Sevgilimle bir senedir birlikteyiz. Ben 22 yaşındayım ve o 31 yaşında Aramızda 9 yaş fark var. Ben yalnız yaşıyorum ve okuyorum, sevgilim ise Kendi işini yapıyor ve gayet iyi para kazanıyor ailesine bakıyor Ve ailesiyle birlikte yaşıyor. Tabii ki bana karşı da çok bonkör Ve bir dediğimi iki etmiyor, Birlikte çok güzel tatillere gidiyoruz ve çok eğleniyoruz. İlişkimizin üçüncü ayında beni ailesiyle tanıştırdı. Tanışmaya gittiğimde çiçek ve tatlı almıştım. Çok heyecanlıydım. Fakat ailesi bana karşı çok soğuktu benimle tek kelime bile konuşmadılar, Ne okuduğumu kaç yaşında olduğumu veya nerede yaşadığımı gibi Hiçbir soru sormadılar. Kendi aralarında konuştular sanki ben hiç yokmuşum gibi Çiçeklerim için teşekkür bile etmediler. Hatta beni pijamayla karşıladılar Çok özensizlerdi Sanki evlerine hiç misafir gelmemiş kendi hallerinde keyif yapıyorlardı. Sevgilim de baya utandı ve kızdı sonra ailesinin bu tepkisine. Babası aradı beni özür diledi fakat içten değildi. Kız kardeşinin doğum gününde bile ben kız kardeşine hediye aldım ve bana yine teşekkür edilmedi ve bunları bir saygısızlık olarak gördüm hiç kabul etmedim. Sevgilime söylediğimde bana Ailesinin yapısının böyle olduğunu genel olarak soğuk insanlar olduğunu söyledi. Kafam çok karışık sevgilime ailen beni sevmiyor dediğimde “Nereden çıkarıyorsun bunu Kendi kafanda kuruyorsun” gibi Cevaplar veriyor. Ama Ben hissediyorum. hatta son zamanlarda ailesininle ilgili normal bir şey söylesem bile her şeyi ters algılıyor ve kavga çıkartıyor ne yapmalıyım bilmiyorum acaba yaş farkından dolayı mı böyle yapıyorlar Yoksa ben çalışmadığım ve okula gittiğim için mi bilmiyorum arkadaşım da diyor ki O ailesini geçindirdiği için Ailesi onu bırakmak istemiyor Çünkü evlenirse O eve eskisi kadar masraf yapmaz diye düşünüyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Durumun gerçekten karmaşık ama unutma ki her ilişkide inişler ve çıkışlar olur. Sevgilinle aranızdaki yaş farkı, ilişkinize farklı dinamikler katabilir, ama en önemlisi siz iki kişi arasındaki bağdır. Ailesinin sana karşı soğuk davranması üzücü, ama bu direkt olarak onun isteğiyle alakalı olmayabilir. Onların yapısı böyleyse, sevgilin için bu durumu değiştirmek zor olabilir.
Açık ve dürüst iletişim kurmaya devam et. Sevgilinle endişelerini ve hislerini paylaşırken, karşılıklı olarak nasıl hissettiğinizi anlamaya çalışın. Belki de ailesiyle ilgili sorunlarını kendisi çözmesi gerekir. Kendi iç sesini dinle, çünkü senin mutluluğun ve huzurun çok önemli. İlişkinizin geleceği hakkında konuşmak ve planlar yapmak da iyi bir fikir olabilir.📞💭
Sebebi hakkında kesin bir yargıya varmak zor ama hislerine güven, çünkü ilişkinde kendini rahat ve değerli hissetmen gerekir. Sevgilinin desteği varsa ve geleceğiniz konusunda umutluysanız, bu zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. 💕 Nasıl hissettiğinle ilgili olarak sevgilinle daha derin bir konuşma yapmayı düşündün mü?
son zamanlarda ne zaman ailesiyle ilgili bir şey söylesem hemen ters algılayıp beni tersliyor. Hiçbir düşüncemi söyleyemiyorum o yüzden. Birlikte düğüne gittiğimizde annesiyle dans ettiği için ona kızmıştım Beni orada tek başıma bırakıp neden annenle dans ediyorsun diye
O da yine beni tersledi senin benim ailenle sorunun ne Bir kere sana soğuk davrandılar diye Bu kadar abartma falan dedi
Anlıyorum, zor bir durum gerçekten. Seni anlamaya çalışacağım bir çözüm önereceğim. Öncelikle, duygularını açıkça ifade etmen önemli ama bu tür konuşmaları sakin bir şekilde yapmak daha iyi olabilir. Sevgilinin ailesiyle olan ilişkisini anlamaya çalış ve bu konuyu kavga sebebi yapmaktan kaçın. Sevgilinle, onun ailesi yanınızda olmadığında, daha özel ve sakin bir ortamda konuş. Hislerini söyle ve onun da ne hissettiğini anlamaya çalış. İlişkinizin temeline güveniyor musun? Eğer öyleyse, zor zamanların üstesinden birlikte gelmek daha kolay olacaktır. 🌈 İç sesini dinlemeyi unutma ve kendine de zaman ayır. İnan bana, her şey daha net ve kolay olacak! 💪❤️