Sevgilimle instada bir kızın resmini beğendi diye kavga etmiştik şimdi baktığımda hâlâ o kızı takip ediyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılbir daha söyle fakat direkt emir verir gibi değil, yani ima et, kızdan hoşlanmadığını vs. bu durumlarda senden önemli değilse zaten çıkarır merak etme. ama belli ki tek seferde anlamamış önemsiz bulmuş oysaki senin için önemliyse ona belli et bunu, seni kaybetmek istemiyorsa söylediklerini yapar. aynı şekilde senin herhangi bir takipçinden rahatsız olsa senin hemen çıkaracağını belirt. bazı şeyler/kişiler sizden önemli. değil, ilişkinizden önemli değil. erkekler maalesef bunu anlama konusunda biraz kıt :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence sen de bir erkek arkadaşının fotoğrafını beğen. Bakalım tepkisi ne olacak. Tabii, o fotoğrafını beğendiği kişinin kim olduğu önemli. Sınıf arkadaşarlından biriyse abartmaya gerek yok. Tabii, rahatsız olduğunu sakin bir dille söylemen de mantıklı olur.
00 Yorumla
+1 yılVallahi benim sevgilim nassın peki instagram hesabım full kızlarla dolu hepsini beğeniyorum fotolarini hepsine mesaj atıyorum hepsi bana mesaj atıyor benim sevgilim kafayı yesin senin sevgilin tek bir kızı takip ediyormus yine iyi ben bütün kızları takip edip beğeniyorum benim sevgililerime çok yazık birde benim tek sevgilim olmaz hep aynı anda 50 tane kızla takılırım hepsini de aldatirim sen bence ondan ayrilmalisin düzelmez ben düzelmedim mesela
00 Yorumla
Bunda bir problem görmüyorum. Sadece fotoğrafını beğendi diye kavga ediyorsan, senden soğuması yakındır. Ne kadar uzun ilişkiniz olursa olsun, kendinden soğutmuş olursun.
Böyle şeyler için tartışmayın. Ya ortak bir hesap kullanın, ya da bu gibi şeylere karışmaman gerekiyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrıl gitsin
30 Yorumla Bu soru trol mü yoksa şaka mı yapıyorsun 🙄 olabilir yani ne var ki bunda arkadaşı olabilir okuldan, sınıftan vs. Çok ergence bir davranış resmen, zannedersin kızla beraber yatak da yakaladı bu kadar abartmayın şu kıskançlık olayını
611 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şeyi değil kavga ettiğimiz halde takip etmeye devam etmiş
Soran+1 yılNormal bir kız işte sende haklısın ya Allah belamızi veriyor sonra
Soran+1 yıl🥺🥹🥹
- +1 yıl
Ya iyi misiniz bunun kıskanlıkla vs alakası yok 1 defa kavga etmişsiniz buna rağmen seni üzeceğini bile bile inadına yapıyorsa sana değer vermiyordur yol ver cocuga
- +1 yıl
Demekki normal bir kız değilmişş
+1 yılayrilmalisin. mesele kiskanclikla ilgili olmaktan cikmis artik. bir sey seni rahatsiz ediyorsa bir kadinla ilgili, o kadin anne-kardes-teyze olmadigi surece vazgecilebilir olmali. su anda gereken yapması gereken sey senden onemli degil diyip gerekirse instagramini kapatmasi ama bunu yapmamis, kavganin ustune hala takip ediyor. ayril gitsin
51 Yorumla- +1 yıl
Gerşekten ayırılmalısın kokay değil ama gelecekte aldatma.. vs çok pişman olacaksın ayrılmadığın için
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılYani senin hoşlanmadığın birini hala takip ediyorsa bence baya büyük bir sıkıntı. Ben olsam ya o kızı takipten hemen çıkar derim ya da kendi bilir. Beni kaybetmeyi göze aldıysa eğer gitsin takip etsin sorun değil ona bir şey diyemem. Üstelik sevgilisi olan bir adamın karşı cinsten birinin resmini beğenmesi hiç hoş bir durum değil.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeni çok seviyorum ve senin de beni sevdiğine inanıyorum. Ama instagramda başka kızların fotoğraflarını beğendiğini ve takip ettiğini gördüğümde kendimi çok kötü hissediyorum. Bu bana senin bana değer vermediğini veya ilgini kaybettiğini düşündürüyor. Lütfen bunu yapmayı bırak ve benimle daha ilgili ol diyebilirsin
12 Yorumla- +1 yıl
az olmus bu, biraz daha yalvarsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaka miii🤦🏻♀️ arkandan bi haltlar yemiyorda benim de adim tuba degil😑 asko arastir... net bir seyler karistiriyor. aynisi basima geldi mal gibi ayrilmadim daha fazla bi b*klar yemeye basladigini farkettim. anlayacagin sevse zaten seni böyle süphede düsürmez. tekrar güvenmesi cidden zor oluyor. uzaklastir kendinden ve ayril
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen bende aynısını yaşadım ve ayrilmamıştım sonra aldattiği ortaya çıktı
+1 yılYani sen senin canını sıkan bir durumu dile getiriyorsun, sonra adam artık nasıl senin duygularını s*klemiyorsa bunun üzerine kavga ediyorsunuz ve hala üzerind kavga ettiğiniz kişiyi takipe ediyor öyle mi? Adamın umrunda bile değilmişsin
20 YorumlaBazıları normal bir durum demiş ama bu durum anormal bence. Hele de bu konu hakkında hassasiyetinizi bilen bir erkek bunu tekrar yapıyor ise size karşı saygısızlıktır bu.
20 Yorumla
+1 yılTekrar söyleyip kendini bozunma üzme. Yol ver direkt. Senim duygunu üzgunlugunu anlamayan gönül almayan adamla olmaz. Sorun takip veye begeniden öte bence.
10 YorumlaBaşka kızla ne işi var, ya o ya ben de o kıza ilgisi var ki beğenmişim konularda iyimser olamıyorum maalesef
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan yorumlar görüyorum. burada direkt empati kur. Biri nedeniyle kavga etseniz, bu riski göze alır mıydın? Senin sevgilinden kıymetli mi? Çıkarırdın direkt. Cevap budur. Amaaan.
14 Yorumla- +1 yıl
Saçma sapan insanlar için kendinden ödün verme, alttan alma. İçinde kurma. Değer veriyorsa seni ikna eder ve içini rahat tutar. Seni kaymbetmemek için basit bir kızı hesabında tutmaz
- +1 yıl
Bir erkekten kaybetmekten korkmuyorsa ondan bı bk olmaz
- +1 yıl
@Mehmet9295626 kızlar için de geçerli. Değer vermiyor işte.
- +1 yıl
Böyle biriyle vakit kaybetmek saçmalık ayrılmaları en mantiklisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranızda ciddi bir konu yok mu? Foto beğendi diye kavga ettiğine göre ya özgüvensizsin ya da hiç güvenmiyorsun. İnsanlar normal arkadaşlarının dostlarının da fotosunu beğenir , illa yavşamak değil ki bu
20 Yorumla
+1 yılTanidigi biriyse cozersiniz tanimadigi birini takip edip ustune fotograf begenip, kavga ettiginiz halde takibi birakmadiysa bence buyuk bir sorun. Guvenilmez o adama
00 YorumlaBu kavgalar hala var mı ya? İstemediğin biseyi söylediğin halde devam ediyorsan kusura bakma ama mallık sende hakkediyorsunuz.
Veriyorsunuz yüzü ondan sonra astarını istiyorsunuz.
Korkak olmayın bu kadar verin yolu gitsin.
Senden bir tane daha yok00 YorumlaKıskançlıktan ilişkiniz bitecek
Takip etmesi normal
Yani
Takip işte
Aslında güveniyorsan bir şey olmaz
Güven meselesi bu kıskançlıktan çok00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin böyle bir şey için kavga çıkarman, onun da kavgaya rağmen duyarsız kalması...
Birbirinize uygunsunuz bence.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE bırak etsin çocuk ne var bunda! Bu saçmalıkla onu bunaltacağına magmaya kadar inmiş olan özgüvenini biraz ayağa kaldırmaya çalış bence, emin ol hem kendin hem de ilişkin için çok daha faydalı bir şey yapmış olursun.
00 Yorumla
+1 yılTekrar söylememelisin eğer değer verseydi kavgadan sonra çıkartırdı.. Sen dedikten sonra yapmasının ne anlamı var ki.. Aynını sende ona yap
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır söyleme.. seni kırmaktan çekilmemiş, hâlâ inatla devam ediyorsa sen neyin inadını sürdürüyorsub.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
u +1 yılŞu erkeklerden çektiğimiz nedir ya? Bir kez daha uyar. Aklı başına gelmiyor mu "Ara verelim." de.
00 Yorumla Ayrıl kızım sen yapsan yemediğin hakaret kalmamıştı
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Soran+1 yılAyrılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam sevdiği rahatsız olursa takipten çıkar (.) Nokta
10 Yorumla Sevgilinin kıza baya bir ilgisi var demekki seni iplemiyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ayrıl bizde bu yüzden ayrıldık tanımadığı bir sürü kız takip ediyor bir de fotoğraf beğeniyordu tam bir sırttt laaannnnn kaç ondan ondan adam olmaz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayir midem kaldırmadi o yüzden
irrite olurum o durumlara,
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir kere uyarmışsın yapmaya devam etmiş, bunun tekrardan olmayacağı ne malum? Ömrünü yer bu ilişki senin.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖmrümü yedi zten
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence beğenebilir biraz daha anlayışlı yaklaşabilirsin bence çünkü erkekler bizim gibi değil daha çabuk sıkılıyorlar sonuç hüsranla biter maalesef
25 Yorumla- +1 yıl
Heyy bacım sen ne diyon ya kadın erkek diye ayrıcalık yaptığınız için oluyor bunlar erkekler böyle böyle diye diye böyle oldu bunlar kadın da sıkılabilir bilmem ne yapar beğenmesinde zaten sorun yok rahatsız olduğunu belirttiği halde yaparsa sorun var demektir yok erkek böyle bilmem ne demeyin herkes duygusunu kendi içinde yaşar genelleme yapmayın valla gece gece ne yaşıyonuz
Cevap sahibi+1 yılŞahsen soruyu soran arkadaşın ne demek istediğini tam anladığını düşünmüyorum herkesin kendi fikri "gece gece ne yaşıyonuz" gibi bir üslubu da doğru bulmuyorum açıkçası
- +1 yıl
Tatlım soruyu anlamamla bi ilgisi yok senin yazdığına cevap verdim ben
- +1 yıl
Valla sen daha çok şeyi hakediyon belli
Cevap sahibi+1 yılSenin de ne kadar terbiyesiz olduğun belli
+1 yılArtık eski sevgilin olabilir mesela sen varken başkasını beğeniyorsa ilişkide sorun var demektir
00 YorumlaOnun için seninle kavga ediyorsa daha fazla söze gerek var mı? Kendini üzme takma kafana
00 YorumlaArkadaşıysa bırak takiplesin yahu kapmadı kimse manitanı hemen
00 YorumlaHiç uğraşma huylu huyundan vazgeçmez diyen boşuna mı demiş sanıyorsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoş gereksiz ve güven problemi varsa o ilşkşden hayır gelmez bence ayrılın
00 Yorumla
+1 yılAklı onda demekki sen bence bir daha bir uyarı ver ona
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılbence hiç uğraşma direk ayrıl ordan silse aklında kalacak gerek yok öyle insanlara
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Belli ki sevgilin o kızın peşini bırakmayacak sen sevgilini bırak yol yakınken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence artık böyle şeylerden kavga olmamalı. Guvenmiyorsan ayrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılOna deki boyle olmayacak sen benim g.. tume tekmeyi vur gönder de
00 Yorumla bence sen bu konuyu irdeledikçe sevgilinin aklına dha çok giricek ve o kızı kıskanıyorsan onla olabilme ihtimalini düşünecektir çaktırmadan sen kızı çıkarabilirsin eğer fark ederse ayrıl zaten fark etmezse de devam
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende böyle şey yaşadım canım ne yaparsan yap yinede aynı takipten çıkmaz o yüzden de sana tavsiye soğuk davran ona hatasını anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTekrar söylemene kendini yormana hiç gerek yok. Bir an önce ayrıl ve kurtul. Sevgilin sana değer vermiyor senin nasıl düşündüğünü umursamıyor
00 YorumlaBence senin ne istediğini önemsemeyen kişi ile birlikte olma. Bugün fikrini önemsemeyen yarın seni önemsemez. Sırf sen istedin diye o kişi listeden çıkarmalı bence ama tekrar beğenmiş kararını sen ver. Duygusal değil mantıksal bakmalıısn olaya
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılşaka mı bu? ne yani seviglisi var diye instagramdaki tüm kızları silmelimi? bu çok ezikce
00 Yorumla
+1 yılhayir. sen bu durumda onun yerinde olsaydin ne yapardin? Cikartir miydin takipten, bence cevabin evet. Hic ugrasma yeniden anlatmakla, seni uzen bir durumu devam ettiriyorsa, bence yeniden gozden gecirmelisin bazi seyleri.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana bisey diyimmi büyük ihtimal sevgilin o kiz da gözü var tanımadığı kızları takip edip beğenen biri gözü dışarıdadır onayladım
02 Yorumla- +1 yıl
Qşko benim sevgilimde tanımadığını takip ediyor çıkar diyorum çıkarmıyorda
Cevap sahibi+1 yıl@Halenurbiricik valla benim eski sevgilim de öyleydi sonra onu bir denedim tuzağı düştü aldattı beni bende bıraktım
Ergence bi kıskançlık bence, kendi değerini kendin belirlersin unutma. Seni sallamıyorsa sen niye takıyorsun bu kadar onun ne yaptığını o sana aynı şeyleri yapıyor mu mesela?
10 Yorumla
+1 yılay benim sevgilim de etkilişim kasmak için yapıyordu bir kere uyarınca sadece birinci dereceden yakın kız arkadaslaların fotoğraflarını beğeniyor
00 YorumlaTakip etmesi, o kizin kollarini acipta sevgiline gel demesi anlamina gelmiyor. birak takip etsin hic orali olma. hatta umursamazliga vur ne yaparsan yap der gibi.
Bir muddet sonra silecektir.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOndan olmaz demek ki sıradan AP tal bir kız ilişkisinden daha kıymetli.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatılıyosun
Zaten Instagram kullanan erkekten hayır gelmez00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyleme ve umursama bende dedim dedim sonra baktım tık yok umrumda bile değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilini değiştir :) senin duygularının önemi yokçünkü :) o kız daha değerli işte anla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi bunları nereden buluyorsunuz bizi niye bulan gerçekten anlamıyorum.
00 Yorumla
+1 yılburada kız takibini normal görenler var ama o kadar iyi biliyorum ki kimse bi kızı boşu boşuna takiplemez
111 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle gerçekten
- +1 yıl
@petiteprincesse erkeklerden tiksiniyorum artık..
- +1 yıl
Yemin ederim öyle, güven bırakmadılar sonra da sorunlu biz oluyoruz
- +1 yıl
@petiteprincesse bi tane şerefsiz de az önce anneme sulandı ikinizide yapsam dedi sana aşığım diyor bitek seni istiyorum diyor başka tatlar da yaparız diyor normal gibi söylüyor bana bağırıyor engelledi bide kızdım diye fotolarım elindeydi engelleyemedim kendisi bu siteden bu siteden kimseyle çıkmayın Allah aşkına...
- +1 yıl
Yaa gerçekten bu siteden hiç birine güvenilmez iyi biriler illaki vardır ama güvenilmez sapık dolu ne bok varsa burada var zaten…
- +1 yıl
@petiteprincesse aynen...
- +1 yıl
Sen hep iyi ol bunları boş ver böyleleri hak ettiğini bulacaklar elbet 🙏🏻
- +1 yıl
@petiteprincesse sen de ❤️umarım doğru insanlar çıkar karşımıza❤️
- +1 yıl
Ben inanıyorum kalbimiz güzelse kalbimize göre çıkan olacaktır 🥹 her şey gönlünce olsun ❤️
- +1 yıl
@petiteprincesse senin de aşkım çok sağol 🥺❤️
- +1 yıl
🥹❤️❤️
+1 yılİletişim kurmakta fayda var baktın geri dönüş yok tek taraflı bir çaba var ayrılmak istediğini belirt
00 Yorumlaumarım ayrılırsınız bacım öyle bir insanlada hala sevgili olman cidden komik ben olsam hemen ayrılmıştım kendime yakıştıramam ya o ya ben derim
00 Yorumla
+1 yılSenin düşünceni ciddiye almıyosa ayrıl bence. Pişman olmazsın. Takip ettiği kız akrabası ya da çok yakın arkadaşı değilse tabi
00 Yorumla
+1 yılGt için çıkartmıyorsa çıkartsın senden değerli olamaz arkadaşıysa veya kuzeni falansa da beğenmesi normal
00 Yorumlaolum begenmis sadece ne var ki bunda eger çok açık bir kiz değilse sorun yoktur ya.
02 Yorumla
Soran+1 yılTanımadığı bir kız beraber takipleşmisler
Bence ona empati yaptırtabileceğin bir cümle kur anlamasını sağla eğer devam ederse de bana düşmez ama ayrıl bence.
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrilma gercekten rahatsiz oldugunu dile getir eger hala aynisini yapiyorsa ayril
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır
- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim fotoğrafını beğendiği için kavga ettiğimiz kızı hala takip ediyor, tekrar söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler