Merhaba, benim yaklaşık 5 aydır süren bir ilişkim var. Hiç ilişki filan düşünmediğim bir anda tanışmıştık bir arkadaşım aracılığıyla, tanıştığımız gece numaramı aldı filan derken iki hafta gibi bir süre konuşmaya devam ettik ama ben onunla hiçbir şekilde bir şey düşünmüyordum, onu sevebileceğimi düşünmüyordum aslında. İki hafta sonra buluştuk yemek yedik bir şeyler içtik, sonra bir yakınlaşmamız oldu çünkü ben de ondan hoşlandığımı hissettim. O geceden sonra çıkmaya başladık, daha doğrusu o bu yöne çekti durumu. Ben de denemeye karar verdım ve zaman geçtikçe de sevdim onu, ilişkimiz boyunca her zaman çok ilgili, çok şefkatli ve çok da kıskançtı. 2 ay önce ise bir süreliğine yurtdışına gitmesi gerekiyordu ailevi bir sebepten ve gitti 2 ay kadar daha görüşemeyeceğiz. Benim kafamı karıştıran ise acaba yanlış bir başlangıç mı oldu bu bir ilişkiye? İlişkimiz boyunca beni mutsuz etmedi ama belki de yaşadığımız şey aşk değildir gerçekten diye düşünmeye başladım o her ne kadar bana çok aşık olduğunu her gün tekrarlasa da. Sizce bu şekilde bir aşk başlaması imkansız mı? Ya da başlarsa sağlam temelleri olmaz mı?
Güncellemeler
+1 yıl
soru bu haliyle anlamsız olmuş galiba yakınlaşmadan kastım bir şeyler yaşadık o gece o yüzden kaygılıyım bu konuda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer