Düşündüğümüzde bir ilişkide saklı gizli olması evet çok rahatsız edici. Şunu bilmesin insanoğlu ne yazık ki baskıya gelemiyor bu onu kaçırır güzel iletişimle rahatsızlığını dile getir. Yola gelmiyorsa sıkmadan bir şey demeden kendin sız telefonuna öğren bununla hata etmezsin çünkü bu noktaya seni sürükleyen kendisi olacaktır. Her gün kafada soru işaretleriyle değil ilişkiyi huzur bulmak adına yaşıyoruz. Dinlemiyor ve anlamıyorsa sen de saf konumuna düşürme kendini istediğin cevapları kendin ara. GÜÇLÜ OL
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabikide hakkın yok onun sevgilisi olman herşeyi bilmene sahip olmuyor onun da kendine göre özel bir hayatı var arkadaşlarıyla özel konuşmaları vardır işte ilişkide en soğuduğum an eski sevgilim telefon şifremi değil de sosyal hesabımı istemişti kız kankalarımla konuşuyorum diye bana güveni yoktu yolları ayırdık evlendi kendisi şu an zaten en az 2 yıl sürdü şimdi ise boşandı duyduğum kadar kocası bile katlanamamış bıktırıyorsunuz bizi her konuda
00 Yorumla
+1 yılHayır tabiki yok, hatta ben evlilik durumunda bile telefonun çok fazla kurcalanma durumunu doğru bulmuyorum, çünkü bunca zaman boyunca benim ailem vardı belki ailem içinde bilmemesi gereken onu ilgilendirmeyen bir mesaj gelir bir şey gelir. Ya da herhangi bir arkadaşım müstehcen bir şey yollar o yüzden doğru bulmuyorum.
Netice olarak sevgilinizin telefonuna bakma hakkınız yok, onunda sizin telefonunuza bakma hakkı söz konusu değil.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kişisel mahremiyet hakkına saygı göstermek önemlidir. Sevgilinizin telefonuna şifre koymuşsa, bu kişisel bir tercih olabilir ve mahremiyetine saygı göstermek önemlidir. Bir ilişkide güven ve açık iletişim önemlidir, ancak bu, kişisel mahremiyet hakkını ihlal etme hakkını vermez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
+1 yılAynı şeyi ona yaparım kimse kimseye bakmaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bilmeye hakkınız var tabi ki de yabancı değil sonuçta sevgilisiniz.. eğer hakkınız yok derse o zaman elinizi tutmak istediği zaman ya da buluşmak istediği zaman hakkın yok de sende..
00 Yorumla
+1 yılBilmeye hakkın yok ama istediğin zaman telefonunu görme hakkına da engel oluyorsa çokta rahat duran biri değil demektir. Normalde şifre koymasa bakma gereği duymaz insan ama madem gizleniyorsun o zaman sevgiline şeffaf kalmak zorundasın , bunu yapmiyorsan güven de bekleme...
21 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar bu dediğinizi yapmıyor ama, biz telefonunuzu istesek ''Sen bana güvenmiyor musun?'' diyerek konuyu kapatmaya çalışıyorsunuz. Yani kadınlar bu tip konularda daha güvensiz davranıyor.
+1 yıltelefonlar kişiye özel diyenlere tilt oluyorum ne var bu telefonunun içinde özel kaçakçılık yapıyoda onun gizli bilgileri mi var anlayamadım neden ben sevdiğimin şifresini bilmiyorum da bakamıyorum her yere mesela , benden daha özeli ne olabilir o telefonda!
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapan yapıyorkusura bakmayın ama 1 senelik ilişkim vardı yok ben yapmam yok ben aldatmam sen benim telime bakamazsın hakkın yok bakmadım uzun süre ama benim telime bakıyorsa bende bakarım bi gün uyuyordu baktım zaten hiç güvenmiyorum neredeyse evlilik olucaktı ya kendimi yakıp evlenecektim ya da her şeyi öğrenip ayrılıcaktım telini aldım elimde baktım konuşmadığı kız para dağıtmadığı kız kalmamıştı eskisevgilisine yazması buluşması siz söyleyin evlenmek istiyor aileler tanışıyor böyle bişe yapıyor sonra neden güvenmiyorsunuz ne olacaktı ben evlendikten sonra öğrenseydim iyimi olucaktı. Hayır olmuycaktı sadece evlenmiş olucaktı ve o hala aldatıyor olucaktı.
11 Yorumla- +1 yıl
Ellerine kollarına sağlık onun
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılsaklayan erkekten şüphe duyacan benimki telefonuna yüz ve parmak izimi kaydetti telefonunu rahatça veriyor hakkı yok diyen erkekler diğer kızlarla rahatça konuşamıycağı için öyle diyor
221 Yorumla- +1 yıl
Profil fotoğrafın anlatıyor her şeyi meral etme
- +1 yıl
sen kendi profiline bak fake fotolu
- +1 yıl
iş sekse gelince özel demiyonuz ama
- +1 yıl
göstermeyen z. ktrsn gitsin yol orada kimse bebek gibi triplerinizi çekemez
- +1 yıl
Bebek gibi tripmi? Yanlış kişi olarak söylüyorsun bunu bence direkt sus
- +1 yıl
çocuk zekası fazla gelir sizin gibilere
- +1 yıl
kendi yorumumda sana mı hesap verecem lan mal değneği
- +1 yıl
Kadınlar da başka erkek sevgililerini erkeklerinden gizlemek için şifre koyuyor ama? Siz de toz pembe değilsiniz. Madem öyle erkekler de sizin telefonunuzu karıştırsın, bunu kabul eder miydiniz?
- +1 yıl
@theNitroZeuss kanka boş ver bunun gibi egolu kaşmer ler çok yaşamaz bu kafayla daha ergenlikten çıkamadılar hayatlarında hiç bir naaliyetleri yok ama gereksiz bir şekilde iğrenç bir egoları var.
- +1 yıl
@Lykunk_thear Bu işlerin iki yönlü olması lazım; bir kadın erkek arkadaşının telefonunu kurcalamak istiyorsa, kendi telefonunu da ona verecek.
- +1 yıl
@Lykunk_thear Ben veririm saklamam ama onunkine de bakarım.
- +1 yıl
ben telefonumu zaten sevgilime veririm bütün hesaplarım da onda onunkilerde bende bişi saklayan vermez saklıyorsa bil ki aldatıyordur yok arkadaşıyla konuşmasıymış yok özeliymiş bilmem ne hep bahanedir bahaneyi yalancılar uydurur
- +1 yıl
kaşmer sana benzer 0. rp çocuğu sen kimin yorumunda artistlik taslıyon lan gelip laf sokmaya çalışırsan egoyla ezerler tabi senin gibi i. tlere böyle davranılır
- +1 yıl
kendi yorumunu yap işine bak sen herkesin görüşü kendini ilgilendirir
- +1 yıl
sen sakladığın için düşüncemi savunmayabilirsin
- +1 yıl
19 yaşındaki bi v. leti kim dinler zaten
- +1 yıl
yol orada uza hadi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bilmeyen hakkın yok diye düşünüyorum ben. Sonuçta o onun özel alanına girmiş oluyor. Gidipte onun telefonunu karıştırmak bence hoş bir davranış değil diye düşünüyorum ben. Hani o kendi rızası ile vermek isterse o zaman normal bir şekilde karşılarım ben. Yani illa senin onun şifresini bilmene gerek yok diye düşünüyorum ben.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla o senin sevgilin ama sen onun sevgilisi olamamışsın henüz
32 Yorumla- +1 yıl
Ya bişiyler saklıyor ya da bi güvensizliği var. Sevmiyor diyemem
+1 yılHayır öyle bir hakkın yok belki erkek arkadaşları ile konuşmaları var belki ailevi özel bilmemen gereken bir şey var ve ya belki bilmemen gereken bir sağlık sorunu var mesela benim de sevgilim şifremi bilir ama bip ve e nabız da uygulama kilidi var doktor 2 sene dedi bilmesini istemediğim için saklıyorum en basitinden o şekilde düşün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgili = geçici insan demektir , sen onun karısı değilsin ! o da senin kocan değil !
hakkın falan yok , o isterse gösterir istemezse göstermez.
Buülkede kadınlar "beta ezik aciz köpek" erkeklere fazla takılmaya başladılar, normal düzgün alfa vs erkeklere tasma takamayınca onlara a-normal ve rahatsız edici geliyor aslında normali herkesin "HADDİNİ BİLMESi" .. ve hakkı olmayan şeyleri istememesi.
10 Yorumla
+1 yılİkimizinde telefonu iPhone du face İD lerimize birbirimizin yüzünü eklemiştik. hiç güven sorunu yoktu aramızda. Şifre koyabilir ailesi, arkadaşları vs ama sana söylememesi garip ve mantıksız.. bence ilişkinizi biraz sorgulama vakti gelmiş..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmeye tabimi hakkın var ama karşılıklı elbette. Ben genelde bakardım benimkine bakamazdılar ama göstersem de saklayacak bir şeyim yoktu zaten. İnsan sevdiğinden saklamamalı ama öylesine aşık olarak sevgili değiliz diyorsan normal bakmamanız bunun dışında saçmalıktır sen diğerlerine bakma onların gerçek duygulardan haberi yok…
30 YorumlaHayır bence yok. Herkesin özel alanı olmalı ama telefonunda görmeni istemediği uygulamalar mesajlar varsa bunu görmek hakkın.
10 YorumlaHerkesin bir mahremiyet hakkı vardır ve sevgilin de bir istisna değildir. Telefonunda seninle paylaşmak istemediği kişisel bilgileri olabilir veya sadece başkalarıyla iletişimini gizli tutuyordur. Eğer endişen varsa konuşabilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGizliyorsa şifreyi senden bir kırılsa o şifre içinden neler çıkar neler
12 Yorumla- +1 yıl
Bir açsan o telefonu boynuzlarin nasıl uzadığını anlarsın
Kendi özeli olmakla birlikte buna saygı duyman gerekiyor ama sende şifre koy ve verme ciddiyim isterse eğer sende sakla ve senin özelin olduğu gibi benim de özelim olur de
20 YorumlaBilsen ne yazar bilmesen ne yazar, yapan her türlü yapar.
50 YorumlaHerkesin kendi özeli, öyle bir hakkınız olduğunu sanmıyorum.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence artık günümüzde telefon karıştırmak suç olmalı çünkü direkt özel hayatı taciz etmek anlamına geliyor bu.
Telefonunu karıştıracak kadar şüphelendiğiniz bir insanla beraber olmamayı tercih etmelisiniz10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok, herkesin bi özeli var. Yani güvenmiyosanız ayrılın yaa anlamıyorum ben bu insanları.
20 Yorumla Hakkın yok diye düşünüyorum, herkesin bir özeli olmalı.
22 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılOnun tüm hayatı senden mi ibaret? Esir mi aldın, üstelik sevgilim diyorsun. Eşin değil, eşin olsa bile bu kadar darlanmaz insan. Bence sınırlarını ve yerini bil.
10 Yorumla
+1 yılvar tabikide kaldırsın şifreyi hadi ordan ne özeli var
12 Yorumla- +1 yıl
Senin erkek arkadaşın telefonuna bakmak istese sen şifreyi kaldırıp verir misin peki? Eğer yapmıyorsan bu yorumu yapmaya da hakkın yok. Kadın-erkek fark etmez, herkes özeline saygı duymak zorunda.
- +1 yıl
@theNitroZeuss bakabilir sıkıntı yok
Kesinlikle var.
Kar koca şifresi kesinlikle bilinmeli. Sevgiliden saklayacak bişeyi yoksa, hem birde ciddiyseniz o şifre palaşılacak
Yoksa var bir sıkıntı10 YorumlaAslında var ama şak diye de şifreni bana söyle denmez. Bi bahaneyle telefonu kullanmak istediğini söyleyip şifreyi soracaksın, vermezse sorun çıkarıcaksın
00 Yorumla
+1 yılBence bilmek istemen bir güven problemi ne kadar sevgili de olsanız ikinizin de özel bir hayatı var birbirinizden hariç yani bilmiyorum ben şahsen sevgilim söylemedikçe telefonunun şifresini sormam
00 Yorumla
+1 yılTabiiki de hakkın yok ya. Onun özeli. Bir kere eğer şifresini istiyorsan ona güvenmediğin anlamına geliyor. Güvenmediğin biriyle neden hâlâ birliktesin?
00 Yorumla
+1 yılVar herşeyimi bilmeye hakkın var öyle dünyamı olur Allah için saçmalık seviyorum ama hayatıma karisamassin seviyorum ama benimde özelim var ne özelin olabilir ya başka kızlarla konuşuyor ya da başka kızları bir insanin özeli tek sevgilisi veya karısı olur aile sohbetinde özel konuşuluyor olamaz saçmalık uzak dur sil gitsin sende daha özel şeyleri varsa
00 Yorumla
+1 yılTam güvenmiyorsan ilişki yapmanı tavsiye etmem seni çok yaralar. Şifreyi öğrensen de öğrenmesen de yapmak isteyen yapar güzelim.
Sen de aynı şekilde kendi hayatını gizli tut ama ilkönce ona sorabilirsin bakabilirsiniz diye eğer terslerse , hiç tepki verme alttan al ve sende hayatını gizli tut dediğim gibi arkadaşınla buluşacağın zaman sınırını koy mesela örnek yani bu da tabiki. Zamanla ortaya çıkacaktır elbet yalanı varsa.02 Yorumla- +1 yıl
Bakabilirsin derse olucak o kısım.
- +1 yıl
Bakabilirsin derse üstüne gitmezsin bakarsın zaten
Sevgili değil insan eşi bile olsa herkesin bir özeli vardır sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmak çok saçma telefon kurcalayip birşeyler bulunca çok iyi oluyor sanki guvensizligin şüphen varsa zaten ilişkini bitirirsin oldu herşeyin şifresini ver açığıni bulayım diceksin o da izin verecek öyle bir kadın ya da erkek yok hayatinizdaki insanın özeline saygı duyun o zaman mutlu olursunuz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılŞifre koyamayan ve saklamayan bir insan olsam bile insanların özeline saygım var yani benim aşımdan şifresini bilmeye hakkım yok ama kocan koysa %100 hakkın vardır. Çünkü o senin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bilmeye hakkınız yok.
Fakat telefonunu saklamak için çırpınıyorsa bir haltlar karıştırıyor demektir.
Bunu anlamanın yolu da gözlemlemeniz olabilir ancak.00 Yorumla
+1 yılBilmeyenlerin arasında soğukluk olduğuna inanırım hep. Özellikte evlilikte verilmemesi gibi bişey asla mümkün değil
10 Yorumla
+1 yılBir adam bir şey gizleyecekse, telefonu, şifresini falanda sana verse, yeni hat, dandik bir tel ile hayatını yaşar. Rahat bırakın insanları
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Şayet telefonumu kimse karistiramaz şifre yoktur bnde kimsenin telefonunu karıştırmam sevgilim vs fark etmez ergen miyiz ya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin kimsenin telefonunu karıştırmak gibi bi hakkı yok ama özel olarak şifresini bilmeni istemiyorsa bişeyler saklıyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle gizlediği bir şey vardır. Şahsen sevgilim sürekli telefonuna bir güncelleme, reset yapar bu yüzden de telefon sıfırlanır. Her zaman bana verir yüz ve parmak izimi yapmam için ki bence ilişki böyle olmalıdır
00 Yorumla
+1 yılVar tabiki istersen eğer vermezse, sende ona hiç Bir hesabının şifresini verme ama ben olsaydım umursamazdım ona güvenirdim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılBilmeye hakkın yok tabi.
Telefon onun özeli her şeyi seninle paylaşmak zorunda değildir. Herkesin bir özeli var.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAyrı gayrı olmaajjjşşş
Yar ayrı gayrın mı var
Bilemedim sana daha nasıl yaranacağım
Aşkımdan şüphen mi var
Beni bile bile ağlatsan da unutacağım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 316 cevap paylaştı. Hem özel alanı olduğunu düşünüyorum hem de gotunu gördüğün adamın telefonuna bakamıyor olmak saçma geliyo
00 Yorumla
+1 yılGerek var mi? Guvenmiyorsan sevgilin olmaz. Guveniyorsan problem etme. Sende aynı sekilde davran tavri ne oluyor gör. Her insan bir olmuyor
00 YorumlaHayır yok. Herkesin kendine göre bir özel alanı var. Eğer bunu kabul etmiyorsan baştan söylemen gerekirdi.
00 YorumlaKendi özeli vermeyebilir şifresini ama sen düzgünce telefonunu isteyipte vermesse bir şey var demektir sakaldığı
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kadınlar için de geçerli.
sadece erkekler için değil.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tabiki herkesin özel alanı olmalı da saklamasına da ayrı anlam veremedim. İster istemez akılda soru işareti uyandırır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsifre koymussa hakkin yokmus demek ki hakkin olsa sana guvenirdi o sen telefonuna rahatca bakabiliyor mu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılTelefonunu kurcalamaya hakkın yok. Fakat senin yanında telefonunu ters kapatıyorsa gizli gizli bir şeyler yapıyorsa o zaman şüphelenebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılTelefona mı bağlı güven ilişkisi 🙄
34 Yorumla- +1 yıl
Hayır ama bu aralar tuhaf davranıyor
- +1 yıl
Umursama hayatının merkezi mi karşındaki kişi sadece sevgilin
- +1 yıl
Aynı eve çıkmamız için teklif ediyor ama bir şifreyi bile paylaşamıyor tuhaf değil mi?
- +1 yıl
O muhasebeye giremem
- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılYani bence bilmemek sorun değil ama bakmak istediğin şeyi açmıyorsa şüphe duy derim
10 Yorumla
+1 yılÇünkü sen varken bir sürü sevgilisi var aşkım korkusu olmasa tak diye çıkarır gösterir
10 YorumlaHayır bilmen gerekmez. Özel alanın gizliliği diye bişey var sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMal misin sevgilisiniz diye en üst seviyede olduğunu mu sanıyorsun kendini şifre koyamaz mi hayırdır kimsin sen dış kapininin mandalı olmaktan başka birsey olamazsın canım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılKim ne derse desin telefon özel alandır. Zaten güvenmiyorsan bir ilişki sürdürmemelisin
10 Yorumla
+1 yılHakkın yok, onun özel hayatı. Sırf sevgilisisin diye bilmeye hakkında yok.
10 Yorumla
+1 yılSevgililer ve eşler arasında gizli saklı olmamalı varsa da o işin içinde bir bit yemi var demektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılProfildeki sizseniz eğer hiçbir şifre koyamazsınız.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Senin en güzel yerin o görünmeyen memelerin aaa cok pardon kahverengi gözlerinnnnnnn
00 YorumlaBence var. Eğer bir birinize güvenemiyorsanız nasıl sevgili oluyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılHayır öyle bi hakkın yok. Evli olsan da onun özel alanına müdahale edemezsin
013 Yorumla- +1 yıl
Realite
- +1 yıl
Ben de üzülüyorum bebeğim. Allah şimdiden kolaylık versin kendisine
- +1 yıl
Akrep gelemediyse hiçbiri gelemez hahshshhdhdh
- +1 yıl
Şapşik miii ajhdjshd
- +1 yıl
Komik ajhdjshdh
- +1 yıl
Özelden yazar mısın
- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılYok tabii ki her şey özel hayattır Yani ne gerek var
00 Yorumla - Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne