Bazıları özel hayat mahremiyet diyor. 🤔🤔🤔🤔
3 ay
Bazıları özel hayat mahremiyet diyor. 🤔🤔🤔🤔
Şifremi isterse veririm ama verirken uyarırım, aldığı an bana güvenmediğini kabul etmiş olur, haliyle bir şey bulamazsa ayrılırım, zaten bulursa azıcık gururu varsa kendi ayrılır. Kısacası, telefon şifremi öğrendiği an ayrılma garantisi veririm.
ciddi ilişkide haktır gizli saklı bir şey olmaz geleceği düşünen kişi bunu da bilir eğer ciddi ilişkide kural olmaz ise o ilişki oynaşma takılma ilişkisine döner yani gelecek vaad etmez
Bence bu konu tamamen güven meselesi aşkım 💌 Telefon şifresini bilmek otomatik “ilişki hakkı” değil. Sen birini seviyorsan zaten zorla değil, gönüllü paylaşım olur. Ama mahremiyet de çok değerli; herkesin kendine ait bir alanı olmalı 📱✨ Güven varsa şifre bilsen de kurcalama ihtiyacı hissetmezsin. Asıl soru şu: Şifreyi bilmek seni gerçekten rahatlatır mı, yoksa altında güvensizlik mi var? 💭💕
Cevap
8Cevap
Çok felsefeye gerek yok ya istiyorsa söylerim. İstiyorsam söylemeli
Net😂
Öyle olması gerekmiyor mu? =)
Evet öyle olması gerekiyor seni tebrik ediyorum 😂
Plaket yok mu?
🏅 bu var al😅
O da olur madalya. Severiz :D
Hak mı bilmem ama bilmesi benim için bir sorun teşkil etmiyor çok şükür alnım ak
Aynen öyle 🌸
Canımsuu🤍🌸
Bence yapan kendisine yapar bende sifre yok seffafim
Güzel
Şifresini bilmek isterim he telefonunu kontrol eder miyim hayır. Ama laf ebeliği yapıp şifresini vermezse sıkıntı
Bence öyledir. Kabul etmeyen de güvenilir değildir çok ciddi red flagdir. (Bence.) Ve ayrılık için sebeptir. Kabul etmem. Veririm, verecek. Yoksa yok.
İcra memurları donuna kadar alabiliyorken, telefonu alamıyorlar. Bir de olaya bu yönden bakmak lazım.
İlişkide neyin mahremiyeti olacak anlamadım. Asıl şifresini bilmediğim insan bende şüphe uyandırır
Ben veririm sıkıntı duymam bu konuda isimler zaten şifreli belgeci , yemekhaneci danışman yapan her türlü yapar onu demek istiyorum
Evet doğru diyorsunuz teşekkür ederim
Sevgilsii düşünsün 🤣
Allah Allah şimdi kafamı karıştırdın 😅
Al sen al korku olsun🤣🤣
Olunca alacam zaten 😂
O zaman inş olmaz 🤣🤣
Ya niye öyle diyorsun tutacak şimdi birde haydaaa😅
🤣 adamın hayatına edersin gibi bir his doğdu içime
Bilsin bir tane daha telefon alır ondan kaçak et keserim insan yapmak istedikten sonra bu kadar takılmayın bu şifre işlerine
Evet ama müdahale edilmemelidir
Şifreyi veremeyen yürek yemiş korkaktır
En doğal hakkimm hahahah
Ben vermem beni biliyorsun 😒
Ben vermem
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?