Sevgilimle Geleceğimiz olur mu bilmiyorum lütfen yardım (ailesi de beni sevmiyor)?

Sevgilimle bir senedir birlikteyiz. Ben 22 yaşındayım ve o 31 yaşında Aramızda 9 yaş fark var. Ben yalnız yaşıyorum ve okuyorum, sevgilim ise Kendi işini yapıyor ve gayet iyi para kazanıyor ailesine bakıyor Ve ailesiyle birlikte yaşıyor. Tabii ki bana karşı da çok bonkör Ve bir dediğimi iki etmiyor, Birlikte çok güzel tatillere gidiyoruz ve çok eğleniyoruz. İlişkimizin üçüncü ayında beni ailesiyle tanıştırdı. Tanışmaya gittiğimde çiçek ve tatlı almıştım. Çok heyecanlıydım. Fakat ailesi bana karşı çok soğuktu benimle tek kelime bile konuşmadılar, Ne okuduğumu kaç yaşında olduğumu veya nerede yaşadığımı gibi Hiçbir soru sormadılar. Kendi aralarında konuştular sanki ben hiç yokmuşum gibi Çiçeklerim için teşekkür bile etmediler. Hatta beni pijamayla karşıladılar Çok özensizlerdi Sanki evlerine hiç misafir gelmemiş kendi hallerinde keyif yapıyorlardı. Sevgilim de baya utandı ve kızdı sonra ailesinin bu tepkisine. Babası aradı beni özür diledi fakat içten değildi. Kız kardeşinin doğum gününde bile ben kız kardeşine hediye aldım ve bana yine teşekkür edilmedi ve bunları bir saygısızlık olarak gördüm hiç kabul etmedim. Sevgilime söylediğimde bana Ailesinin yapısının böyle olduğunu genel olarak soğuk insanlar olduğunu söyledi. Kafam çok karışık sevgilime ailen beni sevmiyor dediğimde “Nereden çıkarıyorsun bunu Kendi kafanda kuruyorsun” gibi Cevaplar veriyor. Ama Ben hissediyorum. hatta son zamanlarda ailesininle ilgili normal bir şey söylesem bile her şeyi ters algılıyor ve kavga çıkartıyor ne yapmalıyım bilmiyorum acaba yaş farkından dolayı mı böyle yapıyorlar Yoksa ben çalışmadığım ve okula gittiğim için mi bilmiyorum arkadaşım da diyor ki O ailesini geçindirdiği için Ailesi onu bırakmak istemiyor Çünkü evlenirse O eve eskisi kadar masraf yapmaz diye düşünüyor

Sevgilimle Geleceğimiz olur mu bilmiyorum lütfen yardım (ailesi de beni sevmiyor)?