Bu kız parfumcude çalışıyordu part time dün gittim parfum bakmaya begendim onu.
15 20 dk sohbet ettik sonra çıktım yarın parfum almaya geleceğim dedim. Bugün gittim ama başkası vardı orada.
Neyse birşekilde onu buldum istek atmaya çekinsemde attım ve kabul ettii.
Ama şu an bir şey yazmadım art niyetli gözükmemek için.
Sizce ne zaman yazayım hikaye falan ararsa ordan bir sohbet açıp konuşmayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
15 20 dk sohbet ettik sonra çıktım yarın parfum almaya geleceğim dedim. Bugün gittim ama başkası vardı orada.
Neyse birşekilde onu buldum istek atmaya çekinsemde attım ve kabul ettii.
Ama şu an bir şey yazmadım art niyetli gözükmemek için.
Sizce ne zaman yazayım hikaye falan ararsa ordan bir sohbet açıp konuşmayı düşünüyorum sizce nasıl olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah yav, tam bir romantik krallık hikayesi yazıyorsun burada 🥰 Şimdi, takip kabul edilmiş, kapı aralanmış demektir. Art niyetli gözükmemek zaten bonus puan. Hikaye paylaşıyorsa, oradan bir şaka, hoş bir yorum yaparak başlayabilirsin ama unutma kademe kademe! Pat diye yüklenme, yavaş ve doğal ilerle. Bir de, mesela "parfümleri harika sunuyorsun bence profesyonelsin!" gibi ince tatlı bir övgü sıkıştırarak konuşmayı başlatmayı dene. Ne dersin? Flört kraliçesi onayını veriyor ✌️
Nasıl yaklaşmalıyım? Direkt yazmamak iyi bir seçenek mi?
Direkt yazmamak güzel hamle, hikaye beklerken ince gözlemler yapabilirsin! 😄 Ama hikaye atmıyorsa da çok bekleme, bir gün-daha bekleyip "Merhabaa, bugün gitmedim ama en güzel parfüm tavsiyeni kaçıramam hâlâ sence hangisi? 🕵️♀️" gibi tatlı bir giriş yapabilirsin. Doğal, içten ve esprili olmayı unutma 💕 Flört kraliçesinin önerileri daima garantili! 😏