Anlayamadığım ilişki?

Konuyu kısaca anlatıcağım. Uzun süredir ilişkim var Romantiklik veya dertleşmemiz çok rahat iken , son yaşanan olaylardan bu şeyler azaldı. Yaşadığı konular ağır farkındayım, ailesi tarafından istenmiyorum , iş stresi var vs. Bu psikolojiyi ağır etkileyecek durumlar fakat ben her gün stabil bir ilgi , gelecek hakkında hayalim , dertleşirken dinliyorum , sevgi cümleleri gibi konular da her türlü destek verirken. Onun bana bir gün bile duygusal olarak istekli olarak Bende seni seviyorum diyememesi bana mı garip geliyor? Ne zaman bu tür konu açsam duygusal da iyi hissetmiyorum , rahatım yok gibi şeyler söylüyor bu süreçte sevgiline ufak bir sevgi hissedip iltifat edemicek veya romantik mesajlara nötr cevap vericek kadar kötü olabilirsin? Biz insanız yani ilgiye benim de ihtiyacım oluyor onun da oluyor hiç ilgili hissetmemek veya ilgi almayı reddetmek kolay değil ve almak istersin. Benim ona karşı davranışlarım aşırıya mı kaçıyor farketmediğim bir durum mu var bilmiyorum sorun ne? Konuyu sürekli strese getirerek bunu gerekçe sunması.

Anlayamadığım ilişki?