Sevgilime geleceğimiz için söz veriyorum ama emin değilim, ne yapacağım ben?

Biz 4 aydır felan samimi şekilde konuşuyor arada görüşüyorduk flört arkadaşlık arası ilişkimiz vardı, oda sevgili olabileceğimizi düşünmüyordu bende bunu birbirimize de söylüyor duk.. Sonra nasıl olduysa bi anda sevgili olduk pişman değilim ondan çok hoşlanıyor dum hep aramızda bi çekim vardı zaten ama sorun şuki eylülde almanyaya gitme ihtimali var tanıdığından iş daveti bekliyor eğer olursa ileriki zamanda oturum iznine başvurucak bana seneye evlenelim diyor çok aşık gibi davranıyor sürekli geleceğimizden bahsediyor beni bırakma söz ver felan diyor bende veriyorum ama bi yönden de strese girdim üniversite okuma hayalim vardı ondan vazgeçicem ve evlenmeyi de düşünmüyor dum ama ona kalırsa seneye evlenip almanyaya gideceğiz ailem buna nasıl izin vericek onuda bilmiyorum.. Hep evlenmeyi düşünmüyorum bi süre diyor dum pat diye evleneceğimi söylesem ne olacak hele almanyaya gitmek hepsi şoka girer babam zaten bana çok düşkün herşeyi düşünüp strese giriyorum resmen kafayı yicem bunu ona nasıl söylücem bilmiyorum eski ilişkisinde yarı yolda bırakılmış o yüzden baya bi aşk acısı çekmiş benimde aynısını yapmam dan korkuyor onu üzmek istemiyorum ama çok hızlı oldu onu kırmadan nasıl konuşabilirim düşünmeden söz verdim ona konuşursam sözüm den dönmüş gibi olucam off gerçekten yardıma ihtiyacım var...
Sevgilime geleceğimiz için söz veriyorum ama emin değilim, ne yapacağım ben?