Aramız bazen çok çok iyi full şakalar komiklikler yapıyoruz cıvıtıyoruz beraber bazen de sürtüşmeler ve soğukluklar oluyor. İkimiz de kova burcuyuz o da ben de çok esprili ama duygusal soğuk tipleriz. Ben 30 olucam o da 27 olucak şubatta. Bugün bana önce bugün kendini güzel yapmışsın dedi (kendisi suriye kürdü o yüzden türkçesi az) sonra da çağırırken bi kaç dakika aralıkla 2 kez gülüm diye seslendi. Ben çocuğa karşı boş değilim ama gülüm demesini sadece arkadaşça samimiyet olarak mı değerlendireyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Suriye kürdü! Daha kötü başıma ne gelebilir dedikten sonra ben
Neden ya kendisi çok efendi bi insan
Olurda çıkarsanız çıktıktan 3 ay sonra lütfen buraya gelip bir daha evet haklıymışsın yazar mısın
Tamam ama bi kaç kelimeyle tanımla bare, ne gibi zorluklar yaşarım
Normalde önyargılı yaklaşan biri değilim fakat Suriye uyruklu olup efendi görünen ve öyle kalan birini görmedim. Çünkü millet olarak ahlaktan uzak büyümüşler kültür desen yok zaten. Amacına ulaşana kadar süt dökmüş kedi gibi sonra bir daha arkasına bakmaz, düşünce yapıları zaten bozuk. Ve barbarlar
Cinsellik amacı varsa benle asla ulaşamaz. Suriyenin Araplarıyla kürtleri arasında fark var ama bence. Yine de söylediklerinde haklı olman yüksek ihtimal.
Hocam ben hatayliyim kürdünü De Arabini da Sünnisini de hepsini biliyorum varsayalım ki amacı cinsellik değil. Bir kere ahlak bozuk kültür farklı ve barbar ki %100 amacı cinsellik haklı çıktığımda gelip beni alkışla lütfen:) diğer bir sorun da hayata bakış açıları senin kadar temiz olmaması çok eşlilik yaygın ve olağan bir durum onlarda. Zamanla beni daha iyi anlarsın zaten
Yani ben şunu anlamıyorum bu erkek sevgili olmak için de aynı yoldan yürümeyecek mi? Gülğm dedi diye cinsellik nerden çıktı? Belki beni deniyor ve duygularımı ölçüyor? Neden hemen cinsellik sonucuna ulaşıldı ki?
iki deli bir araya gelmemeliydik şarkısı size gelsin :D
Yani? Hoşlantısı olabilir mi ya onu söyle lütfen
oluru var
Senden kucuk olmaz sizin iş
Yaşların sadece bir rakam olduğunu söylüyor, ayrıca ben daha çocuksuyum o benden olgun
iyi o zaman evlen suriyeye git
Yurtdışında yaşıyoruz zaten tr de değil
evlen mutlu ol
Esat bum para ver de hemen düşer sana 😂
Saçmaladın kanka
Suriyeliden hoşlanan sensin saçmalayan ben 😂
Suri değil ki rojavalı bir kürt
Suri yazmışın da aynısının laciverti işte insan değil onlar bi bak haberlere yazık etme kendine
İş yerinde karşı cinsle samimi olmak sakat is
Tüm gün onunla çalışıyoruz napalım şaka maka yapmazsak nasıl olacak
zamani geldi yavsamaliyim demis
Beni mi deniyor yoksa içinden mi geldi
Gülüm demek yani
yilisiyor kendince sana istedigimi diyebilme hakki ve hakimiyeti kurma vs
Ne manaya ikili olmuşsunuz :))
Nası yani kanki
Takip eder misin
Hayır. İşi pişir
Ne hayır kanka
Arkadaşça görme.
Arkadaşça değil mi yani yaklaşımı? Doğru düzgün cümle kurmuyorsunuz ki
Ben kimseye gülüm demem. Çünkü sınırları aşan bir kelime. diyorsam da bu kızdan bi şey olur bana. Bari yol yapayım derim şimdiden. Ben de Kürdüm. MUŞ KÜRD'Ü.
Bir şey olur derken? Arkadaş mı sevgili mi? Yoksa takılmalık kız mı? Ne bileyim evlenmelik kız mı?
Orası karakterinize kalmış. Senin onu nasıl yönlendireceğin önemli. O zaman işte çocuğun niyeti belli olur.