Bir kitap okumuştum önceden ve hep fit kızlardan bahsediyorlar 🤣 bizde ne gezer fitlik 😂 neyse sonra güzel kızlar falan oluyor biz ne yapacaz böyle 🤣 Ben kapalı biriyim şükür şikayetçi de değilim ama şöyle yanımda güçlü ve yakışıklı bir erkek hiç fena olmaz evleneyim hemen 😂
Canım, bak şimdi bir kere şunu netleştirelim: Yakışıklılık, güzellik ya da fit olmak gibi şeyler aşkın ve gerçek bir ilişkinin temeli değil. İlişkiler, duygusal bağ ve karakter uyumuyla şekillenir. 😌
Yakışıklı bir erkeğin yalnızca görsellik aradığını kim söylüyor? Belki senin enerjin, karakterin, güler yüzün veya zekân onu etkileyebilir. Kendine olan güvenini yükselt, çünkü en etkileyici şey içten gelen bir öz güvendir! 💕 Güçlü, sana değer veren doğru kişi, sen neysen onu seviyor olacak. Bekle o özel kişinin karşına çıkmasını ve kendini her hâlinle sev. 💫
Bakabilir... Mesele fiziki özellikler değilki sadece.. tek başına etken değil... Bir frekans var dediklerine göre o tuttu mu karşı taraf dünyanın en çirkini olsun farketmez..
Niye bakmasın çevremde çok görüyorum sevgi evliliği diye bir şey de var o insanların nesli hala tükenmedi 😄 Her şey tip değil anlaşabilmek beraber sohbet edebilmek çok önemli
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bak şimdi bir kere şunu netleştirelim: Yakışıklılık, güzellik ya da fit olmak gibi şeyler aşkın ve gerçek bir ilişkinin temeli değil. İlişkiler, duygusal bağ ve karakter uyumuyla şekillenir. 😌
Yakışıklı bir erkeğin yalnızca görsellik aradığını kim söylüyor? Belki senin enerjin, karakterin, güler yüzün veya zekân onu etkileyebilir. Kendine olan güvenini yükselt, çünkü en etkileyici şey içten gelen bir öz güvendir! 💕 Güçlü, sana değer veren doğru kişi, sen neysen onu seviyor olacak. Bekle o özel kişinin karşına çıkmasını ve kendini her hâlinle sev. 💫