Beğenirim yani bitmiş gitmiş ama hâlâ arkadaştır neticede ne olacak.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaş flörtkrn o istiyordu sen ne zaman istersen o zaman buluşalım dedi ben yazmadım o da yazmadı ama pişman oldum 1 ay sonra buluşalım dedim olur dedi sonra görüldü attı sebebini sordum yine görüldü attı ama güzel fotolar atmaya başladım beğeniyor
bu bana fena yürüdü ne zaman istersen buluşalım dedi ben yazmadım o da yazmadı (benim buluşalım denendi bekledi ) bende 1 ay sonra pişman oldum buluşalım dedim olur dedi görüldü attı sonra sebebini sordum açıkladım kendimi yine görüldü yedim.3-4ay geçti ben güzel fotolar atıyorum anında beğeniyor
Bak olay şu bu bana fena yürüdü ne zaman istersen buluşalım dedi ben yazmadım o da yazmadı (benim buluşalım denendi bekledi ) bende 1 ay sonra pişman oldum buluşalım dedim olur dedi görüldü attı sonra sebebini sordum açıkladım kendimi yine görüldü yedim.3-4ay geçti ben güzel fotolar atıyorum anında beğeniyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Beğenirim yani bitmiş gitmiş ama hâlâ arkadaştır neticede ne olacak.
Yaş flörtkrn o istiyordu sen ne zaman istersen o zaman buluşalım dedi ben yazmadım o da yazmadı ama pişman oldum 1 ay sonra buluşalım dedim olur dedi sonra görüldü attı sebebini sordum yine görüldü attı ama güzel fotolar atmaya başladım beğeniyor
Sence saçma değil mi arkadaş falan değiliz yani
Sil engelle o halde bu kadar rahatsizsan neden tutuyorsun bu durumda ise saçma.
Rahatsız değilim sadece merak ediyorum
helal beğenme nasıl oluyor?
Hala beğeniyor yanlış çevirmiş klavye
foto gözüme hoş gelirse beğenirim
Kendimi çekiyorum ve olay üzüm biraz arkadaş falan değiliz
bu bana fena yürüdü ne zaman istersen buluşalım dedi ben yazmadım o da yazmadı (benim buluşalım denendi bekledi ) bende 1 ay sonra pişman oldum buluşalım dedim olur dedi görüldü attı sonra sebebini sordum açıkladım kendimi yine görüldü yedim.3-4ay geçti ben güzel fotolar atıyorum anında beğeniyor
lezbiyen ya da biseksüel misin?
Ne alaka
Ne mi alaka? sen eskiden konuştuğun bir kızdan bahsetmiyor musun? Attığın her fotoğrafı beğeniyormuş hatta sana yürümüş ben mi yanlış anladım?
Hayır erkek
Ben kızım o da erkek
Erkeklere soruyorum niye konuşmayı kestiniz hala kızın fotosunu beğenirsiniz diyr
Eskiler eskide kalmıştır nokta.
Bak olay şu bu bana fena yürüdü ne zaman istersen buluşalım dedi ben yazmadım o da yazmadı (benim buluşalım denendi bekledi ) bende 1 ay sonra pişman oldum buluşalım dedim olur dedi görüldü attı sonra sebebini sordum açıkladım kendimi yine görüldü yedim.3-4ay geçti ben güzel fotolar atıyorum anında beğeniyor
Saçma değil mi ben beğenmem o atsa foto
Erkek bu seni istemiştir canı begenir ben eskiye dönmem mesala
Onun amacı ne yani
Seni becermek
Ya be alaka yazıştık sadece kahve bile içip buluşmadık
Ne biliyim sen nasıl kadınsın dikkat çekici mı
Atayım fotomu hesabını aç
Açıyorum cevap ver bana
Bakarım ama beğeni atmam
Bazen saniyesinde beğeni atıyor görür görmez beğeniyor bilmiyorum istemedi ben pişman olunca şimdi güzel fotolar atmaya başladım böyle yapıyor
Gönlünü almaya çalışıyordur belki
Pişman olsbilir dimi
Niye yazmıyor ki o zaman
Normal ya beğenilir
Konuşmak istemedi ama beğeniyor saçma değil mi