Aynı iş yerinde çalışıyorum sevgilimle onun iş arkadaşı ile çalışırken gülerek bazen çalıştıklarını gördüm ve içime nedense bir şey oturdu benim yaptığım hata mı acaba
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinizle aynı iş yerinde çalışmayı hiç doğru bulmuyorum. Hem bu gibi çatışmalar kıskançlıklar çok fazla olur hem de özlem olmalı iki kişinin arasında tüm gün bir de iş yerinde birlikte olmak yorar. Herkesin iş arkadaşı olur bu normal gülümsemek te normaldir ciddi bir konu konuşulmuyorsa. Göz görmeyecek böyle şeyleri görünce kavga kaçınılmaz ben de aynıyım ama şu an objektif bakabiliyorum yaşayan ben değilim diye. Kavgayı çıkarmışsınız zaten geçmiş olsun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 586 cevap paylaştı. Normal çok normal nazikçe bunu ona söylemelisin adamın yaptiği kötü bir şey değil ama biz kadınlar aşamıyoruz bazen
Daha dikkatli davranırsa taş oturmaz artık00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım fiziksel olarak yakın olan (görüş alanında olan) ve birlikte uzun süre vakit geçirdigimiz insanlardan ister istemez hoşlanmaya başlarız bu yüzden ufak bir tehlike her zaman var, senin ki adamsa bulaşmaz böylr seylere adam degilse zaten her türlü yapar.
10 Yorumla
+1 yılÇok emin olamayız tabi ki görmeden sonuçta gülüş var gülüş var ama kıskanmış olabilirsin doğal ve çok insani bir duygu ama daha belirgin bir sinyal almak için sabırla bekle bence çaktırma kıskandığını takmıyormuş gibi davran tepkisiz kal bir süre senin tepkisizliğinde durum ilerliyor mu bunu gözlemle bence ilerliyorsa kesin bişeyler yoksa da gelişiyordur.
10 Yorumla
+1 yılBenimde hoşuma gitmez ama sende biraz abartmışsın bence. İş arkadaşı sonuçta sohbet edebilir yani. Sırf sohbet ediyor diye büyütmeye gerek yok ama bir süre gözlemle. Sürekli birbirlerine yakın davranıyorlarsa sevgiline bu durumdan rahatsız olduğunu söyle. Eğer birbirlerine aşırı yakın davranmaya devam ederlerse ayrıl.
10 Yorumlasenin tadına bakmış doymuş şimdi yeni tatları arıyor normal yani. anormal olan sen ve senin gibilerin hem ciddi ilişki evlilik arayıp sonrada sevgililik işleriyle böyle kepaze olmanız :D
229 Yorumla- +1 yıl
İçimi okumussun patron. böyle kızlar bunlara layık diyorum ben. Sence? 😏
- +1 yıl
Kızın hakkında ne biliyonuz da böyle konuşuypnuz acaba size de mi böyle biri lazım içinizden geçenler buysa eğer😂
- +1 yıl
aynen öyle evlenceğim kadın motor olmalı senin gibi.
- +1 yıl
@aydınlıkMYHEART ANANI SDKİİİM😂😂😂
- +1 yıl
Senin gibi escyi neden engellediğim belli😂
- +1 yıl
@senaçakır0 lan senin var ya ettiğin küfüre mi güleyim engeli kaldırıp tekrar engellemene awq kızı 😅😅seni
- +1 yıl
Organik esc sen engellemiş önce maymundan iki dakika önce doğmuş hıyr😂bi önce bak kaliteli pezvk
- +1 yıl
Neden engellemiş bakayım. kesin selam yazmısımdır sen de özgüvensizlikten korkmussundur
- +1 yıl
yorumların gözükmüyor grizkalı engelleyip durma kaldır anlayım
- +1 yıl
Oyyyy çen benim profilimi mi stalkladon oy oyy g@tünden çıkmaya başlamış saç sakal şu tipe bak sşkim tipini
- +1 yıl
Hıyar yorumlaya bas çıkıyor cahil orp seni
- +1 yıl
ulan senin profilini neden stalklayım m*l mısın. engellediğin ve engellendiğiniz üye yorumu diyor allahım ya cattık
- +1 yıl
Sığr madem görüyon yorumu ne konuşuypn hıyar seni😁😁😁
- +1 yıl
ablacım hatırlatayım ben 6 yıllık üyeyim
- +1 yıl
Banane çmk bu bilgiden ohahahahahah
- +1 yıl
@senaçakır0 arkdasım bakıyor slak şey seni. engeli kaldır adam gibi okuyım
- +1 yıl
Koyduğumun slağo sen kaldır önce ml smk😂😂😂
- +1 yıl
hani oraya buraya bas diyon cıkar ya herşeyi biliyorum o yüzden merak etme o bilgi bu yüzden
- +1 yıl
Madem gözüküyor ne konuşuyon diyom aslk😂😂😂
- +1 yıl
@PATRON79 insanca konuşunca siz köpekler anlamıyorsunuz napmamı beklersin patroncuk😂
- +1 yıl
@PATRON79 seni çok zikmişler belli a@k asık suratlısı maymuna benziyonuz Allah çarpsın bak ahahahhaa
- +1 yıl
Bak senin gibi prospulara azmış demi dediklerim😂😂😂😂
- +1 yıl
@senaçakır0 ya kızım sen nasıl bişisin lan hazır cevap aynı ben awq 😅😅
+1 yılYok canım kardesi gibidir o ondan. yarın da işe gelmezler hasta olurlar.
40 Yorumla
+1 yılArkadaşı sonuçta diye düşünmek lazım. Aynı yerde çalışmak hata bence. Bu gibi durumların yanlış anlaşılması vb gibi durumlar için aynı yer çok tehlikeli. Belki haklı düşünüyorsundur. Bilemeyiz sana karşı olan tavrını takip et yeterli. Çok düşünüp kafanda olayı büyütme. İş yeri bu arkadaşlıklar olacak, eglenilecek. Musmutlu iliskileriniz olsun
00 YorumlaBenimde hoşuma gitmez mesafeli olması gerektiğini kendi bilmesi gerek, senin demen boş olur
11 Yorumla
Soran+1 yılVe biz evleneceğiz ya iş yerinde arkadaş olunmaz hemde karşı cinsle katlarımız farklı şansa ne vakit gitsem konuşuyorlar biliyorum iş ama yüz sırıtması sinirimi bozdu büyük kavga ettik
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılGülerek bir şey konuşuyorlarmis senin içine taş oturmuş niye? Adam asık suratla mi gezecek niye içine taş oturmuş anlayamadım açıkçası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe yapsın? İş arkadaşı olan kadınlarla somurtarak mı konuşsun? Terslesin mi? Buluttan nem kapılmaz ya.
01 Yorumla- +1 yıl
Asıl doğru olmayan, aynı iş yerinde çalışıyor olmanız.
Sevgiliyle aynı yerde çalışmak evlilerin aynı yerde çalışması bu iyi bir şey değil aslında kendini kurmuşta olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılO nedenle iş yerleri eşleri aileleri ve sevgilileri aynı yerlere almazlar siz iyi denk gelmişsiniz 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın normal olan bu ama bizim toplum çok gevşekleşti
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİşyerinde aşk etik de değil, profesyonelcede değil.
00 Yorumla
+1 yılbirde bu işin bitinceki hâli olacak o vakitler n'apcan
00 Yorumla
+1 yılHaklisin tabi sadece seninle gulmeli baska insanlarla diyalog bile kurmasin😀
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dikkatli ol bir bakarsın koynuna girmiş kadın olur. En büyük düşmanın hem cinsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ortada hiçbir şey olmasa bile en zor ilişki şekli...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Abla adamın sosyal hayatı arkadaşı da mı olmasın istiyorsun başkasına gülmesi icin hata mi yapmış olman gerekiyor bu nasıl mantık ben anlamadım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Komik bir şey olmuştur gülmüşlerdir. Suratsız olacak hali yok.
00 Yorumla
+1 yılBendede ayni durum var. Marketteyim dul bir kiz benimkinin yaninda bitiyor her seferinde. Molada reyodan gecip onu gorunce benimkiyke konusiyir. Ustune sakadan bir sey firlatiyodu o gun
00 YorumlaKıskançlık duygusu rahat ol biraz 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılHic gulesim yokdu hababam sinifi aklima geldi inek sabannile semra hoca biz sevisiyoruz da diyoryaaa 🙏😅
00 Yorumla
+1 yılİçine oturan şey doğru, yoksa öyle içe oturmaz
20 Yorumla
+1 yılKıskanıyor olabilirsin onu doğal bişey ama fazlalığa kaçma sadece arkadaşlardir belkide çoğu ilişki güvensizlik yüzünden bitiyor sevgiline güven bence
00 YorumlaNormal tabi. Ben onu annesi yaşındaki kadınlarla bile konuşsa kıskanırım.
10 YorumlaKimseye güvenme bence sevgilinide o ortamdan uzak tutmaya calis
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal seven kıskanır
00 Yorumla
+1 yılTaş oturnasın duşurmesı zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna demiyorlar iş yerinde sevgili olunmaz diye
00 Yorumla Hemen ayril diyen tayfa gelmedi mi daha
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Arkadastan ne olacakki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe zararı va gülmelerinin
00 Yorumla
+1 yılAklına hemen kotu bırsey getırme
00 Yorumlagülmesin mi hepmi somurtsun?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılerkeğin kızla konuşması uygun değil
00 Yorumla Aşk acısı en acı biberden de acı bacım
00 YorumlaAynı sorunu bizde yaşıyoruz eşimle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAralarında bişey olup olmadığını test edip sevgilinide kendine bağlaman gerek
00 Yorumlaiçine taş oturması normal çok geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılasık mısın sen ona?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGidip ısırsaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin hatan aynı şirketten sevgili yapmak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSende bi erkekle konuş
045 Yorumla- +1 yıl
Ne? Çok basit bı kadının yapacağı bı şey bu. Kimse hiçbir durumda böyle bı şey yapmamalı. Kendinize saygı duymanızı öneririm
- +1 yıl
bunun kendine saygı duymakla ne alakası var
- +1 yıl
Sırf partneriniz yaptığı için yapıyorsunuz. Basitçe bı davranış. "Sen yaparsan bende yaparım al sana" e o zaman partneriniz yaptığı davranışın yanlışlığı nerde kalıyor. Sırf o yaptığı için yanlış bulunan davranışlarin yapılması kişinin kendine olan saygısızlığındandır.
- +1 yıl
buna zorunlu empati denir ne yani yapmayınca ne değişiyor o yaptığıyla kalıyor
- +1 yıl
Yapınca da hatalı bulduğu davranışın aynısını kendisi de yapmış oluyor
- +1 yıl
Ayrıca iş ortamı pek hoş olmaz bence
- +1 yıl
napsın onu davranışından dolayı tebrik mi etsin
- +1 yıl
Partneriyle konuşabilir. İnsani bı anlaşma yöntemi. Tavsiye ederim. Rahatsız olduğunu belirtmesi yeterli. Karşı taraf devam ederse ilişkiyi yürütmek zorunda değil sonuçta. Dediğiniz gibi yaptığı her hatada zorunlu empati mi yaptıracak.
- +1 yıl
erkekler konuşmadan anlasaydı zaten ohoooo, kadınlar aldatılsa dövülse bile ayrılmıyor bundan mı ayrılacak
- +1 yıl
İliskinin içeriğini bilmiyoruz. Konuşarak anlamasadigi biriyle neden ilişkiye baslamis diye de sorarlar adama xkwxmwoxme anlasamazsa ayrılsın. Dünyanın sonu değil
- +1 yıl
erkeklerin çoğu aynı istediğin kadar laf anlat gene düzelmez
- +1 yıl
Katılmıyorum
- +1 yıl
katılma öyleler zaten bişi değişmiyor
- +1 yıl
Hepsi öyle değil öyle olan erkejelri hayatınıza alıyorsunuz sonra böyleler söyleler diyorsunuz.
- +1 yıl
Babam öyle değil anlayışlı konuşmayı becerebiken bı insan. Erkek kardeşim de öyle. Partnerim de öyle.
- +1 yıl
Hayatınıza aldığınız insanları tanımadan alırsanız sonradan bozuk çıkabilir. Ya da yanlış kişiyi alırsanız kaçınılmaz son üzüntünuzdur
- +1 yıl
benimde babam tam tersi, tanıdığım çoğu erkekte öyleydi öylelerini illa tercih etmeme gerek yok örneklerini de görüyorum illa birini tanımak için hayatıma almama gerek yok sonradan değişenlerde oluyor
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Böyle durumlarda misilleme yapmak ilişkiyi germekten başka bir işe yaramaz.
- +1 yıl
uyarınca laf anlayan biri olsa misillemeye gerek kalmaz hem madem geriliyor o zaman demek ki yaptığı yanlışın farkında
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Hayır. Gerilmesinin nedeni yanlış yaptığının farkında olması değil, "iş arkadaşımla gülerek konuştuysam ne var, ne hata yaptım, bana güvenmiyor musun" düşüncesi.
- +1 yıl
o da dicek bu hayatta babana bile güvenmicen hiç mi haber izlemiyon insanlar neler yapıyor
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Babasına bile güvenmiyor olması erkeğin değil, kadının sorunu. Güvenmiyorsa, güvenemiyorsa sevgili falan olmayacak. Güvenmiyorsunuz diye 3. kişilerle olan ilişkilerine, samimiyetine karışamazsınız. Yok böyle bir hakkınız.
- +1 yıl
kadının değil erkeğin sorunu asıl yalancı düzenbaz olmasınlar
- +1 yıl
insan demeye bin şahit
- +1 yıl
"Falan kişiyle gülerek sohbet etti, aman Tanrım acaba beni aldatır mı?" diye ilişki mi yaşanır, hasta mısınız siz?
- +1 yıl
siz alışmışınız boynuzlanmaya rahat davranın
- +1 yıl
Kadınla erkek arkadaş olamaz bilimsel olarakta sen daha neyin savunmasını yapıyon
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Boynuzlanmaya karşı kısıtlamak, başkalarıyla olan ilişkilerine karışmak gibi tedbirler almanız gereken insanlarla neden ilişki yaşıyorsunuz?
- +1 yıl
kimseyi haddinden fazla salmıycaksın insan bi ayartmaya bakar
- +1 yıl
herkes böyledir herkesin zaafları vardır
- +1 yıl
Aldatmaya niyeti olan insan her şekilde bunu yapar. Kısıtlasanız da, aşırı kıskansanız da yapar. Yaparsa s. tir git demeyi bileceksiniz.
- +1 yıl
fırsatım olsa aldatırım diyen insan sayısına bakta sonra konuş anketler ortada
- +1 yıl
İstediğiniz kadar yapma etme diye karışın aldatmak isteyen aldatır. Herkesin sosyal hayatı olmalı. Arkadaşları olmalı. Seviyeyi korumasi gereken kişiler partneriniz. İlişkisi olduğunu unutmadan hareket etmeli. Sürekli kontrol altında tutarsanız sizi aldatmamasi kendi isteği ile değil sizin kısıtlamaniz sonucunda oyleymis gibi olur o kadar. Guvenmenek kişinin kendi problemi kimse bunu çözmek zorunda değil güvenmediği biriyle de birlikte olmasın
- +1 yıl
tamam sen geniş olmaya devam et eşeğini sağlam kazığa bağlamayıp kaçmayacağını umut etmeye devam et
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Eşeği sağlam kazığa bağlamak, kontrol altında tutmak, hareket alanını kısıtlamak ticari ortalıklarda olur, duygusal ilişkilerde değil.
- +1 yıl
ondan mı evlilerin çoğu aldatıyor demek ki taktikleriniz sökmüyor
- +1 yıl
@hastagSUSAMAM Aldatma davranışı veya aldatma eğilimi kişinin karakteriyle ilgilidir, tasmasının ne kadar sıkı tutulduğu ile değil.
- +1 yıl
Bunu bi anlatamadık kısıtlayan, damlayan, bunaltan, tasmayı sıkı tutan, her dakika kontrol edenlere.
- +1 yıl
*darlayan
- +1 yıl
@Tunahaaaann Sana da teşekkür ederim, bize mantıklı kadın görüşü okuttuğun için.
- +1 yıl
ohooo bu daha hiç bişi bilmiyor ne anlatsam boş
- +1 yıl
Aldatma eylemini, aldatılan kişinin eşini fazla serbest bırakmış olması, tasmasını yeterince sıkı tutmamış olması, eşini ihmal etmiş veya ilgisiz bırakmış olması gibi nedenlerle rasyonalize edip aldatan kişinin kusurunu hafifletmeye çalışmayın. Tasmayı gevşek tutarsan aldatır, ilgilenmezsen aldatır, bakımsız olursan aldatır vs vs, bunlar bahane değil. Başkasıyla olmak isteyen ayrılır, sonra kimle olacaksa olur. Aldatmaya meyilli tipleri eş olarak seçip sonra kısıtlamaya, kontrol etmeye çalışmayın. Aldatırsa da, aldatılan kişiye sen de bunu çok rahat bıraktın deyip kusur bulmayın.
- +1 yıl
eşini ilgisiz bırakıp ihmal eden biride evlenmesin zaten bi zahmet ayrıca kadınların çoğuda ilgisizlik yüzünden aldatır çok sevse bile böyle birine karşı sevgisi biter çoğu insanda sevgisi bitse de boşanmaz o yüzden bu karşı tarafın elinde
- +1 yıl
neyse sen istediğini yap
- +1 yıl
@Banker_Bilo ne demek ben teşekkür ederimm
Sorsana
01 Yorumla
Soran+1 yılSordum dedim sen iş yerinde ciddi olacaksın tamam anladık iş gereği konuyorsun ama ne zaman görsem o yüz ifadesi beni rahatsız ediyor ve istemeden kavga ettik çok zoruma gitti
+1 yılKnk bırak senin dışında arkadaşları olsun ya
10 Yorumla
+1 yılAynii iliski bende de oldu yurumez o iliski
10 Yorumla
+1 yılkız her şeyden nem kapma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. kiz mi
10 Yorumla
+1 yılAnormal
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaSen normalsin. Onlar değil
00 YorumlaEvet normal
00 Yorumla
+1 yılGizlice takip et durumu
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaBir yerde şüphe varsa orada şüphe yoktur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılO işten ayrıl
00 Yorumla
+1 yılİçine taş oturması normaldir tabi 🤣
00 Yorumla
+1 yılNormal tabikiguvenmekimseye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçıklaması neydi
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle aynı yerde çalışıyorum ve bugün iş arkadaşımla gülerek sohbet ettiler. İçime taş oturdu, normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler