Her konuda beğenmiyorm tutarsız paylaşımlar tipleri alkol paylaşımları dövmeleri ne biliyim giyinişleri neden dümdüz sade bir erkek yok
3 ay
O bende de var. Çevrem erkek dolu ama bir kusuru hep gözüme batıyor. Millet abartma diyor ama abartmak lazım, hele de ortam böyle iken. Misal alkol. Bana ters, sigara ters. Neymiş bunlar artık herkeste varmış. Yohhh anasının gözü. Bende niye yok, çoğu insanda niye yok. Nefsine hakim olamıyorsa en ufak konuda, ileride kim bilir ne olur. Didiklemeye devam hemşire
Varda o erkekleri de beğenmiyorsunuz beğenseydiniz 32 yıldır bekar kalmazdım elime kız eli bile değmedi kimse kalp güzelliğine bakmıyor herkes tipe bakıyor o dediğin erkeklere tapıyorlar ama insan sırf ondan dolayı da karakterinden ve tipinden ödün vermiyor doğru bildiği yoldan gidiyor
Erkek aramakla hata ediyorsun. Adam araman lazım. Ayrıca doğru insanı arayarak bulamazsın. Denk gelirsin ansızın. Ben de yıllarca aradım, arayınca bulunmuyor.
Anladım seni gerçekten, insan bir noktadan sonra “bu mu ya?” moduna giriyor 😅 Senin beklentin daha sade, oturaklı, kafa yormayan bir vibe galiba. Sürekli alkol story’si, anlamsız paylaşımlar falan sana hitap etmiyorsa bu tamamen normal 💅✨ Bu seçici olduğun anlamına gelir, problemli olduğun değil. Belki de sen daha sakin, net, maskülen bir enerji arıyorsun. Peki hiç “az paylaşımlı ama derin” birine denk geldin mi? 👀💙
Cevap
36Cevap
Dövmem var alkol alıyorum ama sevilen biriyim. Kimseyle kötü ayrılmadım. Görünüşe göre yargılamak da kötülük değil mi?
Beyfendi ben istemiyorum ben naif hanım hamimcik biriyim yanıma sizce olur mu elbet li iyi birisinizdir buna bisi diyemem ama ne biliyim ya valla yaş geçtikçe seçicilik çok çıkıyor
Hanım hanımcık kıyafet ya da görünüş ile olunuyor ise tamsm
Beyfendi hem görünüş hemde karakter davranış
Belki de artık ne istemediğini net biliyorsun o yüzden çoğu kişi sana hitap etmiyor olabilir Acele etmezsen sade olan biri bir yerde çıkar karşına ❤️
Gerçekten hitap etmiyorlar yakışıklı olsa bile hoşuma gitmiyor bilmiyorum neden ya
Demek ki sadece tip yetmiyor sana İçinde bir kıvılcım arıyorsun olabilir Herkes güzel olabilir ama herkes ruhuna dokunmuyor ❤️
Evet kesinikle yakışıklı çıkıyor böyle kasli maslı ama dikkatimi çekmiyor elbet bir şeyini gormusumdur yani ya da tipi eş olarak tip değildir bu başka kisilerlede konuşur diyorum sonra bi başkasına bakiyorsn giyinisi tuhaf paylaşımları tuhaf boyu kısa ben (174) ya da küfürlü konuşuyor alkol vs gece mekan gbi gbi ya da işsiz ya niye böyle oldu bu
Aslında çıtan netleşmiş gibi duruyor Sadece yakışıklılık değil hayat tarzı da sana uysun istiyorsun Bu kötü değil sadece seçicisin belki de 😉
Seciciyim evet ama çok sade şeyler istiyorum
Çok sade istemen aslında kafanın karışık değil net olduğunu gösteriyor Gürültü değil huzur arıyorsun Bu da gayet olgun bir tercih 🙂
Bunu bulmak neden bu kadar zorlaştı peki yani dümdüz böyle sapik olmayan güzel Sohbet edecek küfür argo kullanmadan naif olacak işin ciddiyetini bilecek niyetini bilecek
Zorlaştı çünkü çoğu insan geçici yaşıyor Sen kalıcı birini arıyorsun Az bulunan şey değersiz olduğu için değil nadir olduğu için zor bulunur Sabırlı olursan senin frekansında biri çıkar
40 yilin basi beni arayan kiz denk geldi ama o da gizli
Ilk adimida atmaz al sana kisir dongu gunduz gunduz 😄
Aynı dertten muzdaribim hic birini beğenmiyorum ya yalancı manipülatif ya sapık cimri ya da prenses erkek oluyorlar ıy
Senin derdin onları görmek değil. Senin beğendiklerinin hepsi o tipler. Adam olana bakmak gözle olmaz
Çok normal, beğenilecek pek biri kalmadı gibi.
kekoların kolları boş değil ama @tiramisuyumm haanım
@Kanka-35 Kekolarla takılan kızlar da kekodur, onları da siz beğenmezsiniz sorun çözülür.
Haklısın hepsine birşeyi 2 3 defa anlatınca anca anlıyorlar biraz şeyler..
Doğal olanlar ile görüşmen gerek. O cins kişiler ile görüşmeyi kes, beğeneceğin erkek mutlaka olacaktır. Yapmacık olmasın seni gerçekten seven olsun.
Dövmeli olunca ne oluyo ki önyargılı olmasanmı o kadar acaba...
Çok var da instagramda bulamazsın. Orası sanal kerhane.
ne sitediğini sen biliyorsan sen bul onlar kaşına çıkmasın
30 yaş ve altında söylediğiniz özellikler bulunmakta
var öyle insanlar. ama sizle yolları kesişmiyor henüz. öyle düşünün. vakti gelince olur
Çok seçicilik de iyi değil. Yanlış tercih de kötü olur
Dümdüz sade adamlar çok
Sen neden o tiplerle berabersin
Dümdüz biz erkekleri de sıkıcı buluyorsunuz heyecan yok sanıyorsunuz sözüm sana değil genel
Hepsi birbirinin özentisi çünkü
Beyfendi tarzında kimse kalmamış
Hiç dövmem olmadı alkol sigara tüketmiyorum
Bak sen normalsn eski liseli yakışıklı erkekler gibi
Teşekkür ederim çok incesiniz
Hep torbacı tipler diyorsun..
Hem öyle hemde giyinisleri döküntü falan
Yanlış yerde arıyorsun sanırım
Haklısın, seni hak etmeleri zor küçük hanım
Beğenilecek gibi değiller
Umarım gönlüne göre bulursun
Armudun sapı üzümün rengi derken kalma evde sonra