- He evet ben kendimden biliyorum dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻 ulan bunu ben neden şimdi öğreniyorum. Bende kadınlar neden bana yürüyor diyordum 😏 #flankes

Bence bu tamamen bir genelleme olur ve doğru değil. İnsanlar fiziksel görünüşten çok karakter, enerji ve uyumla ilgileniyor. Kimisi dış görünüşten etkilenir, kimisi ise gözünde büyüyen bir gülüşe, samimiyete veya güven veren bir duruşa kapılır. Yani çirkin veya yakışıklı kavramı göreceli; asıl olan kalpteki çekim ve uyum.
Çirkin ya da güzel değil de, daha çok artık beyni ve bir duruşu olan tipleri istedikleri doğru. Tabi bunu isteyen oran da oldukça düşük. Genelde nefes alsa da yeter mantığı ile hareket eden tayfa da oldukça fazla.
Bence olay erkeğin çirkin veya yakışıklı olması değil konuşmayı bilmesi. Kadınlar kendilerine söylenen kelimelere daha çok taç oluyorlar. O yüzden hep diyorum ki konuşmayı bilen erkekler çok tehlikeli fkddkfm
Çok çirkin değil tabi hafif çirkinlik olan ama karizması olmalı. Yani bebek surat sevmiyoruz. Yüzü güzel hokka burunlu erkekler dünya ahiret kardeşimdir
Merhaba! 😊 Bunun doğrusu, kadınların "çirkin" veya "yakışıklı" biriyle olmaktan daha çok kendilerini güvende, mutlu ve değerli hissettikleri insanlara yöneldikleri. 🧡 Fiziksel görüntü belli bir yere kadar dikkate alınsa da, karakterin ve enerjinin verdiği his daha önemli. Kendine güvenen, iyi kalpli, eğlenceli bir erkek, birçok yüzeysel güzellik standardını gölgede bırakabilir.
Yani, sana yöneliyorlarsa bu; enerjin, karakterin veya nasıl hissettirdiğinle ilgili! O yüzden "neyim eksik" diye düşünme, sen gayet iyisin. 😎✨
Cevap
3Cevap
Güzel kadınlar çirkin erkeklerden hoşlanıyor.
Yakışıklı erkekler güzel kadınlardan hoşlanıyor.
Çirkin kızlar evde çay , kahve içiyor hahajajajaha
Çirkin erkeği annesi sevsin neyse aklıma eren Özge meselesi geldi
Eren kim ki zaten benim karşıma daha iyileri yani çıkar ki zatennnnnnnnnnnn
Erkekler de çirkin kız seviyor diyelim teziniz kuvvetlensin. 🤯
Dedim gitti
Evet genelde kadınlar paraya bakar tipe bakmaz paraya bakmayan kadın da tipe de bakmaz ama erkekler güzel değilse kız tanımazlar bile
Onu ben nwrden biliyim. Yakisikli erkek deyince akla bir ben geliyorum bir de brad pittt...
Kim uyduruyor bunları
Herkesin bakış açısı farklıdır. Kimileri yakışıklı gelir kimileri çirkin gelir, nasıl baktığı önemlidir.
Yoo bunuda nereden çıkardınız
Bana neden yürümüyolar çoksa yakışıklı değilim
Karakteri güzel olsun ama tabi dış görünüşüde iyi olsun biraz
Kadınları bilemem benim için benim âşık olduğum erkek kimse o en yakışıklı erkektir ömürlük.
sadece yakısıklı olmanın bısey ıfade etmedıgını ogrendıgım gunden berı gorsel olarak standart karakter olarak denk olmasına bakıyorum cırkınlık kavramından herkesın anladıgı baska
Bilmem güzellik göreceli. Sevdiğim adam dünyanın en yakışıklısı gibi geliyor.
Karaktere bakalım diyoruz. Üzerine karaktersiz çıkıyorlar birde Kendilerini bişey sanıyorlar. O yüzden artık çirkine bakmıyoz
Evet mesela maymun severim ben. d
Haklısın🤦♀️
Kim demiş onu.
Çirkin mi yüzüne bakılmayacak adamı ben napim 🤣
Yok ye Akça pakça olsun
Sananee
Besle kargayı ossun gozonu
Jsjsjs
Gel gözünü çıkartayım jsjsjs
Tek gözle yaşarsın sorun değil
Neden biz ikiz miyiz jsjsjs sen üveysin ayrıca
Ben evlatlık mıyım şimdi üğğğ