+1 yılo asla özlemez seni bence erkekler kızlardan bi tık daha taşkalplidir bense facede fotosunu gördüğümde içim hiç cızz etmedi çünkü bitmiş birşey beni hiç etkilemez eğer etkilenirsem zaten onunla çıkıyor olurdum hatta fotoğraflarına bakıp iyi ki ayrılmışım dediğim bile oldu bir de üzerine daha çok sevdiğin biriyle tanışma imkanı verdiğini gördüğün an daha çok seviniyorsun (tabi kıza acıyor da olabilirsin).
112 Yorumla
Soran+1 yılkime acıyon neden acıyonnn? neden iyiki ayrılmısım dedinn. cokmu cikindi
Soran+1 yılyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
ya hani ayrıldık ya kızın hayatında kötü bir iz olarak kalıyor onun için yani:D iyi ki ayrılmışımı da şunun için söyledim ben ondan ayrıldıktan sonra birisiyle tanıştım eğer ondan ayrılmasaydım tanışma imkanım olmayacaktı
Soran+1 yılya neden ayrıldınız acayip merak ettim. sevmedin mi hic kızı. pek sevmis gibide durmuyon ama :S
Soran+1 yılacımakla ayrılmanın ne ilgiisi var. demekki kız cok buyuk kazık attın ki icin acımıs kızaa
- +1 yıl
bence sen de onu unutup yoluna devam etmelisin geri dönmez çünkü.
Soran+1 yılnedeen geri dönmez. sebeb?
- +1 yıl
neden ayrıldığımızı neden merak ediyorsun hem öğrensen ne yapacaksın beni tanımıyorsun bile ayrılmamızın nedeni ise sıradan şeyler yüzünden hem onla çıkarken ona çok bağlıydım ben kolay kolay birisiyle çıkmam çıktığım kızla aynı sınıftaydık ve benden etkilendiğini söyledi ben o anda geçiştirdim tabi herhangi bir etkilenme olmadı ama zaman geçtikçe ona karşı duygular beslemeye başladım öyle işte
- +1 yıl
ama zamanla tavırları değişti ve benim istediğim tavırlar değildi kendime neden daha iyi tanımadan çıktın ki diye kızdım Geri dönebilir ama zor ihtimal yani ne bilim yeni birisini bulduysa hani.. hem kimin ayrıldığı da önemli..
Soran+1 yılkızın hangi tavrını begenmedin? bir sebebi yok soru soruyorum sadece burdaki amaç o degilmi.. ne yaptı kızz sana. hangi tavrını begenmedinn... niye kimin ayrıldıgı önemli ayrılan geri dönmezmi diyosun. o ayrıldı tabi cunku ben ona baktıgıma göre... yeni birisini bulurmu bilmem. bulmaz insallahh yoksa sorularıma hazır ol :p
- +1 yıl
tamam anlaşıldı neden been!.. xq.. ayrılan geri dönmez diyorum çünkü seni terkettiyse bir sebebi vardır ve neden dönsün ki durduk yere sende bir değişiklik olacak ve bunu ona hissettireceksin ki geri dönmesi için şansın olsun..tavırları da şöyle.. herkesin aklındaki model farklıdır ve o modelin davranışları da o erkek için önemlidir örneğin sevgilinizin ,sevgilinizin sevmediğiniz birinden özellik aldığını gördüğünüzde o anlık bir soğuma olabilir benimki de buna benzerdi işte
Soran+1 yılama aşkta kusurlar görülmez. o zaman aşk olmaz ki. bu sadece mantıklı bir düşünceye ait olabilir. ben aşıgım onun hataları cok oldu ama yineden onu istiyorum cünkü aşıgımmm
En İyi Cevaplar
Şu sıralar artık ruh halim benden tüm sevipte kavuşamayanlara kavuşupta ayrılanlara gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=X5t1RXg1jvY
orda çok güzel birşey diyo benim olmayan güzelin adı yok diye nabimm ya benim değilse isterse adriana lima olsun benim değilse ne anlamı var00 Yorumla
ne kadar süre olduğuna bağlı tabi.. çok sevmişsen kaç yıl geçsede aradan asla unutamazsın kalır yarası içinde. evlensende , çocuğunda olsa kalbinin bir köşesinde kalıyor. her insanın ister kız ister erkek mutlaka bir aşk yarası oluyor..
12 Yorumla
Soran+1 yılo zaman kimse sevdigine kavusamamıs olur. yani kavusanlarda vardır haksızlık etme. herkes aşk acısı cekmiyor sonucta. mutlu olanlarda var. biz olamassakta
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 kısıyle cıktım aralarından sadece 2 tanesını cok sevdım bırı 4 yıllıktı dıgerı 2 4 yıllık olanı gordugumde unutmama ragmen gercekten kotu hıssedıyorum 2 yıllıkta da cız etmıyo ama keske boyle yapmasaydı dıyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılya insan iki kişiyi birden nasıl sevip aynı anda ikisine brişeyler hissedebiliyor anlamıyorum bu nasıl bir migdedir
Cevap sahibi+1 yılbıraz duzgun oku ıstersen ıkı kısıyle aynı anda cıkmadık heralde sacma sapan konusma.
Soran+1 yılama iki kisiye birşeyler hissediyosun su anda. ikisini görüncede etkileniyosun sacma olan bu. insanın kalbinde bir kiişii yatar. senin için maşallah yatakhane olmus
Cevap sahibi+1 yılsen once agzını topla. ıkısıne de asık falan degılım sonucta bırıyle 4 yıllık bı gecmısım bırıyle de 2 yıllık bı gecmısım var gordugumde bunları hıssetmem gayet normal sanırım sen cok sevgılı degıstırıyosun o yuzden boyle yasanmıslıklar falan sana pek dokunmuyo o yuzden bılıp bılmden baskaları hakkında boyle suclayarak konusamazsın hadı canımm sımdı.
Soran+1 yılsen ben birini seviyorum. baskasını gördügümde cıkmıs olsamda beni alakadar etmez. sen butun aşk yasadıklarını görünce etkileniyosan o senin sorunun
Soran+1 yıl:p
Soran+1 yılnapcam beni bulup
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılzaten o fotolar bneım içimin ççıızzzzz etmesı ıcın konuluyordur aksıne içimde hiç çızz etmıyor dahada keyiflenip aciz insana yorum atarım :)
13 Yorumla
Soran+1 yılnerden o kadar eminsin. baskasıylla koyarsa görürsün niye koydugunu. istemem görmeni amaa :( o kadar emin olma belki gercekten mutludur. senin icin de kkoyuyor olabilir ama olmayadabilir
- +1 yıl
ben zaten ondan ayrılmışsam kaybetmeyı göze almışsam ona dağir hiç b şey kalmamıstır ıcımde o raddeden sonra çokta farketmez mutlu olmasınıda isterm sonucta dunya ahiret düşmanım değil tabikde onunda yen sevglileri olucak ama bahsettıgım olayın %60 70 nispet =)
Soran+1 yılama istemeden mecburen ayrılanlarda oluyor öylede düşünmek lazım yanlıs anlasılmalar falan oluyor ayrılıyorlar :(
erkeklere mı yapma sekerımmm hepsının köküne kibrit suyu kızlar gıbı duygusal yaratıklar degıl onlar:)
119 Yorumla
Soran+1 yılama 5 yıldan bahsediyoruz
Soran+1 yılya öyle deme beş yılımız geçti simdi baskasını bulunca unutucakmı beniii :((((((((((((((( ölmek istiyorummm :(
Soran+1 yılne yapayımm yaaaaa ? :(
Soran+1 yılyok yapamam kabul etmezse. hem kabul etcegi varsa bile ben adım atarsam geri teper. sımarır sonra.. onun bana gelmesi daha iyi olur. :(
Soran+1 yılnasıl calcam o mayayı birde onudesen:D
- +1 yıl
söyledım ya canım yok yapamam kabul etmezse falan dedın ben baska bılmem yada sende en guzel fotonu facebook profılıne koy içinin cızz etmesını bekle :)savaşlar elı kolu baglı kazanılmıyor.. aslında bende senın gıbıyım bu durum benım basıma gelse tırnagımı kıpırdatmam kaybetmeyı göze alırdım:)
Soran+1 yılsen neden kıpırdamadan kaybetmeti göze alırdınn ? onun icin yaptıgını anlamaz ki
Soran+1 yıloooooooooooooo :( sizde kim ayrılmıstı...
Soran+1 yılbenden neden sıkılsın yaaa. o zaman gittigi kızdanda sıkılsınnn.. yaa napcam benn
Soran+1 yıl:)) aminnn
+1 yılşimdi yapman gereken ağlamak değil sen onu görünce nasıl oluyorsan oda seni görünce senden beter etmek daha yakışıklısıni bulup daha çok sevebilirsin bu yaşta yapamazsa eğer bi daha hiç yapamazsın
112 Yorumla
Soran+1 yılsevemiyom ya
- +1 yıl
herşey zihinde biter farklı şehirden birini dene emin ol ise yarar ;)
Soran+1 yılfarklı şehirden niye buluyum ya dahamı acı cekiyim uzakatn uzaktan iyi misin
- +1 yıl
mesafelere aldırış etmeden kelimelerle birisi seni mutlu edebiliyorsa gerçek aşk budur .. Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın :)
Soran+1 yılya uzaktan uzaga mesajlaşanlarmı aşık yanii. öyle adamlarıda biliyoz etrafımdan. terkediliyolarr.. aldatıyolar uzakta olunca. senin sevgili uzakta galiba. ama uzaktan aşk çok zor. sürmüyo genelde. bence senin aşk anlayışın yanlış
- +1 yıl
ışte önemli olan da bu arkadaşım sen onu oda seni kendine benimseyecek biz yaradanı gormeden sevmekdık mı
Soran+1 yılee o aşk ne kadar sürer. en fazla 1 yılı var... kesin cıkar ilişkisidir o
- +1 yıl
hiç zannetmiyorum senin kendine güvenin yok ki nasıl cesaret edeceksin sevmek yürek işi bilek değil
Soran+1 yılya uzaktan aşk muhabbetini niye açtın ki konu o degil
- +1 yıl
konu sevmek ise herşey vardir işin içinde sen beni bul
Soran+1 yılsen git kendini bul önce. ben ne bulcam seni
- +1 yıl
:)
izgaraya atilmis bol marineli t bone steak gibi oluyor icim
130 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılhadi canım sende. sen kendini kandır. öylede olsa bunu bilemezsin
Soran+1 yılsana bunu söylüyenede pes. insan böyle seyi söyler mi?
Soran+1 yılne diyorlar seni görünce yanıp kül oluyomu diyolar hic gülcem yoktu :D
Soran+1 yılhmmm o kızda masallah :D yazık ama :(
Soran+1 yılhmm haklısınn :( ne bileyim sen bırakmıssın hala arıyor ya ondan dedim. senden madem üzülüyon geri dön o zaman.. ne kızıı üzüyon hala. geri dönüsü yok diye birşey yok. o kadar sevsen ztn bırakmazdın. senden sevmemmissinnnn
Soran+1 yılya kavusmakla egoyyu nasıl karıstırabiliyorsunuz. sevseydin bırakmazdın. kendini kandırma. bahane üretip. onsuz yasıyorsun iste. seninkide sevgimi. sen palavra sıkıyorsun. o kızın yerinde ben olsam aramam asla seni. oda yani seni bırakan adama mesaj yazıyor birde... egom falan deme bosuna o zaman sana egonla mutluluklarrrrrrrrrrrrrr. sen bulursun yakında birisini
Soran+1 yılbulursun bulur. hepiniz aynısınız :p
Soran+1 yıliyi olmus sana beter oll. salakda sensin
Soran+1 yılpardon yanlıs okumusun. korkma benim dememle beter olmazsın
Soran+1 yılsenide anlamak zor. madem kendin yaptın niye üzülüyorsun. şartlar ne olursa olsun insan sevse bırakmazz.. sen bırakmıssın.. seni bundan kim alıkoyabilir. ucunda ölümmü vardıda bıraktın. hoş ölüm olsada gider insan.. neyse daha fazla konusmuyum sinirleniyorum. sende kendi seçimlerinde mutlu olursun inş ne diyeyim
Soran+1 yılnasıl edicektin. söylesene cok merak ettim.
Soran+1 yılhahaha tamam. bye
Soran+1 yılya arkadaşım kim bilcek senin kim oldugunu ismin sahtedir senin. caktırmadan söylerdin. ben herşeyimi yazıyom valla. kimse cakmaz merak etme
Soran+1 yıltamam sen bilirsin
Zamanında bizi üzen ağlatan anırtan triplere bağlatan çilekeşin o maymun suratlı resmini görünce afedersin nahhh cız eder içim.
25 Yorumla
Soran+1 yılhelal kız sana :)) ama insan sevince napsınn ya cızlıyo birazzz offfffffffffffffffffff
Soran+1 yılcok tatlı ama benim aşkım. maymun suratlı olsaydı keşkee
Soran+1 yılhahahaha :))
+1 yılyeni sevgiline bakınca daha bir cız edebilr. ya da ohhh içim soğudu nasıl tipsizmiş diyebilirsin ya da derim yani.kendimi biliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılyeni sevgilisine bakınca neden cız ediyor.? insan sevdigine bakar öyle degilmi. yani benimki öyle ama. seni üzmek istemm
- +1 yıl
onun değil benim yeni sevglilme bakıncaaa
Soran+1 yıliyi sana mutluluklar. eski sevgillinede allah yardım etsin ne diyelim :( bu sorunun sahibi oymus aslında :D
bakmıyorum.
ben birini sildiysem silmişimdir ...herşeyiyle.15 Yorumla
Soran+1 yılpalavra palavra palavra. böyle bir şarkı vardır sen bilir misin?
Soran+1 yılböööööööööööö. iyi sana kolay gelsin.. burda ne işin var arada girip aşkmı tazeliyonnn
Soran+1 yılne oglumu be
ayrılınca güzelleşmiyorlar. daha güzel fotoğraf çektirmesini öğreniyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha :D cikin insan her haliyle cikin ama. sonucta anlıyon az cok güzel cirkin. ama dediginide yapan kızlar var dogruuu profesyonel makinalarla cektirip
+1 yılYo dün sevgilimle baktık, tekrar iğrenme geldi. Allah günah yazmasın da ıykkkk, çirkindi yine çirkin.
Ayrıca, bence alışmaya bak. Evet alışmak zor ama geri dönmesi zor ihtimal.09 Yorumla
Soran+1 yılsevgilinle eski sevgiline nasıl baktın? cok tuhaf geldide. cokmu cikin kız.. o kadar cikinse neden cıktınız
- +1 yıl
ilkti, oldu işte boşver
valla denk geldi baktık. Hiç ama hiç etkilenmedim, çünkü artık onu sevmiyorum. Sevgilimle çook mutluyum ve ciddi bir gelecek planlıyoruz. Eskiler bana birşey hissettirmez bu saatten sonra.
Soran+1 yılbence buraya onu düşünerek cevap yazdıysan hala seviyosun... öyle olsa sevgilinle alakalı bir soruya cevap yazdırdın. mutluyuz daha cok nasıl mutlu oluruz gibi saçma sorular varya sen oraya git bence.. hem mutlu adamın burda ne işi var derim bende.. cok mutlusun yaaa . hahaha
Soran+1 yılalooo uyudunmu
- +1 yıl
yoo sevgilimle film izlicez, onun hazırlığını yapıyorduk. Mutluyum ve mutluyuz <3 latte
soru ilgimi çekt ve farklı bir cevabım var diye paylaştım cevabımı.
Soran+1 yılhay sevgiliniz batsın. insallah ayrılırsında eski sevgilinde mutlu olur. :D kızdan igrenion bide
- +1 yıl
te allam kızım depresifmisin ya Allah kimseyi ayırmasın. Allah herkesin gönlüne göre versin. Dua et, ne beddua ediyorsun töbe töbe
- +1 yıl
ben merak ettim dün görmek istedim o da gösterdi. yaşanmış bitmişti içinde ona karşı bişey olsa hissederdim bunu ilk çıktığı ben değilim ama şu an benimle ve mutluyuz. geçmiş adı üstünde yani geçmişte kalmalı.eski sevgiliden iğrenmek olabiliyo ama ayrılış nedenine bağlı bende iğreniyorum çünkü beni aldatmıştı olabiliyo yani iğrenmeler falan takılmamak lazım fazla. tabiki biz mutluyuz eski kız arkadaşı da mutlu olsun. ama yinede bize inşallah ayrılırsınız demen nahoş olmuş.
Soran+1 yılya ama eski sevgilisinden igrenmesine kızdım niye igreniyor ... insan öyle dermi
Ben engelledim facede..Engeli kaldırmaya korkuyorum fotosunu görücem diye
14 Yorumla
Soran+1 yıldemekki cız edicek içinde ondan. fotosunu görmekten daha cok yanında baskasını görmek kötü :( allahda göstermesin bana insallahh. :(((
Soran+1 yıl:((((((((((((((((((( ya bennnnnnnn
+1 yılamaaaann ne gerek. ne özlüyorsun boşversene. sende güzelleş sende resim koy onun içi gitsin . gidene üzülmek saflık bence.
011 Yorumla
Soran+1 yılözlemiyor ya :( birde silmiş beni arkadaşlarından :(( napıcam fotolarımmı cikin acaba ya kafayı yicem
- +1 yıl
oooo. senin resmine bakman hata. bakma bile yahu değil özlüyorsun. ne hali varsa görsün. şöyle bi bakım yap kendine boyoby resim çek at faceye arkdaşlarımın arkadaşlarımna aç. görsün o kahrolsun ;)
Soran+1 yılkahrolmuyor diyommm yaaa sanaaaaaa... :(
- +1 yıl
o zaman sende kahrolma.
Soran+1 yılben kahroluyommm :((
- +1 yıl
bu kadar zayıf olmamamlısın.
Soran+1 yılya o neden kahrolmuyo amma vicdansızmıs dimi :D
- +1 yıl
yoo vicdansızlıkla ilgili değil. o seni sevmiyor sadece bu.
Soran+1 yılama seviyodu zamanındaa. nerden bilion sevmediginiz sanki görmüş gibi
- +1 yıl
canım anlamayacak ne var. ortada anlattıkların.
Soran+1 yılne anlattım. görünce üzülüyom dedimm sadece
+1 yılEtmez niye etsin adı üstünde ESKİ. Demek ki bitmiş tam anlamıyla ki eski olnuş. Bitmiş biride acı vermez.
03 Yorumla
Soran+1 yılsalla salla
- +1 yıl
ne sallıcam doğruları söylüyorum herkes sen değil herkesin içi cız eder diye bişey yok. Ama sende haklısın insan kendi nasılsa karşısındakinide öyle görürmüş.
Soran+1 yılevet
5 yasında cocuu var. yuzu tabak gıbı olmuş. demekkı kadınlar evlenene kadarmış. ama aaerkil kişiler olarak evlendıbenimı bıter gulum hep senınım...
02 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım son cümleni
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 resimi var dolabimin icinde çıkartmıyorum. çıkartınca mutlaka ağlıyorum :(
12 Yorumla
Soran+1 yıldolapta resim saklıyan kaldımı ya
Cevap sahibi+1 yılben kendim icin soyluyorum evet dolabin bir kosesinde zarfin icinde duruyor :(
+1 yılAyrılık yaramış demek ki herife..artık nası hayattan ümidini kestiyse senle birlikteyken :/
01 Yorumla
Soran+1 yılya gebertmiyim seni simdiii
- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılEğer bakmaya kalksam eder..
14 Yorumla
Soran+1 yılhemen kalk bak :D
- +1 yıl
Aman kesinlikle hayır :)
Soran+1 yılbak bence. kendini kandırmaktan iyidir. önemli olan baksan bile acı cekmemek. ama bakınca acı cekiceksemde cekiyorum. napıyım.. orda beni üzen bişeyler varsa görmemeyi degil görüpte üzülmemeyi deniyorumm.. desemde inanma :D
- +1 yıl
valla biz sevgiliyken faceimiz yoktu.Benim hala yok da onun var mı yok mu bilmiyorum bile :) bence bakmasaydın ya sende :)
Arada bi bakarım ne yapmış ne etmiş diye. Cız falan etmez bitmiş gitmiş.
03 Yorumla
Soran+1 yılo zaman neden bakıyonn cok sacma.. birisni bulursa cız eder merak etme
Soran+1 yılsensin saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpüşürken ısırmasını özledim beeeee :) Gel vefasızım neredesin :) özledim yine seniiiii :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsiz aşmıssınız..
yo hiçte etmiyor :D barbekü gibi olsa fena olmazdı hani
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
cız etmiyor ALLAHım bu adama mı kattlanmışıım onca zaman diyorum :D
02 Yorumla
Soran+1 yılniye cokmu cikinlesmis :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski sevgilimin annesiyle benim annem tanşmşlar ve kzıda geldi. odama bi giriorm ve. ne göriim o. napardınız? başıma gelen bu yaa
00 Yorumla
+1 yılBen facede değil gerçekte gördüm yanından geçtim insanın içi sızlıyor ya
00 Yorumlagiden gitmiştir, gittiği günde bitmiştir nokta. ne özlüycem onu o benm fotolara bakıp ne kaybettiğine yansıın!
06 Yorumla
Soran+1 yıladriana lima falanmısın
Soran+1 yılya ne demezsin. lafla karın doymuyor. ayrıldıysanız demekki o kadarda şahane degilmişsin
Soran+1 yılsorularda onun namına cevap veriyorsan. bir tarafın ayrılmamış...
Soran+1 yılne bicim cevaplar veriyorsun sen ya. cok seviyesi düşük konusuyorsun. bence senin kategorin aşk degil kişilik
Aksine, içimi pişmanlık duygusu kaplıyor :/
119 Yorumla
Soran+1 yılneden cirkin mi
Soran+1 yılhmm sen bıraktıgın icin mi pişman oldun?
Soran+1 yılcokmu güzelleşmiş senden sonra :( :S anlamadım
Soran+1 yılpişmanlık kaplıyo demişin içimii
Soran+1 yılbende dedim ki fotosu cokmu cikinde öyle düşündün
Soran+1 yılsen durum daha vahim demissin. acıkca söyle sorun ne benide catlattınnn
Soran+1 yılkeşke sorun çirkin olsaydı. ne yani çirkindendemi beter bu kız seninde gözün körmüydü cıktınn
Soran+1 yılbirşey sorabilir miyim? facebooktan bakıpta salak oldugunu anlayıp nasıl pişman oldun. facebooku resimlerde ıcQ testimi yapıyor
Soran+1 yılsorum bununla alakalı. sen soruyo okumadınmı? hem aptal oldugunu nerden anladın? ne aptallık yaptı
Soran+1 yılneden salak oldugunu düşünüyon kızın ya
Soran+1 yılsen bilirsin
sen onu hala seviyorsun...
11 Yorumla
Soran+1 yılaksini iddia etmedim ki. ama o ...?
+1 yılediyoooor kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılalla sen cocugun bir fotosunu koyarmisin? ?
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yıloldu baska istegin
- +1 yıl
haketmisin ne diyim
Soran+1 yılneden haketmisin
- +1 yıl
simdi soyle okadar kiz var yok sevgili mi ozledim o boyle yok bunu o boyle diye simdi merak attim benim onlardan farkim ne? ? yoksa sevgilini ne yapim subyanci değilm
Soran+1 yılderdin beni ilgilendirmiyor. ben su anda kendi derdiydeyim. soru sor bence sen cevap vermek icin musait degilsin
+1 yıloluyo ve karşıdanda oluyodur
01 Yorumla
Soran+1 yılnerden bilion oldugunu yaç kendini kandırma. ikinizdede oluyosa niye ayrıldınız o zaman derim bende
+1 yılumrumda olmaz ama onun içi cızzzz edebilir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılnerden bilion
Soran+1 yıletcek olsa ayrılmazdı
- +1 yıl
uzun hikaye ama en son otobüste gördüğünde gözlerimin içine bakıyodu yanıma geldi ama ben o yokmuş gibi davrandım..zamanında bana çok çektirmişti
+1 yılevet ayrıldığıma pişmanım cok ıyı sevısıyodu
00 Yorumla
+1 yılsoğuk su uzatıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılkendin iç
etmez mı :(
02 Yorumla
Soran+1 yıleder mi
aynen bende öyle :(
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!