- Sorun beni beğenip beğenmemeleri ya da birisiyle olmak değil. Ben yakışıklı bulmam zor.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kakskdkjshshsh aynen ya 100 erkek varsa sadece 2si erkek gibi geliyor bana. Çıplak bembeyaz Rus kızı izlemek daha güzel ama erkek izlemek öyle değil.
Haklısın ortalama düşük 10 kızdan 8 i güzel olabiliyor ama 10 erkekten 2 si ancak
Erkek gibi gelmiyorlar ciddiyim yüz erkekten ikisi sadece.10 kızdan 8i de güzel değil be.
Sen bi insan gibi olani bul da.. yakisiklisina sonra bakarsin - sonra ay beni dovdu siddet gordum diye sikayet etme, yakisikliliga tipe bu kadar onem verip asil onem vermen gereken seye goz yumup karar verirsin alirsin basina boyle BELAYI!!!
Çirkin olan çok karaktersiz gördüm ki çirkin erkeklerin karakteri daha bozuk oluyor
Her cirkinle beraber olmus gibisin bakiyom...
Herkesin beğendiği bi tip vardır ama insan aynaya da bakmalı
Bakınca hiç beğenmem artık
Acele etme çıkar karşına sana yakışıklı gelecek birisi.
Kendisi sanki prenses
Prenses dediğin nedir ki ben prenseslerden iyiyim
Eminim öylesindir eminim
Ne diyon sen be? Hangi prenses okuyor? Hangisi çalışıyor? Tek yaptıkları prensi beklemek
Tüm prensesler okuyor ve çalışıyor :D. Okumayan-işi olmayan prensese denk bir prens çıkmaz artık. Yani sen zorunlu olanı başarmışsın bide övünüyorsun.
Prenses hangi prenses çalışıyor? Boş yap sadece sizin gibi işe yaramazlar
aodkdap tamam sakin paşam ne bu sinir işe yaramaz olduğumu nerden çıkardın? Erkekleri beğenmiyorum diye post açmışsın buda senin egolu olduğunu gösterir buna ithafen çok mantıklı bir cümle yazdım. Bunu inkar edemezsin :)
Ego demek benlik demek erkekler demek değil cahil yaylan şimdi
A0 Türkçe. Sen ne okuyorsun turizm falan mı?
Hayır pilotaj.
Baba parasıyla mı okuyorsun :D
Hayır burslu ve benim Türkçem seni alakadar etmez, haddin değil
Sen hayatta kendi geldiğin yere bak başkalarını yargılarsın
Helal olsun. Ama egolusun erkek beğenmiyorum diyorsun karakter desen neyse diyeceğim. Türkçen neden alakadar etmesin sağlıklı bir iletişim kuramıyoruz dediklerin karışıyor. Bak yazdığın yazıya "Sorun beni beğenip beğenmemeleri ya da birisiyle olmak değil. Ben yakışıklı bulmam zor." Ben yakışıklı bulmam zor nedir yaw :D.
A0 imiş sen kendini ne bok sanıyorsan. Daha kısa çizgiyi kullanmayı bilmiyor mal.
Aslında gizli öznedir ben orada ama zekanın gizli özneyi bulamayacağını düşündüğüm içindir.
Ben noktalama işaretlerine takılmıyorum. Sen garip cümleler kuruyorsun , anlaşılmıyor.
Tamam öyle olsun bakalım. Biz cahiliz oapkdpad
Sen bana egoist bilmem ne diyemezsin ayrıca ego psikolojide sizin kullandığınız hiçbir şey değildir. Bana baba parası bilmem ne demeler hemen meslek sormalar eğer insanları beğenmiyor isem ve bu beni egoist yapıyor ise olayım hiç sorun değil. Beğenmiyorum bu kadar basit beğenmek de zorunda değilim siz Ukranya kızlarını beğenince sorun yok böyle olunca zorunuza gider.
@sorgulayanadam0 sen cahil olacak kimsin ya cahiller senin yanında bilgili kalır. Kendisi sanki prensesmiş.
Zoruma gitmez benim banane yaw. Sinir oluyorum ama böyle insanlara. Ukraynalı kızları beğenebiliriz gayet doğal. Türk kızlarını da beğeniyorum benim fiziksel bir kriterim yok. Zaten sevgilim var benim sen böyle takılırsan tek başına yaşarsın ömür boyu.
Sevgilisi varmış şuna bak çok önemli cidden sevgilinin hiçbir şeyini önemsemeden tipi boyu sevgili olmuşsındır umarım da burada artislik yapabiliyorsundur. Benim burada dilime laf eden insan Türkçe harici diğer dilleri sular gibi konuşuyordur, umarım
En fazla İngilizce altyazılı dizi izliyorum konuşabildiğimi söyleyemem. Bence fiziksel özelliklerden çok insanla anlaşabilmek önemli örneğin sen ne kadar güzel bir kız olursan ol benim senin gibi birine bakma olasılığım dahi yok. Düşünce yapılarımız çok farklı o sebeple bana göre fiziksellikten çok kafa yapının uyuşması daha önemli.
Ben yüksek dereceye yakın İngilizce az da almanca konuşuyorum Almanca A1 seviyesi ciddi ama İngilizce C1 en azından. Kendin diyecek bir şeyin olmayınca insanların ana dillerinden kendin mükemmelmiş gibi vurman senin acizliğindir.
Ben mükemmelim demedim ki sana :D belki de ondan garip yazıyorsundur.
Ben de sana mükemmelim dememiştim oysa ki eğer yabancı dil yüzünden diyorsan bildiğin gibi ki normal çünkü özne başa geliyor
Sen yine iyisin neyse ne diyeyim umarım Türk erkeği denk gelmez pilotaj okuyorsun yurt dışına çıkarsın bol bol istediğin erkeği bulursun :D
Senin duanla var olmadık senim duanla yol alalım.
Bak ya kıza yaranılmıyor da
Sen kimsin de benim Türkçeme laf ediyorsun ciddi beni tanıyan insanlar hep Türkçemin ve İngilizcemin gayet iyi olduğunu söylerler maşallah. Sen yol al hadi
Maşallah pü pü pü nazar değmesin
Yapmacıksın
Sende yapmacıksın bence
Dedi yargı makinesi
oapsdkopads Karşim nedir benle derdin. Bak dil de biliyorsun burada takılacağına gir Tindera başka yerlere oralardan yakışıklı erkek ara
Amacım bu değil çok bilmiş
Amacın ne peki erkek beğenmiyorsun sana çözüm önerisi işte. D
Ben çözüm önerisi istemedim sen kendi Türkçene bak daha dediğimi bile anlayamıyorsun.
Erkek beğenmiyorum beğenilecek gibiler mi? Buna nasıl bir cevap bekliyorsun. Yakışıklıları kapmışlardır sende avcunu yalarsın artık adkoadks
Şuna bak seviyesiz
Hakediyon sen. Kendi cümlelerine bak önce
Hak etmek ses olayı olmadığı için ayrı yazılır beni yargılayan bir s*k bilse
Beğenme kanka çokta tın
Ağla
Niye ağlayım haremim var
beğendiğiniz biri çıkar elbet zamanla.
Ne diyek
Hayatta başarılar
bence seni seven bul yakışıklıyı boş ver
o zaman bayanlara yönel
Ben de beğenmiyorum gayer doğal