Anlam veremediğim karmaşık ilişkimi yorumlar mısınız?

Bugün şehir dışına çıkmam gerekiyordu. Gideceğim şehirde o yaşıyor benim yaşadığım yerde yaşıyor iş çıkışı onunla beraber gittik.
Benide kuzenlerim alacaktı biz gittiğimizde kuzenlerimin gelmesine daha yarım saat vardı bende ben ineyim sen git eve dedim yok gitmem bak camıda açtım esiyor ne güzel muhabbet edelim işte ne olacak falan dedi gelmesine 5 dk kaldı bende sigara içeceğim ineyim ben git sen valla utanıyorum böyle dedim inelim iç sen gitmem dedi kuzenlerim beni alana kadar bekledi onlar geldiğinde beni izledi biz gidene kadar da gitmedi yolda gelirken sürekli bana baktı tam arabadan ineceğim sırada yüzlerimiz çok yakındı hani böyle veda ederken sarılsam mı öpsem mi olur ya o şekilde suratına baktım iyi tatiller görüşürüz diyerek indim arabadan aramızda bir çekim olduğunu düşünüyorum ama emin değilim normalde hocam diyen adam bana asla öyle hitap etmedi sen ben diye konuştu fakat şöyle bir sorun var ki numaramı kaydetmedi hala kendim kuruntumu yapıyorum adam insanlık yaptı bekledi yani çok mu anlam yüklüyorum acaba lütfen düzgün yorum yapın
Anlam veremediğim karmaşık ilişkimi yorumlar mısınız?