Artık bu konuda bakış açısı çok farklı farklı… Peki sizin Evlilik konusuna bakış açınız nasıl?

Artık bu konuda bakış açısı çok farklı farklı… Peki sizin Evlilik konusuna bakış açınız nasıl?
Evlilik benim için iki insanın sevgi, saygı ve güven temelinde kurduğu bir hayat ortaklığıdır. Sadece aynı çatı altında yaşamak değil, duygusal, zihinsel ve manevi bir bağ kurmak demektir. Birlikte büyümek, zor zamanlarda birbirine destek olmak, sevinçleri ve üzüntüleri paylaşmak, hatta farklılıkları kabul ederek uyum içinde ilerlemek anlamına gelir, evlilik, iki insanın birbiri için sorumluluk almayı kabul etmesidir. Bu sorumluluk sadece maddi değil, duygusal anlamda da bir dayanışma yaratmayı içerir. Ancak evlilik bir zorunluluk değil, gönüllü bir seçim olmalıdır. Eğer sevgi ve uyum yoksa, evlilik bir yük haline gelebilir. Bu yüzden doğru kişiyle ve doğru zamanda atılması gereken bir adım olduğunu düşünüyorum.
Benim için evlilik, bir hayatta olma hissidir; hayatın her anında yanında güvenle durabileceğin birini seçme ve o kişiyle birlikte bir hayat inşa etme kararıdır.
İmrenerek bakıyoruz… henüz doğru insanı doğru zamanda tanımak nasip olmadı… aklıma kalbime sinen biriyle az çok denk biriyle maddi manevi güzel olurdu hayatımı birleştirmek biz olmak aile olmak… zamane evlilik anlayışları hiç bana göre değil umarım kalmıştır istisna birileri bi yerlerde… vaktine esir olan nasibini bekliyordur… öyle biri olmazsa da evlenmek için evlenmeyi düşünmüyorum… evlilik dışı ilişkilere de karşıyım… en fazla imrenerek bakmaya devam eder üzülürüm istikbalime… 🥲
En güzle şekilde olacaktır
Üzerinde fazlaca düşünmemiz gereken konu. Doğru kişiyle şarkının şarkının ritmine ayak uydurup vals yapan bir çift gibi uyumlu ve ahenkli. ✨ aksi durumda dünyada cehennemi görüp yaşamak. Bu sebeple doğru karar vermek adına iyice tanıyıp öyle karar vermek en makul olanı. 🎐✨
Doğru insan ve zamanda kıymetli bir müessese.
Kıymetli insanla…. Kıymetli olmak önemli
Evet öyle.👈🏻
Teşekkürler eig için..
Ben teşekkür ederim ✨
Cevap
13Cevap
insanı mutlu eder. isteyen evlenebilir
Evliliğe bakış açım açıkçası biraz tedbirli herseyden önce anlasabilmek önemli ve düzgün ruhsağlıgını ek olarak koymam gerek onun haricindeki karşımdaki kişiyi tanımak isterim sonra hayalimde o adamı canlandırıp gal ve hareketlerine göre nasıl bir baba olurdu diye düşünürüm bunlar bazıları için gereksiz olabilir ama evlenmek kolay iştir. Temelini iyi atmak gerekli.
Hayatımda sadece bir defa aşık oldum ama kendime hep yalan söyledim:)) onunla hiç düşünmeden ölürüm bile haha 🤪
Evlenmicem, taaki biri fikrimi değiştirene kadar, o da çok zor
Anlasabilecegim istediğim gibi biri olursa düşünüyor
Para varsa huzur mutluluk her şey vardır karşı taraf bişey istediğinde ay başını bekleyelim demek yerine hemen onun arzusunu yerine getirdiğin zaman o insanın gözünde güçlü bir karakter olursun ama bu işin ucunda kaçırmamak lazım
Dengine düştün mü iyi
Davul bile dengi dengine mi
Zaman lazım gibi 30 uygun sanki tabii benim planlarda
Doğru zaman doğru insan bakış açım
çok boş ve gereksiz
not: evliyim : )
Bir garip bakıyorum.
Olumlu ama sevgilim yok
Doğru kişi ve zamansa neden olmasın
doğru kişiyi bulduğum zaman neden olmasın
Ehline denk gelen için güzel..
Düzenli hayat ve cinsel hayat