Sevgilim uyarmama rağmen başka kızların fotoğrafını beğenmiş, affetmeli miyim?

Sevgilimi daha önce uyarmama rağmen başka kızların resmini beğenmiş , bidaha beğenmeyeceğim diyor affetmeli miyim? Olay tam olarak şöyle: Sevgilimden instengram şifresini zor aldım. Kızları cikaracaktim. Neyse çıkardım. Dedim kızların resmini beğenme. Tamam dedi. Kızları da takip etmiyordu instengram da. Face sifresini istememiştim. Güveniyodum. Neyse aklıma şeytan soktu face sifresini de al. Yine vermedi başta diretti güvenmiyor musun diye. Sonra vermeyince ayrılacağımi söyledim. En son verdi. Faceye bir girdim. Bir sürü kız takiplesiyo. Üstelik beğenme dediğim halde ilişki içerisinde başka kızların resmini beğenmiş. Göbeği açık vs. Mesaj kısmına baktım bir şey yok. Arşive baktım yaşlı bir kadına naber yazmış. Kızlarada napiyosun felan. Ama 2 yıl önce. Sordum utanmiyo musun yaşlı kadına yazmaya diye onu arkadaşım yazdı diyor ama inanmıyorum. Cok güzel iliskimiz vardı. İlk defa bu kadar güzel seviliyodum. Günaydın iyi geceler mesajlarini eksik etmezdi. Hep merak ederdi. Ayrıldım. 2. Günüm Ama çok boşlukta hissediyorum. Bidaha begenmem dedi. Affetmeli miyim. Engelledim her yerden engeli kaldırmalı miyim? Çok ta özledim ama aldatır diye korkuyorum 🥺 ne yapmam gerekiyor?

Sevgilim uyarmama rağmen başka kızların fotoğrafını beğenmiş, affetmeli miyim?