Sevgilime beni güzel buluyor musun dediğimde kaçamak cevap veriyor. "Güzellik gelip geçici" falan diyor. Sizce beni çirkin buluyor olabilir mi? Erkekler çirkin bulduğu kadınla sevgili olur mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tabiki ilk başta bir bakılır, ve güzel kızlar her zaman öndedir. Fakat güzellik bir yere kadar. Özgüvenli ve vasat tipte bir kız güzellerin olamadığı erkeklerle birlikte olabilir. Genel olarak kızlar ilişki konularında çok atılgan davranmadıkları için özgüvenli kızlarla karşılaşan erkekler afallayıp aşık olabilir. Zaten bir kere aşık oldun mu sevdiğinin tipi sana bir başka güzel gelir.
güzel bir özet olmuş. haklısın.
Bu insandan insana değişen bir durum, güzellik te aynı şekilde. Dediğim şeyler çok klişe gelebilir lakin herkesin göz zevki aynı değil, ayrıca ilk gördüğünüzde beğenmediğiniz birini zamanla tanıdıktan sonra çok beğenebilir, aşık olabilirsiniz. Aynı şekilde görünüşünü beğendiğiniz biriyle tanıştıktan sonra irtibatınızı kesebilirsiniz.
1) Kizin karakteri daha dominanttır. Erkek onun karakteri için tipini beğenmese de sevgili olur. Yani onu güçlü bulur.
2) Kız cok guzel degildir ama hoştur, tatlıdır vs. sevgili olur
3) Cinsellik için olur
4) Kafaları cok iyi uyuşuyordur, olur.
5) Boşta kalmamak için olur
çok doğru sebepler saymışsın
Cevap
14Cevap
Gerçekten aşık olduysa olurlar
Dış görünüş önemli değil olayı hikaye geliyor. Bana güzel gelen başkasına gelmez o ayrı ama benim güzel bulmam önemli olmam o yüzden..
bu çok mantıklı
😊
Oldum iki defa ama sevdikçe gözüme çok güzel gözüktüler
önemli olan sevgi diyosun
Sevgi şart
Benim için tıp önemli değil ahlaklı efendi olsun da nasıl olursa olsun.
Bende çok takılırdim bu ayrıntıya. Baktım ki hakikaten güzellik geçici .. bak tarik akan ne hale geldi 😁
bakım önemli, güzel olmayan insan tanımıyorum şahsen. karakterdeki öz güven ve kriterler çok önemli, gerçekten tip bir yere kadar gidiyor çünkü
böyle düşünen erkeklerin olduğunu bilmek güzel
Ben olmazdım. Cinsellik ya da duygu tatmini için kullanmak da karaktersizlikten başka bişey değil.
Tabi sebepleri vardır çoğu arkadaş yazmış zaten doğrusunu
Olmaz mışş yeni öğrendım bende dkdkd erkekler öncee güzeliğe bakıyormuss dkdkdk
Çirkin bulduğuyla sevgili olmaz ama bu illa güzel olacak anlamına gelmiyor, vasat olursa olur mesela.
Çıkarları varsa olur
Cinsel tatmin için olur.
eee ama bu resmen kötülük
o da doğru
olur erkeklere guvenilmez
:(
Ohoo olmaz mı olur tabiki
Pek görmedim ama kadınlar da gördüm fazlası ile
Çirkin olabilir ama kilolu asla
Oluyorlar. Hatta evleniyorlar
ben olmam, ne yalan söylim şimdi :)
erkekler artık güzele çirkine bakmıyor