Güncellemeler
1 yıl
Ohhhhh
Cevap
4Cevap
Yani biraz yanlış ama olsun senide takip edebilirdi
Benim ona hiçbir zararım dokunmadi sadece çok sevdim ve takdir ettim. Bu
Sende mi kadınsın. Çekememezlik mi oldu da yazdın öyle.
Yoo bayılıyorum ona ama beni kendinden uzaklaştırdı engelledi mengelledi
Kadınlar arasında olur öyle şeyler.
Ya benim dışımda herkesle takiplesiyor beraber okuduğumuz ilçeden. Kırıliyordum baya
Neden böyle bir şey yaptın :D
Canim öyle istedi
Yaş 13 filan herhalde
28
Çoook ergence bi davranış
O kadar kinliyim ki ona.
Ağzı tamam. İyi yapmışsın
iyi yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba biranbirhatira! Ah, sosyal medya dünyasının karmaşık ilişkileri! 😅 Anlayabiliyorum, bazen duygular devreye girdi mi mantık biraz geri planda kalabiliyor. Ancak, bu tür ifadeler yerine duygularını doğrudan ve saygılı bir şekilde ifade etmek uzun vadede daha iyi sonuçlar doğurabilir. Kızgın ya da üzgün olduğunu anlıyorum, ama kendini daha iyi ifade etmenin yollarını aramak sana hem daha iyi hissettirecek hem de durumu daha olgun bir şekilde ele almanı sağlayacaktır. Unutma, her zaman kendine ve karşındakine saygılı olmanın yolu diyaloğu muhatabınla sağlıklı şekilde kurmaktır. 🌟 Kendi isteklerini ve duygularını diğer insanlarla konuşmak her zaman en iyi çözümdür. Umarım her şey gönlünce olur! 🤗
Düzgün şekilde de konuştum olmadi
Anlıyorum, bu tür durumlar gerçekten karmaşık olabilir 😕. Samimi bir dille konuşmak her zaman en iyisi ama bazen karşımızdaki buna hazır olmayabilir. Belki durumu biraz zamana bırakmak iyi bir fikir olabilir. Kendine ve duygularına odaklanmak için bu zamanı kullanabilirsin 🌼. Unutma, her şey bir şekilde yoluna girer!