İlişkimle ilgili bir şey sorcam bu olay benim aklımı aşırı derecede karıştırıyor detaylar kısmını okuyun?

Erkek arkadaşımla ilişkimiz 3 aylıkken aileme söyledim fakat ailem çocuğu tanımadan sadece işi yüzünden (temizlik gorevlisi) istemediler temizlikçiye verecek kızımız yok dediler saçma buldum çok ağladım çok istedim izin vermediler sonra ayrılmak zorunda kaldım fakat ikimizde yapamadık günlerce ağladım boşluğa düşmüş gibiydim herkesle kavga ediyordum sonra biz barıştık 3 aylık ilişkiyi gizli saklı ilerlettik şu an 1 buçuk yıldan beri sevgiliyiz ve çok şükür öyle büyük sorunlarımız olmuyor ve o kadar iyi biri ki maşallah nazar değmesin bana bebek gibi davranıyor sözünün eri dürüst güvenilir ailesi desen kızları gibi görüyorlar beni çok iyi niyetli insanlar maşallah. Ailem tanısa eminim çok sevecekler ama o fırsatı vermiyorlar bizde kaçma kararı aldık ( kaçma falan demeyin sorum bu değil ) kaçmamiza kaldı 17-18 gün ama önceki gibi değiliz aşırı kavga ediyoruz durduk yere sebepsiz kavgalar oluyor anlam veremiyoruz sakinlestigimiz zaman ya biz neleri atlattık bunlar bir şey mi ne oluyor bize diye sorguluyoruz. Ben cinlerden çok korkuyorum ve son zamanlarda çok araştırdım haftalar bile geçse etkisinden çıkamıyorum acaba diyoruz ben çok araştırma yaptığım için bana musallat oldular veya aşık oldular da o yüzden mi ilişkimiz böyle oldu diye düşünüyoruz çünkü onceden hiç böyle değildik bide ben onları araştırınca 3 5 günde normal hayatıma devam ediyordum etkilenmiyordum sevgilimlede kavga etmiyorduk ama şu an etkisinden çıkamadım ilk defa bu kadar uzun süre etkisinde kaldım ve ilk defa böyle sebepsiz yere kavga ediyoruz ama cinler aşık olsa sevgilime zarar verirdi barışamazdık ve şu an daha kötü durumda olurduk diye düşünüyorum çünkü genelde aşık cinler ilişkiye zarar veriyormus ama öyle olsa sevgilim zarar görürdü diye düşünüyorum ama çok şükür ki öyle şeyler yok. Bir de bizim ortak hesap var foto falan paylaşıyoruz story atıyoruz acaba nazar mi değdi veya evlenecek çiftler evliliğe az zaman kala sürekli tartışırlarmış öyle bir şey mi ki sizce hangisi olabilir aşık cin mi , musallat mı , nazar mı , yoksa evlilik öncesi bir çok kişinin yaşadığı doğal bir olay mi? Düşünceleriniz neler?

İlişkimle ilgili bir şey sorcam bu olay benim aklımı aşırı derecede karıştırıyor detaylar kısmını okuyun?