Herkes severek evlenmek ister bilirim ama diyelim ki o "doğru kişi" dediğimizi bulamadınız görücü usülü evlenir misiniz?

Herkes severek evlenmek ister bilirim ama diyelim ki o "doğru kişi" dediğimizi bulamadınız görücü usülü evlenir misiniz?

Neden olmasın evresindeyim ben. Hoş evlilik düşünmüyorum ama insanlar bu şekilde yuva kurabiliyor. Tabi ki önce kişilerin birbirini sevmesi ve iyi anlaşması lazım. Laf olsun diye evlenmek aşırı saçma.
Benim bir bakış açım yok yani her insanın kendi seçimi ve kendi kararıdır. ama ben tercih etmezdim tabi ki de.. çünkü ben kendim aşık olacağım kişiyi tanımak ve seçmek isterdim. tabi ki de görücü usulu olup da çok iyi anlaşan gerçekten zamanla tanıyan ve sevenler de var burada önemli olan bence doğru kişi olması insanı mutlu etmesi bu olduktan sonra nerede nasıl tanışıldığı benim için önemli olmazdı.
İnsanlar ilk görüşte kendini belli edemez yanılır bunu bizzat deneyimledim. o yüzden 3-6 ay kadar süre geçmeli. Ve bir kadın Sizi kızlardan uzak tutup kendisine şu erkekten uzak durun dediğinizde o benim bacım kardesim amcam dayım diyorsa kesin onu s***miştir ya da s***cektir.
Ailem tarafından sıkça zorlandığım durum 😬 ama karşıyım ya tanımadığım birine evet diyemem günümüz şartlarını biliyorsunuz bir ay bile evli kalmayan insanlar var tırsıyorum açıkçası 😬
Cevap
8Cevap
Bence büyük konuşmamak lazım ama yine de insan sevmeli..
Bence garantici arada tanidiklar olunca yanlis yapamazsin laf gelir onlarlada aram acilir diye
Neden olmasın? Görücü usulü diyince ne anliyor insanlar 😂 ne anladığına bağlı bu biraz.
Eğer gördükten sonra Sevgi oluşursa görücü usulü evlilik olur
Görücü usulü güzel tavsiye ederim zaten çıkıp konuşursunuz tlfon alır iletişim kurarsınız uyum varsa ne ala
Görücünün zevkine bağlı 😂
sırf evlenmek için evlenmem
Bence saçma yani görmeden tanışmadın nasıl evlensinşer
şu an için çok mantıklı geliyor bana
Bence mantıklı
Kesin yurtdışında yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?