Bazıları diyor ki sevmez aradığını bulamamıştır.
Herkes kendinden güzel birini ister vs..
Herkes kendinden güzel birini ister vs..
Sevebilir
Sevmez bence
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
insan karşısındakinin sadece dış görünüşünü sevmezki; halleri tavırları bazen gülüşü kızması bile etkileyebilir insanı. Benim aşık olduğum bir kız vardı kilolu çirkin bişeydi ama delikanlı kızdı ezdirmazdi kendini, tavırları farklıydı. Sevdiğimiz kişi aslında tüm hayatımız boyunca billinçaltımızda kurgulağımız ideal insan profilinin bir kısmını taşıyan birine duyduğumuz değişik duygular bütünü :) Tabi karşındaki öküz olur niyeti başka olur onu bilemem
ama diyorlar ya sevmezler ya amaçları farklıdır kıza ısınamaz vs. vs. ona kalmıştır falan
Ben sahidim hemde deli gibi sever
sevmez diyen abiler var? herkes kendi dengini arar o bulamamıştır diyen?
Sen onlara ne bakıyorsun canım benim rahmetli arkadasım sarısın mavi gözlüydü yakışıklı çocuktu aşka inanmazdı bir subay kızıyla çıktı kızın bacaklarıyla rahatlıkla ok atılırdı ve çirkin kızdı kıza by aşık oldu hemde nasıl kız sımarıklılığından terk etti oda üzüntüden kolunu keşti dirseğine kadar kalbimde kemik atacağım dedi ben bırakmasam yapacaktı ikimizde sokakta kaldık sabaha kadar ağladı
Yani gönül kader ne dersen de oluyor işte
bende subay kızıyım umarım başıma gelir edşflks işin şaka kısmı umarım bazıları diyor ya sevemez zorlar. Ya benim başımada gelebilir mi rahmetli arkadaşım derken? öldü mü
yakışıklı mıydı
ama İzmir gibi çok güzel kızların olduğu bir yerse..
Arnavut göçmeniydi yakışıklıydı ankaragücünde oynamıştı bıraktı 19 yaşında öldürüldü hala mezarına gidemedim
19 yaşında öldürüldü mü :( Allah rahmet eylesin de
o onu sevdiğinde çok ufakmış 20-25 ya da 30 neyse o yaşlarda sevecek miydi..
Kime neye göre çirkin :) kalbimi mi yüzü mü güzellik geçici bırakın artk şu soruları TM herkes yanına yakşsin isterr çok güzeli çok yakışıklısına gerek yok başka biri çirkin desen bana hoş gzüküyorsa güzeldir bir kız fiziken değil edebende güzell olmalı o olmazsa..
tabikide sevebilir herşey dış güzellik değil ki artık güzeli herkes buluyor herkes estetikli kalbini samimiyetini iyiliğini yardımseverliğini gösterirsen seni sevicektir :)
bir büyükle konuştum sevmez dedi
o büyük kendi fikrini söylemiş ayrıca kendine güven neden çirkin olasın ki allah her sureti kendi elleriyle yaratmıstır kendini sev kendine güven
Cevap
58Cevap
Biz insanların en büyük hatası sebeplere takılıyor olmak zaten. Hiç arkasındakini göremiyoruz. Güzellik yakışıklılık diye bakmaktansa kalbe muhabbet koyan kim diye bakmak lazım diye düşünüyorum da sadece düşünüyorum işte soran. Pratikte herkes gibi kötüyüm...
Burada "gönül ota da boka da konar" veya "kalbi güzel olsun" falan diyenler
"nasılım" kategorisinde güzel kızlara bile "çirkinsin-berbatsın" diyenlerden farklı kişiler mi?
Bence hayır..
Fikrinizi biliyorum haklısınız ama
Çogu arkadaşım beni yakısıklı buluyor Belkide çirkinimdir pek emin degilim ama bir kız var öylesine çalıskan öylesıne bakımlı ki bir güldü 2 hafta olacak unutamıyorum çirkin denılemez ama güzel de denılemez
Türk kızları benim yakışıklılığım denginde değiller, ama hepsiyle konuşurum ilgilenir içlerinde en hanımefendi kimse onla sevgili olurum. Çirkin güzel kız diye genellemeyelim çünkü hepinizin güzellik derecesi aynı bir çarşaftan çıkmış gibisiniz.
herkez "sever" der ama sevmez gerçekte.
Kalbe önem vermez kimse.
Önemli olan dış görünüş.
Fizik, Yüz güzelliği, Alım, Çalım...
Birde vermeyi seviyorsan.
he yanlış anlama kalbini değil bedenini.
o zaman aşık oluyorlar...
Sen çirkin bir kızsın sevdiğin çocuk çok güzel ve çevresinde veya bulunduğu yerde pek çok güzel kız varken bana bakar mı diye sorsana şu soruyu? ergen fail yakaladık banlayın şunu ya böyle soru mu olur soruların seviyesi ne kadar basitleşti
Açık açık hayır deseydinde olurdu
Hayatıma giren hiç kimse dış görünüş olarak benden daha üstün bir konumda değildi. İnsanın kendine koyduğu kıstaslara göre değişir bu durum.
Örneğin?
Nasıl örneğin? Kimi insanlar sütun gibi bacak görmek ister, ben ise hayatın bütün acımasızlığına karşı diz çökmemiş bacaklar görmek isterim.
Kimisi dimdik göğüsler görmek ister , ben ise hayatın bütün adaletsizliğine karşı , korkmadan savaşan , zorluklara göğüs germiş bir savaşçı isterim.
Kimisi kadınsı kıvrımların peşinde koşar , ben ise herkesten farklı olarak oluşmuş beyin kıvrımlarının peşinde koşarım.
Kimisi büzülmüş ona ait olarak dudaklar ister, ben ise o dudaklardan dökülen insanlık dolu cümleleri isterim.
Kimisi kendisine bakılmasını ister , ben ise herkesin baktığından farklı olanı görebilen insanı isterim.
Kimisi eti kemiği güzel olanı ister , ben ise bana güzel olan her kavramı hatırlatabilecek kadar güzel bir kalp isterim.
Benim dış görünüşüm dışında daha büyük vasıflarım var. Ben üstün vasıflarımı kullanarak dengimi arıyorum. Kendimi dış görünüşümle tanımlayıp bunda denklik ararsam kendime haksızlık ederim.
Anladın sanırım
Çok güzel yazmışsınız ama 35-40 aralığındaki erkekler sevemez diyorlar
Daha o yaşa gelemedim kendimden yola çıkıp bir şey diyemem :)
Doğru ama sizin gibi düşünen erkeklerde var sanırım..
Bir insan yakışıklıdır ama karakteri dış görünüşünden daha üstün bir noktadadır. Beklentilerini de karakterli bir insana göre konumlandırır. Zeki ve kendine öz güveni en üst noktada güçlü bir kadın, dış görünüşüyle bir noktada olan kadına göre her zaman daha tercih edilesidir.
doğal bir kadın çeker mi? Ayrıca görünüşü çok yakışıklı erkekler için çoğu karaktersiz karakterli olan az umarım az olsada bulunur
Doğallıkta tabi ki çok önemli bir nitelik. Yakışıklı insanlara ilgi çok olduğu için tüketerek yaşamayı tercih ediyorlar. Bu da karakterlerinden ödün vermek demek.
Maalesef. Ama karakter uyuşursa ? biri diyordu sevemez sevmeye calısır ya da bulamadığı için ona kalır
bir keresinde sırf poposu güzel diye çirkin bir kızla çıkmıştım bana hayatımın en eğlenceli günlerini yaşatmıştı 😄
Sana açık konuşucağım hep kendimden üst bayanı arzuladım oysa benim yüzümde güzeldi fakat kader mi diyim alın yazısımı bir türlü karşılıklı sevmek nasip olmadı şu gönlüme , Senin konuya gelince gönül severse tabi neden olmasın :)
bu soruya cevap verebilmek için yakışıklı bir erkek olmak gerek görüyorum ki bende dahil soruyu cevaplayan hiç bir erkek yakışıklı değil
Sende normalsin
Cevaplayanlari ezmemek lazim fikirlerini soyluyorlar
Ben çok gördüm öyle güzel kızın yanında keko yakısıklı cocugun yanında iğrenç kızlar yani sever kısacası ınsanların dedıklerını fazla umursama
seviyor mu önemli olan o
işte bulamıyor sevmez falan diyorlar sevsede başka güzelleri ister falan
tabiki ama güzel kız ister onu istemez falan diyorlar
Ne tür sevmekten bahsediyorsun? Aşık olmaksa çok zor sevmekse eğer kariyerli ise veya cok zenginse olabilir
aşık olmak
Sever bence aşk bu en güzeli en cirkini diye bişey mi olur Allahın yarattığı Kula çirkin diyenler utansın bence.
büyükler hep sevemez diyor
bence sevmez ama eli yüzü düzgün kızı sever illa ki güzel olması gerekmez davul bile dengi dengine
Sever sadece samimiyete bağlı veya her hangi bir şey gözüne hoş gelebilir.
gönül bu otoda konar bokada diye bir söz var ya sever yani :D benimki boka kondu mesela :D
Ben oldukça güzel bir kadınım eşim pek de yakışıklı sayılmaz hatta bicok kişi kafayi mi yedin falan dedi evlenecegimiz zaman ama kocami seviyorum onun kalbi öyle güzel ki aslinda bana yakışıklı geliyor neden olmasın yani
kadınlar yapıyorda erkekler..
Neden olmasın
ben sevmem o ayrı konu.. yakışıklı da değilim otomatikman zaten bu kuralın dışında kalıyorum o yüzden sıkıntı yok :D
orta derece?
Sevmem
Sevmedim bu zamana kadar platonik takılan çok oldu
Sever, yaşayan canlı örnekleri mevcut. Zaten hayatın garip bir tarafı bence bu, bir güzel ve bir çirkin.. Genelde böyle olur.
Mecnuna sormuslar leyla cirkin demis neyini sevdim dwmisler mecnunda demiski benim gordugumu sende gorseydn sende asik olurdn demis yani kismetisi
Leyla ile mecnun ornegin mecnun yakisikl leyla ise cirkin birymis mecnuna sormus kral bunun icinmi zindana collre dustun diye o cvplar birde benim gozum ile bak der ve kral susar kalir orada
tamam da leyla ile mecnun yazılmış hayal ürünü
olabilir mi yani
düzgün yazsana anlamıyorum. s
Sever tabi ki :) Güzellik dediğin nedir ki pastanın kreması :D
Kime göre çirkin?
Sana göre çirkin olan onun için dünya güzeli olabilir ;)
ilişkilerimde hiç bir zaman yaşa fiziğe bekaretle ilgim olmaadı
aşk
sadakat
bence tek gerçek
kesinlikle
sevmek bana göre elde olan bişey değil ki sadece güzel sevilsin
Aynen
Realist olmak getekirse cok nadiren olacak bir durumdur
Aynen
Erkek değilde adriana limanın kocasını hatırlayın :D
Nasıl yani
Kocasımı sevgilisimi artık tipsiz kadın güzel, yani sevebilir
Başkasını sevmemişse daha önce sevebilir neden olmasın
Bugün güzelsin peki 50 yıl sonra güzellik geçicidir bunu düşünmek lazım
Sevebilir , canlı örneklerini gördüm :)
Her şeyi dış görünüşe bağlayan sığ insanlar değil hepsi
Cirkinim diyosun hala yakisikli nasil bir beyin var
Hayır merak ettim
Inanmiyorum kizlarda hep bir fizik takintisi var
kızlar kendinizi avutmayın tipsiz erkek bile çirkin kızı sevmez
bence zor ama güzel bir kız çirkin erkeği sevebilir erkekler daha fazla önem veriyor güzelliğe
Sevginin güzellikle çrkinlikle ilgisi yokki sevebilir elbette
Sevmez tabiki kızların fakir erkekleri sevmedigi gibi
Sevginin dış görünüşle alakası yok hoşlanabilir mi diye soruyorsan olabilir sende olmayan güzel bir özelliği fark edebilir.
Sevdikten sonra onun kalbini seversin dış görünüş saçma detaydır sadece
Sevemez güzelleri sevemiyorlar aldatiyorlar kaldiki cirkini..
Ya bir kızdan tokat yemek istiyorum <3 Nasıl bir duygu lütfen birisi bana tokat atsın ya :) :) Çok canım istiyor!!!
Abazaysa sevmiş gibi yapabilir.
Büyükler sevemez diyor Neden?
Yakışıklı bir erkek çirkin ya da orta halli bir kıza aşık olamaz mı? Bu kalp işi değil midir?
ya ruhunuz uyuşuyorsa ama görünüşünüzü çok beğenmiyorsanuz
Diyorum ki fiziksel beğeni yok biri beğeniyor ama çocuk kızın karakterini sevemez mi :D
Biliyorum. Ruh eşiyse onlar.. Yani karakterleri çekiyorsa anca olur sanırım. Dışarda örneği çok aslında
Ama sevmis cirkin oldugu icin ayrildigini sanmam
Hakli olabilirsin ama ayrilik sebebini bilmekte onemli
Evet dogalsin der
Gorunusumun suclusu ben degilim. s sanssizim cok of
Evet. s
Ama kalbimi sevsin isterim
Gerçekçi olalım lütfen.. Sen çok güzelsen kalbini de sevme olasılığı yüksek olur.. Tam tersiysen de düşük.. Güzel olamamak elinde değil belki ama fit bir vücuda sahip olmak, bakımlı olmak, neşeli güleryüzlü olmak, şık giyinmek senin elinde.. Bunları gerçekten hakkıyla yapabilirsen inanıyorum ki aşkta şansın çok daha fazla olacaktır. Bizim kızların ortak sıkıntısı genelde aşırı kilolar.
Guleryuzlu dogalim zayifim citi pitiyim. s bakinliyim da
Ikiside cok iyi degil he cok cirkin sayilmam normalim sanirim yani bakilmicak kadar degilim ama guzelde degilim
yazıyım bir saniye
Sever. Gönlün işi belli olmaz :D
Adam gibi adamsa , karakter arıyorsa sever.!
sevmez sevemez sadece kullanır
Sevenler var
çok ama çok ender görebilirsin
hep öyle olur tatlım zaten :D
O sadece mmfd de olur
Sevebilir.
Çok örneğini gördüm^^
Aşk bazen b*k' ada konabiliyor.
sever çirkin şansı denen birşey var
güzel bir kız da beni sevsin o zaman :D
Sevmez mi
bilmiyorum sever mi