Beni beğenip soran erkeklerin %90ını beğenmiyorum. Benim beğendiklerimin %70i de beni beğenmiyor.
Beğenenler de karakterimden dolayı çabuk sıkılıyor benden. Çünkü sıkıcı sessiz birisiyim. Akıcı muhabbetim yok. Samimi arkadaşım bile yok doğru düzgün..
Nasil sevip sevilicem. Napmaliyim
Beğenenler de karakterimden dolayı çabuk sıkılıyor benden. Çünkü sıkıcı sessiz birisiyim. Akıcı muhabbetim yok. Samimi arkadaşım bile yok doğru düzgün..
Nasil sevip sevilicem. Napmaliyim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bendede öyle
beni begenenler genellikle abazan tayfa yani her kiza yürüyen ya da tam tersi hic kiz görmemis acil evlenmesi gereken tipler
bende nadir begeniyorum zaten onlada olmuyor ya karakteri bir seye yaramiyor ya da eski sevgilisinden darbeli falan sakat işler
nolacak böyle iste
sonumu bir abazayla düsünmek ürkütücü geliyor cunku bu gidisle bir abazanla evlenecem gibime geliyor
yas olmus 27
Bana yürüyenler genelde kısa boylu tip olarak beğenmediğim erkekler ya da dedigin gibi abazann olup herkese yürüyenler.. ben hic kiz gormemis erkekleri cekici buluyorum ya tipini beğenıyosam iyidir mesela. Son sevgilim öyleydi mesela ama o bile ayrildi benden. Evlilik meraklisiydi aileler anlasamaz diye ayrildi
Sanslisin o zaman bana hem kiz görmemis hemde cekici erkek hic denk gelmedi
aynen dedigin gibi tipi yuzunden kaybediyor cogu zaten yapacak bir seyim yok zorla hoslanamam
Aynen begenmeyince olmaz. Hayirlisi olsun bakalim
%30 çok iyi bir oran onlarla yetinmesini bileceksin
Cok iyi degil çünkü ya kafam uyuşmuyor ya da karakterimden dolayi cabuk sıkılıyorlar
Öyle hemen olmaz biraz sabır
bu şekildeki arkadaşlarım şu anda 40 yaşına geldi ve artık kedi bakıyorlar. kedi annesi oldular :D
Ben kedi sevmem😂 ama beğenmediğim biriyle olamam. Ya begendigim birini bulup evlenicem ya da benim sonum da 40yasina kadar yalnızlık
o zaman kedi annesi de olmayacaksın. tek tabanca takılacaksını. senin durum %90 bu şekilde ilerleyecek.
Belki hayatımın aşkını buluruum be
tahmin etmiyorum en az 6 7 örnek var hiçbiri bulamadı. yaş itibari ile 20 yıldır onları izliyorum son 20 yıldır senin gibi düşünüyorlar.
Hayırlısı
Sen bence begenmediklerine yönel. Yoksa bu gidişle kendini zor durum da birakirisin.
Olmaz ya. Begenmediklerimle kendimi mutlu hissedemem hic
Benim lafım fazla seçici olma. Begenmeidklerin de çok büyük cevherler vardır sırf beğenmiyorum diye bunları atliyordundur. Beğendikleri de negatif durum vardir beğendiği den dolayı sana gorunmuyirdur. Mantık biraz
Benim icin tip önemli ilk etapta. Bu arada öyle cok secici falan değilim. Boyu 175den kısa olmasın yüzü de ortalama olsun tamam. Benden kisa boylu erkekler hoşlanıyor. Benim pek hosuma gitmiyorr. Karakter daha cok önemli ama tip baraj puani gibi düşün. Baraj puanını geçince karaktere bakmaya başlıyorum
Bulman dileğiyle ozaman.
Sen bence otur turşunu kur evde...
Hayirrr aşık olmak ve aşık olduğum kisi tarafından aşık olunmak istiyoruuum
Seni beğenenler %10 sanırım. Bu yüzde 10 içinden birini seç ozaman. Onlara karşı daha nahif ve kibar ol, fazla gösterişli olma, kendini fazla beğenme, saygılı ol, sevecen ol, kendine güven karşındakini sevdiğini, değer verdiğini belli et, edebini elden bırakma.. karşındaki de g.. erizekalı değilse sana aşık olur zaten.
Benim begendigim ve beni begenenler %30. Ama şöyle bi sey var. Öyle amaan aman düşmüyorlar bana. Hos kız tatlı kız diye dusunuyolar.. Erkek daha cok sevmezse de ilişki yürümüyor zaten. Yani bana aşık olması lazm bayagı.. karakter olarak da sürükleyici biri değilim nasil aşık edicem
Öncelikle %30 arkadaş çevrendense bu kişilerin seni iyi tanıyor olması lazım. Bu dünya boş kardeşim şimdiki i. bneler nefes alsın da işimizi görelim niyetindeler. Eğer böylelerini hissedersen yanlarına bile yaklaşma. Uzak dur onlardan, sonra sevdim aşık oldum, sevdi aşık oldu dersin. Umduğunu bulamayınca da pişman olur, kullanılmış hissedersin. Bence böyle iyisin, dediklerimi yaşamadıysan ne mutlu. Acele etme daha yaşın kaç ki? Bulursun. Karakter dediğin öyle hemencecik oturabilen bişey değil. Hırs yapma sonrasında da üzülme. Çocuk oyuncağı değil bu işler.
Son sevgilimi begeniyodum onun ilk sevgilisiydim o da beni beğendiğini söylüyordu evlilik meraklisiydi ama. Annesine de cok düşkündü. Kültür farkliligindan dolayi bitirdi. Öyle kullanmak isteyen birisi değildi.
22 yaşındayım şu an. İstedigim sey sevmek ve o kisi tarafından sevilmek değer görmek ama zzoor
Bu hayatın güzel kapıları herkese açık, sevmesini bilene. Müsterih ol ve bekle..
Bu genel bir problem dert etme.
İletişim çok önemli bir unsur
Evet sosyal fobim var benim
Tedavi olsana
Para yok ona
Pahalı bir şey değil. İlaç alacaksın altı üstü
İlaçla olmaz psikolog gerekli
Karşılıklı beğeni olması lazım
Bence yüzde yüz cirkinsin mq
Yok çirkin değilim ama cok güzel de değilim. Tatlı çocuksu bi yüzüm var beyaz tenliyim ve kilom ne zayif ne şişman. Cirkin olsam benden hoslanan ve soranlar olmazdı ama öyle ahım şahım güzelliğim yok
Bunu trolune demiştim
Neyse iyi günler
neden öylesin acaba
Bilmeem
çekingen bir yapın mı var
Evet
bende öyleyim aslında ama pek çekingen demeyim ama korkuları olan diyelim