Aşk İlişkileri Değer verdiğiniz biri tarafından yanlış anlaşıldığınızda ne hissedersiniz? _ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor "Gökkuşağı çıktığında beraber izleriz"dedi.Gökkuşağım sensin diyemedim...Ne güzel demiş üstad...🙂 Değer verdiğiniz biri tarafından yanlış anlaşıldığınızda ne hissedersiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. ben kırılırdım ve düzeltmeye çalışırdım 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Neyse onu söylerim, yeterince tanır beni zaten. Farklı bir şey yoksa inandırırım bunu ona 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Buna hiç gelemiyorum, sinir küpü olurum üzüntüden hele bide kendimi anlatmaya çalıştıkça kulak asmıyorsa baya dert olur bana 1 0 Yorumla
тαмαяιѕк Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 74% +1 yıl Kırılırım. Kendimi daha iyi ifade etmek için çabalarım. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Artık alıştım tepkisizim 1 0 Yorumla
Etipufflezzetli Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çabalarım. 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kötü hissederim tabii ki düzeltmeye çalışırım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben kırılırdım ve düzeltmeye çalışırdım
Neyse onu söylerim, yeterince tanır beni zaten.
Farklı bir şey yoksa inandırırım bunu ona
Buna hiç gelemiyorum, sinir küpü olurum üzüntüden hele bide kendimi anlatmaya çalıştıkça kulak asmıyorsa baya dert olur bana
Kırılırım. Kendimi daha iyi ifade etmek için çabalarım.
Artık alıştım tepkisizim
Yanlış anlaşılmayı düzeltmeye çabalarım.
Kötü hissederim tabii ki düzeltmeye çalışırım.
Baya üzülürüm galiba toparlamaya calısırım