ama hep aldatıldım o nasıl olacak peki? Kadınlar erkeklerden daha poligamik oluyorlar genelde. Hem sen benim soruma cevap ver, sen paylaşıyor musun ki o sana kendininkini paylaşsın? Ben hep paylaştım özelimi ama onlar bir kere bana göstermediler hep sakladılar. İşin sonunda da aldatıldığımızı öğrendik.
@theNitroZeuss ben öyle kısıtlanmaktan hoşlanmam kanka o zaman beni sevmeyecek ya da gösterecek ben şuana kadar sevgilimden bir şey gizlemedim onlarda gizlemedi hiçbir zaman telefonlarınıda kontrol ettim bununki demekki asabiymiş ben ettim yani
@theNitroZeuss bunun size erkekler olarak tabiki hoşunuza gitmez
Sevdiğim kadınla aramda hiçbir gizli saklı şey olmaması benim hoşuma gider, güvenim artar. Ben de ona gösteririm hep. Ama göstermediler. Güvenmiyorsan git dediler biz yine de güvendik ama aldattığını öğrenince tüm güvenimiz boşa gitti.
@theNitroZeuss boş yorum yapmazsan sevinirim çünkü üste çıkmaya çalışmayın bunuda bildirim almayacağım şekilde ayarlıyorum rahatsız etmeyin kendi kafanızdaki bildiğinizi yapın ki yolunuz yol değil telefonu karıştırmıycaksanız sevgilide olmayın.
Sence neden senden gizleme gereği duyuyor?
Tabii ki hakkın yok
yok bence kendi özeli
Güvenmiyorsan ayrıl
Şifre koyması çok garibime gitti
sonradan koyduysa biseyler sakliyo gibime geldi
guvenme ona
@Jjkkoooh dilekceni yazdım sen yarın gorecen sicilini bozacam
hakkın var ben Instagram şifremi bile veriom
Kız arkadaşın da sana veriyorsa sıkıntı bence. Ciddi bir ilişki içerisindeyken iki tarafın da birbirinden bir şey gizlememesi gerekir.
@theNitroZeuss tabikide o bana tüm sosyal medya şifrelerini verior bende ona
Yok tabiki herseyi bilmene gerek yok. Karismayin Allah Allah
Vardır onun konuştuğu başka bir kız veya sevgili olduğu
Sen de teline şifre koy gizlisi varsa şifre acmiyorsa hadi ordan gitsin
Biz koymasak bile siz hep şifre koyup bizden saklıyorsunuz zaten? Biz size göstersek bile siz göstermiyorsunuz.
O kadar on yargilisin beni tanımadan yorum yapiyon
Ben bugüne kadar konuştuğum insana telime şifre olsa bile bilmiştir hep net olmuşumdur tm mı
Ayrıca benim yorumumdan sanane bana yazmışsın da
Ben kendi fikrimi söyledim beni tanımadan bana yorum yapiyon sevgili olan birbirinden zaten gizlisi saklisi olamaz net olmayan yapmasin
Vallahi ben de sevgili olduğum kadından bir şey saklamadım hep gösterdim özelimi ama o hep sakladı. İşin sonunda da aldattığını öğrendim ve neden sakladığını da fark etmiş oldum.
Bı insanı sevmiyorsan sevmiyorum dicen herkesin kendine göre öncelikleri var
Sevgili hangi seviyede o önemli
Aynı eve çıkmayı düşünüyoruz o seviyede
Evliliğe doğru gidilecek ise şifreyi sizinle paylaşması lazım
Yok tabi ki. Özel alan
Yok. Sevgilim diyorsan güvenmek zorundasın.
Ben karşılıklı bilmek isterdim
Belki de o yüzden sevgilim yok 😔
Özel alanlar özel kalır bence gerek yok
Hakkın yok. Özel alan diye bir şey olmalı.
Telefon onun sonuçta karışamazsın
Hem ergen hem fakesin
Yok tabi saçmalama sanki eşisin 😂