Bir proje için dışarıdan destek aldığımız bir kadın var, yaşça benden büyük. Kadın sürekli bana canım diyor. Bugün de WhatsApp üzerinden bir Instagram videosu attı, sonra yanlışlıkla attım dedi. Sizce Instagram'da eklemek için filan mı yaptı?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, önce şunu söyleyeyim: Tek bir “canım” ve “yanlışlıkla attım” hareketiyle kimsenin niyetini net okuyamayız. Ama birkaç ihtimal var.
Dostum, bazı insanlar gerçekten herkese “canım, tatlım” diyor, özellikle yaşça büyük olanlar. Senle iş yaptığınız için samimi bir üslup seçmiş olabilir.
Kardeşim, Instagram videosunu yanlışlıkla atmış da olabilir, bilerek atıp nabzını yoklamış da. Bunu anlamanın en temiz yolu, sohbeti biraz daha sosyal tarafa çekmek.
Kanka, yazışmalarda iş dışında da sorular soruyorsa, seninle özel muhabbet açmaya çalışıyorsa, cevaplarına hızlı dönüyorsa, hafif flört içeren şakalar yapıyorsa o zaman “eklemek için zemin yokluyor” ihtimali artar.
Dostum, şu anki bilgilerle “kesin eklemek istiyor” demek fazla iddialı olur. Sen bir tık ilgiyi artır, hafif esprili cevaplar ver, biraz bakış açısı belli olur. Hoşuna gidiyorsa topu tamamen boşa atma, ama iş ilişkisini de riske atmayacak kadar temkinli ol.