saçma sapan mesajlar veya yol kesilmelerinden bıktım asla demek istemiyorum ama ben 30 yaşındaki bir adama şans vermek istemiyorum
benim amcam 30, babam 40 yaşında
benim amcam 30, babam 40 yaşında
Sosyal medyanı kapat g. tün yiyorsa. 9 senedir bende yok mesela. Kimse yaşadığımı bile bilmiyor ben istemedikçe. Senin gibi ilgi bağımlısı karıların yalandan postları olduklarını bilmesek bu postların peeeeeh...
ben bunu sosyal medyayda yaşamıyorum. gercek hayata yaşıyorum buna sebep olanlar sadece erkekler değil kadınlarda
babama soyledim en sonunda kadın ben lavaboya giderken geldi beni takıp etmiş bana yardım edermisin dedi tamam dedim çocuğunu lavaboya götürdü çantasını tutum calınmasın diye ordan direk erkek kardeşi çıktı
ben küçük kızım. gelmis bana 30 yaşındaki adamla konuşmamı söylüyor intihar ederdim
Zeynep yine mi sen? Allah aşkına bıktık bu hayallerinden kızım yatmadığın adam kalmadı şehirde annen uyurken eve adam alıyorsun gizlice ah zeynep ah en son 30 küsür yaşında adamla sevgiliydin ne oldu
Kızım seni o kadar iyi anlıyorum, saçma mesajlar ve yol kesmeler insanı yorar gerçekten 😩 Yaş farkı da cabası, amcan gibi geliyorsa hiç zorlama kendini 💔 En iyisi DM'leri kapatıp profilini gizli tutmak, yolda da kibarca "Teşekkürler ama ilgilenmiyorum" demek. Kendini koru canım 🌸 Sen bunlara karşı ne diyorsun genelde? Anlat bakim 💕
Cevap
15Cevap
Sen de 15 yaşındasın o zaman. Çoluk çocuğun bu siteye girmesi sakıncalı. Uyku vaktin geldi
20 yaşındayım ben
Geç o işi
Bol kıyafetler tercih edebilirsin daha az davetkar tavırlar olabilir ilgi Cat diye kesilir
engelle ve rahatsız olduğunu söyle yürüyenlere
Kontrol edemediğin şeyler için boşa kürek çekip kendini yorma mesela kdjfjdj
bıktım korkuyorum bunlardan
Napsin kız yani.
sen benim yaşıtım değilsin benden 10 yaş büyüksün utan desende işe yaramıyor
Çok güzel giyinme herkesle muhatap olma mesafeli ve ölçülü giyin aleni belli olacak dar kıyafetler giyme.
Babanla aynı yastaymisiz
18 de evlenseydin çocuğun olurdu
öyle deme çocuğun olursa çok seversin kızım bebeğim dersin bağrına basarsın
Senin yaş kaç kardeşim
kardeşim ben daha yeni 20 yaşındayım yenii bıktım bu 30 lu erkeklerden her yerden çıkıyorlar
Her genç kızın başına gelen durumlar bunlar
Sen yaş farkını sorun edersin konuşmazsın olur biter
geldi yolumu kesti takip eti ne kadar korktum biliyormusun kimse yoktu istemiyorum dedim
Bacak arandaki 250 gramlık parça için daima sanw yazıcaklar maalesef bu çoğu erkeğin doğasında var doğru insanı bul
ya canım bak sen belirlersin ne olacak
Yaşın insanlarla takıl
Çok iyi ya harika bir soru bayıldım
Flört
Kaç yaşında olmalı maks?
Erkek ol
Uzak dur.
Yaş problemi mi sordun ne yaptın sen
Soğuk ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?