Erkek arkadaşımla ilişkimiz 3 aylıkken aileme söyledim fakat ailem çocuğu tanımadan sadece işi yüzünden (temizlik gorevlisi) istemediler temizlikçiye verecek kızımız yok dediler saçma buldum çok ağladım çok istedim izin vermediler sonra ayrılmak zorunda kaldım fakat ikimizde yapamadık günlerce ağladım boşluğa düşmüş gibiydim herkesle kavga ediyordum sonra biz barıştık 3 aylık ilişkiyi gizli saklı ilerlettik şu an 1 buçuk yıldan beri sevgiliyiz ve çok şükür öyle büyük sorunlarımız olmuyor ve o kadar iyi biri ki maşallah nazar değmesin bana bebek gibi davranıyor sözünün eri dürüst güvenilir ailesi desen kızları gibi görüyorlar beni çok iyi niyetli insanlar maşallah. Ailem tanısa eminim çok sevecekler ama o fırsatı vermiyorlar bizde kaçma kararı aldık ( kaçma falan demeyin sorum bu değil ) kaçmamiza kaldı 17-18 gün ama önceki gibi değiliz aşırı kavga ediyoruz durduk yere sebepsiz kavgalar oluyor anlam veremiyoruz sakinlestigimiz zaman ya biz neleri atlattık bunlar bir şey mi ne oluyor bize diye sorguluyoruz. Ben cinlerden çok korkuyorum ve son zamanlarda çok araştırdım haftalar bile geçse etkisinden çıkamıyorum acaba diyoruz ben çok araştırma yaptığım için bana musallat oldular veya aşık oldular da o yüzden mi ilişkimiz böyle oldu diye düşünüyoruz çünkü onceden hiç böyle değildik bide ben onları araştırınca 3 5 günde normal hayatıma devam ediyordum etkilenmiyordum sevgilimlede kavga etmiyorduk ama şu an etkisinden çıkamadım ilk defa bu kadar uzun süre etkisinde kaldım ve ilk defa böyle sebepsiz yere kavga ediyoruz ama cinler aşık olsa sevgilime zarar verirdi barışamazdık ve şu an daha kötü durumda olurduk diye düşünüyorum çünkü genelde aşık cinler ilişkiye zarar veriyormus ama öyle olsa sevgilim zarar görürdü diye düşünüyorum ama çok şükür ki öyle şeyler yok. Bir de bizim ortak hesap var foto falan paylaşıyoruz story atıyoruz acaba nazar mi değdi veya evlenecek çiftler evliliğe az zaman kala sürekli tartışırlarmış öyle bir şey mi ki sizce hangisi olabilir aşık cin mi , musallat mı , nazar mı , yoksa evlilik öncesi bir çok kişinin yaşadığı doğal bir olay mi? Düşünceleriniz neler?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nazar veya cinle alakalı olduğunu düşünmüyorum, ilişkide olduğunuz kişi gerçek yüzünü yavaştan belli etmiş diye düşündüm. Bence kaçmayın, eğer kaçarsanız ve hayatınız bu şekilde kavga gürültüyle devam ederse tekrar eve dönebilecek misiniz bunu düşünün. Saçma sapan bir hayatın ortasında olmak istemiyorsanız her adımınızı fazlasıyla düşünerek atmalısınız. Amacım asla işinize karışmak değil ancak kararınızı tekrar gözden geçirmelisiniz. Yardımcı olmak adına kendi başımdan geçenleri anlatayım.
Bir ilişkim vardı bundan 4 yıl önce, ilk başlarda çok iyi anlaşıyorduk ve ben ailemden gizlemiştim, bana çok güzel davranıyordu iltifat ediyordu, hediye alıyordu, sürekli ilgileniyordu, ancak 3 ay sonrasında yavaştan benden bir şeyler beklemeye ve kötü davranmaya başladı. Bana her yaptığını başıma kakıyordu, çünkü beni cepte olarak görüyordu. Bir zaman sonra anlaşamamaya ve sürekli kavga etmeye başladık. Aileme söyledim ve inanılmaz büyük bir tepki aldım. Ayrıldıktan sonra ise hayatı bana cehennem etmişti, okuldan dolayı aynı ortamda bulunmak zorundaydık ve o sene tüm hayatım zehir olmuştu, psikolojim bozulmuştu depresyonun eşiğindeydim ve tabiiki ailemin bana gram güveni kalmamıştı.
Ancak sizin durumunuz benden daha vahim, eğer kaçarsanız ve anlaşamazsanız belki geri dönebilecek bir eviniz bile olmayacak.
Olayın aslını cinlerde veya nazarda aramak yerine karşınızdaki kişinin karakterinde aramalısınız.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu değerli ve güzel yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim , çok güzel şeyler yazmışsınız fakat adınıza çok üzüldüm ama her şeyde vardır bir hayır sizde kurtulmuş olmuşsunuz , iyi tarafından bakalım :) Ben 1 buçuk seneden beri ailemi ikna etmeye çalışıyorum fakat sırf mesleğinden dolayı izin vermiyor ama çocuk gerçekten çok iyi nazar değmesin. 1 buçuk sene geçti hiç bir huyu değişmedi hala aynı hatta değişen tek şey giderek artan sevgisi ve artan ilgilisi oldu inşallahta böyle devam eder. Kavgalar genelde benim yüzümden çıkıyor önceki yaşadığım ilişkilerde terk edildim veya aldatıldım o yüzden aynı şey başıma gelir diye korkuyorum aslında güveniyorum ama yinede ona sürekli sen beni aldatıyor musun başka kızlarla mi konuşuyorsun gibi seyler söylüyorum o da bundan sıkılıyor sonra kavga başlayıp büyüyor ama önceden bu kadar uzun sürmezdi kavgalarımız. Ben önceden de cinleri araştırırdım ama o zamanlar kavga etmezdik ve 3 5 gün içinde cin konusunu unutup normal hayatıma devam ederim aklıma bile gelmezdi ama şu son 3 4 haftadan beri bir türlü aklımdan çıkmadı hala ara ara korkuyorum ve kavgalarımız arttı o yüzden şüphelendim acaba musallat tarzı bir şey mi oldu ki diye Allah korusun ama bildiğim kadarıyla aşık cinler ilişkiye zarar veriyormus fakat Allah korusun öyle bir şey olsa sevgilimin zarar görmesi falan gerekirdi ama çok şükür öyle şeyler yasamadi acaba evliliğe az kaldığı için mi bu tartışmalar çıkıyor ki
Çok teşekkür ederim, tabiiki yaşadığım olay bana büyük bir ders oldu. Şimdi dediğinizi daha iyi anladım, o zaman adınıza hayırlısı olsun diyelim, umarım iyi bir hayatta çok mutlu olursunuz.
Cin olma ihtimali düşük ancak siz kendini korumak adına duştan sonra son durulama suyuna sirke koyup tüm vücudunuzu kötü enerjilerden arındırabilirsiniz. Aynı şekilde sevgiliniz de bunu yapabilir. Eğer kavgalarınızda azalma oluyorsa nazardır. Olmuyorsa da geçmiş travmalarınız yüzündendir.
Genelde ilişki zarar alıyorsa ve bunun sebebi cinlerse aşık cinler oluyor bildigim kadarıyla. Peki sizce aşık cin olayı olsaydı Allah korusun sevgilimin ve etrafımdaki kişilerin zarar aliyor olması gerekirdi dimi ama çok şükür böyle bir şey olmadığı için geçmişte yaşadığım ilişkilerdendir büyük ihtimalle?
Eğer aşık cin olsaydı görürdünüz, size görünerek sizi ve sevgilinizi büyük oranda rahatsız ederlerdi, delirtme noktasına getirilerdi. Aşık cin olsa sadece kavgaya sebep olmazlardı. Bir tık ileri gidip ölümüne bile sebebiyet verirlerdi. Büyük ihtimalle değildir, siz yine de duanızı eksik etmeyin.
Allah korusun İnşallah öyle şeyler yoktur olmaz da dua etcem bol bol. Çok teşekkür ederim
Rica ederim <3
💖💖
Evinde otur, ailen seni başkasıyla kaç diye büyütmedi. dünyada erkek mi kalmadı? Bu memlekettr cahile cahil demek bile suç oldu.
Mutlu olmak , sevdiğimle olmak benim de hakkım sırf temizlik görevlisi diye ön yargıyla yaklaşık eziklemek çok mu doğru? İnsanlık önemli hele ki bu devirde en çok ihtiyacımız olan şey karakter.
Konuşarak hallet o zaman, her gelen görücüye hayır de, yine en son istrdiğin ile evlenirsin. acelen ne?
1 buçuk yıldan beri ikna etmeye çalışıyorum acelem yok. Ailem ikna olsa 4 5 sene bile beklerim evlenmek için fakat istemeye bile gelmesinler her türlü hakareti ederim evime bile sokmam öyle ınsanları diyor. Öyle insanlari demesinin sebebi çocuk temizlik görevlisi ve köyde yasadiklari için öyle diyor onları küçük gördüğü için istemiyor ama bi tanısa çok iyi insanlar
senin zaten yanlışın burada, daha aileden kimse ne olduğunu doğru düzgün bilmiyor sen gitmiş aile ile tanışmışsın.
sen düşün , senin kızın bir erkek uğruna sana karşı geliyor, sen bu işi durdurmak için ne dersen imkansız olur?
Benim çocuğum birisini sevse mesleğine tipine oturduğu yere göre yargılamam tanımaya çalışırım bu çok çirkin bir davranış. Kimse kimseden üstün değildir
o zaman anlat sen ikna etmekten kaçıyorsun
Beş sene sonra beni bul
Ne için? Kaçma kararı aldığım icin mi?
Boşanırsınız. Genellikle doğru tahminlerde bulunurum ama umarım bu kez yanılırım ve mutlu bir evliliğiniz olur
Yine de boşanmaya karar verirseniz beni bulun boşarım sizi 😄
Allah korusun deme öyle şeyler. Herkesinki aynı olmayabiliyor kaçmadan aile onaylı evlenen kişiler boşanmıyor mu sanki karakter meselesi bu olay