Bir söz
Bir cümle

Hızlı mı, sakin sakin mi?

Nasıl hissettirirsin?
Değer verdim bir insan bunu benim davranışlarımdan anlayacaktır her halinde onun yanında olurdum her sıkıntısından destek olmaya çalışırdım elimden geldiği kadar onu kötülüklerden kötü düşüncelerden korumaya çalışırdım elimden geldiği kkadaronun mutlu etmek için çabalardım ruhen duygusal bedenen her şeyi yapardım tabii eğer onun gözlerinde gerçek sevgiyi görebilseydim Eğer tamamen bana sadakatle bağlı olsaydı benden başkası olmasaydı hayatında Eğer sevgisine inansaydın ve çok faktör var
Ona duygusal, içten, oldukça dürüst, doğal ve neşeli olurum. O üzüldüğünde kıyamam mesela ona.. Onun doğal halini severim. Her haliyle kabul edip yanında olduğumu hissettiririm. Ona sürekli sarılmak isterim herhalde dibinden ayrılmak istemem o da isterse.. Bağlılığımı çok net hisseder.. Ama görebileceği en içten ve en şeffaf halimi görür. Tabii o da bu halimi severse..
Ben değer veriyor isem çiçek falan hiç gerek yok anlamaması için anlayışsız olması gerek, herşeyle hissettiririm verdiğim değeri arkadaşım olsun evladım olsun eşim olsun hep bilirler sevildiklerini çünkü ben sevmediğim bir insanla cenneti bahşetseler kapısına tünerim içeri adımımı atmam öyle değişik bir insanım😂😂🤣🙈😇
Bunu her şekilde belli ederim. Ona zamanım yokken bile zaman yaratırım, onun hep mutlu olmasını isterim. Sözle değil davranışla belli etmeyi tercih ederim
Ok güzel
Cevap
5Cevap
Eğer benim hayatımda önemli bir yere sahipse bunu en güzel şekilde hissettiririm ve söylerim.. Değerini iliklerine kadar hisseder..
Ben her anlamda hem duygusal hem ruhsal hissettirim, sevdiğim adama her anlamda baskayimdir. ...
İddialıymış
benim icin degerli olan birini incitmem eger o beni incitiyorsa benim ona verdigim deger kadar o bana vermemistir demek
Değer vermek.
ben direk söylüyorum ya rahat olun bu dil boşuna yok öyle degil mi
Ne için var 😂
her durumu duyguyu rahat rahat ifade etmek icin 🙂
Hmmm başka😂
yiyceklerin tadini almak icin var
Tat önemli
tabi
bak simdi pırılti caktin ?
Pırıltı ✨
Eğer gerçekten seviyorsam ve güveniyorsam adama bu dünyada cenneti yaşatırım her türlü hisseder
Wow çok iddialı
Bazı konularda kendime güvenmeyebilirim ama bu konuda %100 güveniyorum
Wow yine idiialk
Gerçekler🤷🏻♀️
Yanımdaysa sürekli ona yemek veririm😄 uzağımdaysa halini hatırını sorar güzel sözlerle onun gönlünü hoşnut ederim..
yaptıklarımla yapmadıklarımla sözlerimle her halimle benim icin özel olduğunu hissettiririm.
Bakışlarımla tatlı sözcuklerle her anlamda bunu ona hissetırırım
İlgi göstererek güvendiğimi göstererek bunlar olabilir 🧐
Zamanla anlar bağımlısı olur , karşımdakina hemen bağlana bilen biri değilim.
Her detayı hatırlarım. Sevdiği, sevmediği her şey ve kan grubuna kadar🙂
Hız sevmem sakin sakin 👌🏼
Sakin sakin çok iyimiş
Her sekilde anlar. İlgilenirim, belli ederim bir sekilde.
Onu hissettiremiyorum işte ben
Değer verdiğim biri olunca bir tek ona 🤷♂️
zaman ayırır, özen gösterir, önemserim.
Yavaş yavaş , derine derine.
Ben artık değer bile vermiyorum
Hissettirmem
Neden
Mutluluğu yaşatarak
Hizli
Sakin sakin
Ona yanında olduğumu hissettirerek.
İlgiyle