Sevgilimle güzel bir gelecek göremiyorum, sizce ne yapmalı mıyım?

5 yıldır tanıştığım birisi var birçok kez ayrılıp barıştık ve sebepler %90 ondan kaynaklıydı. Şimdi o üniversite de ve denizcilik okuyor. Kaptan olacak yani benimde sınav senem. Ve geçenlerde mesleği ile ilgili tartıştık. Bana en başında evlenince kısa yola geçerim demişti ama geçen gün evlensek de 30 uma kadar uzak yol çalışıcam hayalimdeki arabayı en kısa sürede almak için dedi. Bende evli olacağız o zamanlar biraz daha geç alsan olmaz mı hayalindeki arabanı dedim. Ve bana "olmaz neden işime saygı duymuyorsun" Dedi. Bu bence saygı duymamak olmuyor ben en başından zorluğunu bilerek kabul ettim zaten ama o işleri git gide iyice zorlaştırıyor. Ayrıca çoğu konuda düşünceleri hoşuma gitmiyor. Olgunca düşünmüyor. Kavga esnasında hiçbir lafını esirgemiyor kalp kırıcı ağır şeyler söylüyor. Biraz sonra da gelip özür dilerim diyor. Ve bunu sürekli yapıyor. Bir iki tane olsa görmezden gelinir ama yıllardır böyle. Sevgisini sözleriyle falan çok güzel hissettiriyor. Ama sadece o kadar. Ben geleceğimizin aydınlık olduğunu düşünmüyorum sizce ayrılmalı mıyım? Bu durumu yaşayanınız oldu mu daha önce...

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım...
Sevgilimle güzel bir gelecek göremiyorum, sizce ne yapmalı mıyım?