İlişkim hakkında bir şey danışcam lütfen detaylara bakın?

• Biz sevgilimle aynı memleketteniz , aynı şehirde yaşıyoruz. Ben memleketimizi çok seviyorum cunku küçüklüğümden beri ailemle birlikte farklı şehirde yaşadık 16 17 sene ve sevgili olmadan önce , ben burayı çok seviyorum ve burada yaşamak istiyorum dedim sırf ileride sorun çıkmasın diye. O da kabul etti zaten burasi olur başka şehir olmaz dedi ve ben böylelikle onunla konuşmayı ilerletip sevgili oldum. 2 ay bu şekilde geçti hayaller kurduk falan derken 2 ayın sonunda aslında seni kandırdım burada yaşamak istemiyorum başka şehirde dükkan açma hayalim var yıllardan beri dedi. Ve ben şok oldum baya ağladım neden kandırdın o zaman dedim , beni bırakmadan korktum fakat şimdi bağlandığını düşündüm ve bırakmazsın diye söyledim dedi. Ama ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım ayrıca başka şehirde yaşamak istemediğimi en başında söyledim fakat onu da çok seviyorum. Ama başka şehir bana çok yabancı geliyor tanıdığımız kimsemiz yok kapısını çalacak kimsemiz yok. Dükkan yürütmek kolay değil sabahın köründe bi gitcek gece yarilarina kadar dükkanda olcak ve ben bir başıma evde bekleyip sürekli ağlıcam kendimi yalnız hissetcem , dışarıya çıksam tek olcam etraftaki insanlara bakcam ailecek gezecekler bide kendime bakcam yapayalnizim bu durum bana çok koyar ama memlekette olsak aileler burada o işte olduğu zamanlar ben çok rahat bir şekilde anneme gidebilirim tek kalmam psikolojim bozulmaz fakat sevgilim sadece para odaklı düşünüyor çok paramiz olcak diyor eğer benimle gelmezsen güle güle diyor yani para için beni bırakıyor resmen ve beni suçluyor gel benle diyor. Bu arada mesafe 2 buçuk saat olcak bir şey değil ama işten güçten belki de ailemizi hiç goremicez. O zaten ailesini sevmiyor onlardan kurtulmak istiyor ve bu şehirde kötü anılarım var diyor ama beraber olursak her şeyin üstesinden geliriz para burada da kazanılır diyorum dinlemiyor. Sizce ben mi abartıyorum ne yapmam lazım kafam çok karışık
İlişkim hakkında bir şey danışcam lütfen detaylara bakın?