Erkekleri bir kızın çirkin halini gördükten sonra sevebilir mi?

Biraz uzun ama çok akıcı anlattım.

Yurt dışında yaşıyorum. Hattımı değiştirmek için acele acele telefon operatörüne gittim. En pacoz halimle. Ayağımda tuvalet terliği. Yüzümde makyaj yok. Saçımı topuz yaptım elbiselerimle de çingeneye benziyordum. Acele işim olunca hiç hazırlanmıyorum Türkiye’de bakkala gidip ekmek almak gibi. Neyse efenim oraya bi giriyorum kapıda çalışan karşılıyor beni ilgileniyor benimle. Uzun boylu kumral renkli gözlü yüzü çok güzel çok yakışıklıydı ya. Başta benim dikkatimi pek çekmedi. Neyse adam kredi kartımı alıyor ismimi soy ismimi tüm ıvırı zıvırı (ayrıca güzel ismim olduğunu söyledi). Sonra bizim operatör senin bankadan işlem yapamaz diyor. Annem de yanımdaydı “neyse o zaman benim karttan çekin parayı” dedi. Bu arada geldiğimizden beri adam şakalar falan yapıyor böyle çok samimi gülecen biri.

Annemin bundan 20 yıl önce bu operatörle bir sorunu olmuştu. Bizim eve Wi-Fi bağlamıştı 10€ mu ne ödüyorduk bunlar bi anda 70€ ya çıkardılar annem de ödemedi operatöre 370€ borçu kaldı. Kartını operatöre blokladığı için onlar da gt gibi kaldılar. Adam annemin ismini uygulamaya yazınca dedi “senin eskiden evine Wi-Fi bağlamışız” diye. Annem kartını verse direkt o parayı çekecekler ben de ordan annem kaş göz işareti yapıyorum vermesin diye adam da o ara beni dikizliyormuş gülmeye başladı “napıyon sen?” falan dedi. Sonra bi bahane bularak yok aslında vazgeçtim hattımı değiştirmeyeceğim diyerek ordan kaçtık adamı da gülme tuttu. Biraz rezil olduk ama komikti.

Adam bu kadar şakacı ve samimi olması beni çok etkiledi ya ayrıca Türk’e de benziyor tam anlayamadım ama andırıyor biraz.

Kimlik fotom 2 seneden kalma bk gibiyim üstünde onu da gördü. Benim bu halimle bu adamla tekrar konuşmam veya ilgisini çekmem mümkün mü?

Erkekleri bir kızın çirkin halini gördükten sonra sevebilir mi?