Yani ikilemdeyim aslında Evlendiğin kişinin de tabii kafası kafana uymalı yani sonuçta bir kadın olarak bir erkeğe hizmetçi olmak için evlenmiyorsun yemeğini çamaşırı bulaşığı temizliği her şeyi senin üzerine kalacaksa hiç evlenme daha iyi kardeşim (toplumumuz) yani kimseye hizmetçi olma gibi bir derdimiz olmamalı Hayat bir erkekten ibaret değil sonuçta kadınlar yalnız başlarına da bir erkeğe sırtını dayamadan da her daim güçlüdür ve aynı şey erkekler için de geçerli Evlen çalış para yetiştir vesaire
Kafan uyuşursa arada sevgi ve saygı da olursa, hem birlkte çalışır hem birlkte evin işiyle ilgilenirsiniz :) maddiyat ya da fiziksel olaylar evliliğin gerekleri dğl her insan kız erkek hepsini yapabilir. Evlilik bunlar dğl :)
kimisi var haftada biriyle yatıyor kimisi var kendini evleneceği kadına erkeğe saklıyor bütün cinsel dürtülerini en aza indiriyor şimdi bu iki karakter arasında siz karar verin haftalık ilişki yaşayan ileride birine bağlı olmak istemez diğeri hayatını evleneceği kişiye saklan onunla Yaşar iki karakter arasında fark var
Allah vergisi samimi sıcak kanlı biriyim insanlar çok ilgi duyuyor tanışmak istiyor fakat ben onlar gibi olamıyorum benim gibi saf duyguları olduğunu hissetmem lazım
En doğrusu. Fakat çekingen aile çocuğu olmak senin elinde emin benimde durumum farklı değildi fakat ben onlardaki eksikliği görünce daha çok saldırgan girişimci oldum o yüzden sende istersen bulunduğun durumdan çıkabilirsin
Hayat insana kafasına vura vura yere düşüre düşüre öğretiyor ama sonunda önemli olan bizim başımıza gelen olaylardan bize gönderilen mesajı anlamaktır yoksa herkes birbiriyle ilişki Yaşar yatar kalkar ama mutlaka mi mesaj veriliyordur bize okumak lazım ileriki hayatımızın hüsrana dönmemesi İçin fark etmeyen karanlığa doğru yol alır ve ve bulurum dibine düşer hayatta sonra kendi kalkar çıkmaya başlar acı çeke çeke öğrenir malesef
Evlilik olmalı belli bir yere kadar bekarlık sultanlık ama sonra insan ruh eşini bulmak onunla birlikte olmak herşeyi birlikte yapabileceği bir hayat arkadaşı istiyor daha sonra aile çocuk bence çok güzel şeyler
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısı fakat çok dikkatli olmalı insanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar hayirlisi...
Evlilik aslında çok güzel ve öneli bir müesesedir kafa dengi anlaşabileceğniz bir birini tamamlayan oldumu mutluluk kaçınılmaz ve huzurlu bir yuva kurarsınız
Yeni nesil bozuk haklısın yanlız her erkek aldatmaz sadece kanı bozuk olan şerefsiz olan anası bacısı belli olmayanlar aldatır bu kadınlar içinde geçerli namus söz konusu sana hak veriyom evlilik kolay değil büyük sorumluluk güven ister. Maalesef toplum olarak ülkede yanlış kişiler yüzünden evliliğe karşı bir güvensizlik oluştu içimizde aynı dusuncedeyiz ama herkesi aynı görmem
Ağzına sağlık bu şerefsizler adiler yüzünden iyi doğru yolundan giden insanların mutluluğu elinden gidecek geleceğe dair mutluluk huzurlu bir gelecek hayali kuranlar umutsuzluğa kapılıyo. Bu şebekeler her ne olursa olsun er ya da geç hem burda hemde asıl olan yerde bu yaptıklarının insanlara kötü örnek olmanın bedelini ödeyecek bir şekilde kaçışları yok. Bunların amacı farklı zaten bunların gittiği yol belli çıkar menfahat tek bildikleri belden aşağı olmuş kirli bedenleri ruhları yaptıkları yanlışlara karşı elbette cevabını alacak.
Anlaşırsın aslında ama öncelikle karşımızdaki insanı da kendimizden bir parça gib düşünmeliyiz ve empati yapmalıyız her zaman. O zaman hepimiz anlaşırız.
En İyi Cevaplar