İlişkim hakkında detayda bahsettim. Sizce ben ne hissediyorum?

Arkadaşlar benim uzak mesafe ilişkim var ama birçok sorun yaşadık, sürekli kavga ediyoruz. Artik en minik şeyde sinirleniyorum, toksik birisine döndüm ister istemez. Bir zamanlar o bana karşı böyleydi ve sanırım olanlardan sonra sabrım tükendi ve ben de böyle oldum. Bazen hic konuşmak istemiyorum, her yerden çıkartmak istiyorum ama bazen de aklımdan çıkmıyor, yazmadığını bilsem bile acaba yazmış mı diye merak edip bakıyorum. Eski konuşmalarımıza bakmak canımı acıtıyor, nasil bu hale geldik diye düşünüp duruyorum, gözlerim doluyor. Doğru kişi olduğunu sanıyordum ki arkadaşlarım da öyle sanıyordu ama artık güvenemiyorum, en minik sorunda güven sorunlarım ortaya çıkıyor ama bir yandan da umursamaz davranıyorum. Beynim veya kalbim ne yapmaya çalışıyor ben de bilmiyorum ama ne yaparsam yapayım üzülüyorum, yakınlaşamıyorum, yakınlaşmak istemiyorum ama kendimden uzak tutunca da tek kaldığımda üzülüyorum. Etrafımda birileri varken iyi hissediyorum kafamı dağıtıyorlar ama yalnızken moralimi çok bozuyor, ağlıyorum. Birkac kez ayrılmayı da denedik ama yapamadık. Öyle bir durumdayım ki ne o beni seviyor mu ne ben onu seviyor muyum bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Böyle bazen "Bu adam beni gerçekten seviyor ya" diyorum ama bazen de seven böyle yapmaz ki diyorum, sürekli konuşmak için çabalayan o ama ondan uzaklasmamin sebebi de o
Güncellemeler
+1 yıl
İkimiz de eskisi gibi değiliz
İlişkim hakkında detayda bahsettim. Sizce ben ne hissediyorum?