Sanki her şey laylaylom havasında oluyor gibi😂 ayrılsan sorun ayrılmasan sorun 😑

Sanki her şey laylaylom havasında oluyor gibi😂 ayrılsan sorun ayrılmasan sorun 😑
Çünkü insan unutamıyor bir süre ayda eski sevgili akla geliyor.. ama bu zamanda zor değil insan ayrıldıktan bir kaç gün de yenisini buluyor zaten aşk diye bir şey kalmadı hiç. herkes dışa bakıp seviyor..
Yorgun oluyorsun, her şeye bastan başlamak istemiyorsun. Yine aynı konular, aynı ugraslar derken enerji olmuyor. Ben de 2 senedir pek kimseyi istemiyorum.
Valla ya sıkılıyorum trip atasım bile gelmiyor 😂
Maalesef öyle, gereksiz kişiler hayatta yer ettikçe heves kalmıyor.
Benim de uzun süre bir ilişkim vardı 2 gün önce ayrıldım konuştuğum erkek dahi yok belki eski sevgilim bulmuştur genelde erkekler boş ta kalmıyorlar valla insan bir süre sonra hevesi kalmıyor yoruluyor
@Cebeufuk farkındayım zor ama ben bir erkekle konuşamıyorum sanki sevgilim varmış da aldatıyormuş hissine kapılıyorum
Cevap
9Cevap
Şu zamanda pek de zor değil sanki.. Daha veda mesajları atılmadan yenileriyle ısınma hareketleri yapılıyor..
Yaaa ne demezsin 😂 kurtlar sofrasında gibi hissediyor kendini insan
4.5 yıllık ilişkim bitti 3 ay oldu yeni biri fikri geçmiyor aklımdan isteyenler de oldu ama hayır yani unutabilecekmişim gibi de gelmiyor.
Çünkü kendine zaman tanımalısın e az 5 ay falan uzak durmalısın aşktan toparlamak için kendine yönelmelisin
Bağımlılıklarından sonra iyileşme sürecinde olan birine aynı şeyi sunarsan olmaz ki
Çünkü yeni birini tanımak ya da tolere etmek uzun bir yipranmisligin üstüne zor
Aynı hataları ve acıları yaşamak istemiyorsun.
Beklentiler daha farklı ve çok olduğundan bence. Aynı hataları yapmamak için.
Ben o aşamaları geçtim artık yeni birisine hazırım 😁
Sorun sende demekki 😀
Peki😅
Kadınlar tek bir erkek hayal eder ve ömrünün sonuna kadar ister. Bu sadece hayal kırıklığı olabilir mi :)
Zor olmuyor zaman geçince
Çünkü herkesi aynı eski sevgilin gibi saniyorsun
Yok aslında zor olmuyor🥴
Bunu bende öğrenmek istiyorum gerçekten
Güvenin kalmıyor
Korku güven eksikliği yorgunluk
yoruluyorsun
Yorgunsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?