Biliyorum bir erkekte olmaması gereken iki özelliğe de sahibim, avutmaya çalışmayın veya kıvırmayın çirkin biri sevilir mi adam/kadın gibi söyleyin? 25 yaşıma kadar kimse olmadı hayatımda. Tipimi merak edenler icin söyleyim 173 boyunda kalıpsız çirkin biriyim. Ben sevilmeyeceğimi de biliyorum da işte zaman gecsin diye yaziyorum. Benekli Ayhan abinin dediği gibi param yok, konuşacak kimsem de yok sosyal medyada vakit gecirmeye calışıyorum.
Bari çirkin olmasaydın efendilik birkaç kızın hoşuna giderdi
Çirkinliği boş ver p*ç olmaya bak günümüzde iyilikten hicbir kız anlamıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
tipin yoksa zaten 1-0 geride basliyorsun bu gibi ask islerinde.
Kizlara sorsan hepsi dürüstlük , sadakat ve iyi karaterli birisini ariyor
AMA disini begenmedigi birinin icini hickimse merak etmiyor ve tanismak istemiyor.
Tabiki dis görünüs ve fizik önemli ama maalesef türk kizlari kadar kibirli ve burnu havada olan baska bir millet yok.
Efendi çocuk olursan sevilmezsin. Tiple fazla bir alakası yok
Günümüzde kızlar iyilikten anlamıyor diyenler şu an kulaklarını tıkayıp lalalalalalala diye anaokulu çocukları gibi. O yüzden neyin ne olduğunu anlatsak da anlamazlar
Anlatın ben dinlerim
Kaos ortamında büyüyen insanlara huzur sıkıcı gelir. Bazı kadınlar ve erkeklerde bu durumun görülmesi (kesinlikle bi travmadan bahsediyoruz) insanların şunu düşünmesine yol açıyor: kötü davranırsam sever. Seni takıntı haline getirmesi sevmesi anlamına gelmiyor kötü davrandığın için değil o bu davranışlara babasından dolayı aşina olduğu için alıştığı düzeni hissettiği için bunları tercih ediyor
Yani iyi erkekler onlarda hicbir sey ifade etmiyor öyle mi? Görünce garipsiyorlar mı? Güçsüz mü görüyorlar? Babalarindan veya cevrelerinden öyle gördükleri icin iyi kötü ayrımı yapamıyorlar mı? Bunu mu anlamalıyız.
Onlara tanıdık geleni tercih ediyorlar sadece. Terapiye gitmeli bu kişiler onu diyorum
Boşuna terapiye falan gitmesinler bir şey değişmeyecek.
Travma sonrası stres bozukluğu için bi sürü yöntem geliştirildi gidenler fayda gördü hep
Ben niye görmedim
Size kötü gelen kişileri mi tercih ediyorsunuz hep
Kimse olmadı ki hayatımda
Tam tersi hep iyi olanları sectim ama kadınlarda genel huy var, uyumlu ağırbaşlı erkekler sevilmiyor
Terapi başkalarını kontrol edebilmek için alınmaz ama kendiniz için alırsınız. Birinin sizi sevmesi ne senin kendini sevmene ne de başka bir şeye bağlı sevilmek karşı tarafla ilgili bi süreç kontrol edebileceğin bir şey değil
Sevmek senin elinde ama
Ee sevilmedikten sonra benim psikolojimin düzelmemesi gayet normal
Psikolojiyi iyileştiren şeylerden sadeve bir tanesi sevilmek olabilir diğer başka bir sürü element var sevilme isteği sende bir hedef bir takıntı olduysa o başka
Lan sevgi yoksa hicbir sey yoktur ki
Sen sev çünkü sevgi dediğin şey duygu duygular geçici Yani
Neyi seveyim, sevdiğim hicbir sey yok ki
Bence başka şeyleri sevme becerimiz ne kadar azsa sevilmeyeceğimize dair inanç da o kadar fazla oluyo
Becerimizi azaltanlar utansin sanki anamdan dogdugumdan beri böyleyim
Efendi erkeği severler ama çirkin erkeği asla sevmezler ve 1.80 altı erkeği de sevmezler ama yakışıklı uzun boylu erkek efendi de olsa pçte olsa sevilir
Olabilir nefsani düşünülüyor bu dünyada
cenk hoca, ege fitness gibi kişileri takip ederek kendini geliştirebilirsin
İkisi de Türkiyede yaşamıyor. Hayat şartları cok farkli
ikisi de türkiye çıkışlı, o da yetmez diyorsan tuna tavus ve deadlifting tayfası var isteyince bulunuyor
Efendi erkekleri severim
Ben senin dediğin efendi erkeklerden değilim ama. Kızların efendi anlayışı da cok farkli
Nasıl ki
Benim efendi anlayışıma göre erkek adam kadınlarla çok takılmaz merhaba merhabadır ya da iş güç dışında konuşmaz. Genel anlamda büyüklerine saygılıdır. Kendi çapında hobisi olur, işi olur, kavgası gürültüsü olmaz, uyumlu insandır. Ama kızlara göre her yerde konuşmasını bilecek, koruyacak, eğleneceğiz, sonra bana karışmayacak, kariyeri mutlaka olacak. Sanki hep hırs hep hırs. Normal birisi olmak istemiyor günümüzde kızlar. Benim fark ettiğim bu.
Dediğin özellikler iyi işte.. yaşın kaç ki. Kızlar daha genç yaşlsrda serseri tipleri çekici bulıyor evet ama yaş biraz ilerleyince hoş gelmiyo
25 yaşımdayim, yaş ilerleyince ben kabul eder miyim peki? Onca sene sevilmemişim.
Bilmem.. ben ilk ilişkimi 25ten sonra yaşadım. Son oldu gerçi de. Ben de istemiyorum artık.. sevilmemek de imsanı etkiliyor
Beni artık etkilemiyor fazla kadınların tamamından nefret ediyorum ve kurtuluyorum.
sevmem
Aaa ah nasıl olur ya, şu an şok oldum 😂😂