33den sonra ne değişebilir, kişilik 18-20 gibi otutur terapiye gitsen bile değişmez. e para meselesi de değilse, 33den sonra saçı beyazlıyor diye mi daha çekici oluyor?
Erkeklerde kişilik 18-20 yi bırak 25 yaşında bile oturmaz. 33 yaşında saç beyazlamaz ki siz uzayda mi yaşıyorsunuz 😂😂 33 yaş büyük bir yaş yaşlı bir yaş değil. Erkek anca sorumluluk sahibi oluyor. ne istediğine tam olarak elin olur 30 dan sonra özellikle
kişilik yapısı erkekte de kadında da yetişkinlikte oturur hatta anaokulunda bile 0-6 yaş arası bir mizaç özelliği vardır sonrasında bu değişse de çok değişmez. psikoloji lisans okudum kişilik yapısından kastım ne istediğini bilmek evlenip evlenmemek sorumluluk almak değil. 7sinde neyse 70inde odur biri. yaşım geldi diyip evlenmesi sorumluluk alması onun kişiliğini vs değiştirmez ki, 40tan sonra azma durumu da var bir de 40tan sonra genelde erkeklr aldatmaya başlıyormuş :D
Bir kişi hayatında evliliğinde ne eksikse onu dışarıda arar. Robot değil kimse. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın söylüyorum. O yüzden psikoloji lisans okuduysan bunu da biliyor olmalisin.
O zaman eşleri de çocuk olduktan sonra anne modunu sadece çocuklarına göstersin. Eşlerine kadın olduklarını hissettirsin. O yüzden yine cinsiyet ayrımı yapmaksızın söylüyorum aldatan kadar aldatılan da suçludur
Çünkü erkekler doğaldır mutsuzsa mutsuzluğunu direk yansıtır ama kadınlar mutsuzluktan geberse de sosyal medyada dünyanın en mutlu insanı imajı çizerler.
al işte bu kibirli egolu tavırlarınız yüzünden sırf yaşın büyük diye kendinizi ilah sanan halleriniz sizi yeterince itici yapıyor... kavgada hemen "çocuksujn dahaaa ergen zaa" diyip ego tatmini yapmak istiyorsunuz bir de olgun geçinirler yaşı büyük ergenler..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
bende olgun kadınlardan hoşlanıyorum.. devam edin.
Jennifer Lopez'in bir sözü var
33 yaşından küçük erkekler kullanışsızdir 😂
Yani 25-30 daha büyüsün 😂😂
33 yaşından sonra ne oluyor ki daha çok para kazanıyorlar diye mi kullanışlı oluyorlar?
Hayır ne alakası var. Kaç kişi 33 yaşından sonra daha çok para kazanıyor ki
33den sonra ne değişebilir, kişilik 18-20 gibi otutur terapiye gitsen bile değişmez. e para meselesi de değilse, 33den sonra saçı beyazlıyor diye mi daha çekici oluyor?
Erkeklerde kişilik 18-20 yi bırak 25 yaşında bile oturmaz. 33 yaşında saç beyazlamaz ki siz uzayda mi yaşıyorsunuz 😂😂 33 yaş büyük bir yaş yaşlı bir yaş değil. Erkek anca sorumluluk sahibi oluyor. ne istediğine tam olarak elin olur 30 dan sonra özellikle
kişilik yapısı erkekte de kadında da yetişkinlikte oturur hatta anaokulunda bile 0-6 yaş arası bir mizaç özelliği vardır sonrasında bu değişse de çok değişmez. psikoloji lisans okudum kişilik yapısından kastım ne istediğini bilmek evlenip evlenmemek sorumluluk almak değil. 7sinde neyse 70inde odur biri. yaşım geldi diyip evlenmesi sorumluluk alması onun kişiliğini vs değiştirmez ki, 40tan sonra azma durumu da var bir de 40tan sonra genelde erkeklr aldatmaya başlıyormuş :D
İyi ozaman sen küçükten al kendine göre yetiştir 😂😂
ohoooo bana ne 36-45 yaş arası evli abaza yazıyor, ne olgunluğu yaaa :D
Bir kişi hayatında evliliğinde ne eksikse onu dışarıda arar. Robot değil kimse. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın söylüyorum. O yüzden psikoloji lisans okuduysan bunu da biliyor olmalisin.
evet de erkekelrin geneli yaşla birlikte olgunlaşmayı bırak daha da azıp aldatmaya başlıyor özellikle parayı bulanlar
O zaman eşleri de çocuk olduktan sonra anne modunu sadece çocuklarına göstersin. Eşlerine kadın olduklarını hissettirsin. O yüzden yine cinsiyet ayrımı yapmaksızın söylüyorum aldatan kadar aldatılan da suçludur
valla adriana lima bile aldatılmış kişinin kendine bakmasıyla ilgili değil erkeğin maddiyatı statüsü yükseldikçe çok eşli moda geçiyor
Yaa kaç erkeğin maddi statüsü yaşı ile doğru orantida artıyor
tecrübeyle birlikte zam alıyorlar ya
Ülkede sadece onların maaşlarına zam geliyor başka şeylere zam gelmiyor mu😂😂
ama müdürlüğe falan geliyorlar yaş geçtikçe
Sen kaç yaşındasın
25
O zaman sende bekle 30 da evlenirsin. Ayrıca 32-33 yaşında birisi senin içinde gayet uygun. Çekici gelmiyorsa gelen birileri elbet çıkar
Olgundan kasıt hangi yaş aralığını ariyosunki
25-30 arasi istiyorum
Hakkında hayırlısı inşallah bulursun 🙂
Hoşlanma o zaman. Zorla mı
evlenmek istiyorum ama
Evlilik bir başarı değil. Hayatın amacı da değil. Evlilik zaten mutsuzluğa gebeyken bir de hoşlanmadığın birisiyle zindana dönüşür.
evli kadınlar rahat ya evli erkekler mutsuz bence
Çünkü erkekler doğaldır mutsuzsa mutsuzluğunu direk yansıtır ama kadınlar mutsuzluktan geberse de sosyal medyada dünyanın en mutlu insanı imajı çizerler.
Ergenlerle mutluluklar o halde. ;)
al işte bu kibirli egolu tavırlarınız yüzünden sırf yaşın büyük diye kendinizi ilah sanan halleriniz sizi yeterince itici yapıyor... kavgada hemen "çocuksujn dahaaa ergen zaa" diyip ego tatmini yapmak istiyorsunuz bir de olgun geçinirler yaşı büyük ergenler..
Hayir be öyle bisey dememiştim halbuki ne egosu 😅
ergen dedin yaşıtlarıma kendini sırf yaşlandın diye bi şey sanıyorsun 30+ erkeğe şans verdiğin an ergen falan diyor
Arkadaşım olgun olmak 30 yaş üstü olmak anlamina gelmiyor. Erkenden olgunlaşan binlerce insan var biliyosun dimi?
Evlenme, kendi kendine yetersin.
heo tek mi yaşiym
İşin gücün yok mu? Sevgilinle yaşa
Olgundan kastın 50 falansa zor.
30-35 üstü işte
Ben de mi olgunum yani senin için 32 olacağım sen kaçsın
25
Tamam. Normal.
sana denk gelmemiş demekki
zorla hoşlanılmaz ki
ben de çıtır seviyorum
Abla 19 yaşındayım ama evlenmek istemem