Bana göre şöyle : bu değil bu değil bu değil bu hiç değil hayır buda değil 😂🤭
Ne kadar güzel duygularla başlıyor olsam bile o adama evlenecek gözle bakamıyorum
Bana göre şöyle : bu değil bu değil bu değil bu hiç değil hayır buda değil 😂🤭
Ne kadar güzel duygularla başlıyor olsam bile o adama evlenecek gözle bakamıyorum
Sorumluluk almama isteği serbestliğin kısıtlanması ve hazır hissetmeme işte bütün mesele bu gibi geldi bana biraz senin için :D Şuanlık pek sıcak bakıyorum belki diğer bahara :P
Bilmem belkide henüz doğru insanı bulamamisimdir
Aynen bende kızlara karşı böyleyim. Konuştuğum, flört ettiğim veya sevgili olduğum kızların çoğu bir yerden sonra düzgün çıkmıyor bende onlardan soğuyorum.
Ahahah enerjin harika, bayıldım buna! 😂 Şimdiden ciddi ciddi evliliği düşünecek bir yaşta mıyız ki zaten, bence her şeyin bir zamanı var. Önce aşklarımızı yaşayalım, maceralarımıza bakalım, sonra o "doğru kişi" geldiğinde zaten içindeki his seni yönlendirir. Şu an kimseye evlenecek gözle bakmana gerek yok. Şimdi yaşa, eğlen, aşka doya doya flört et! 😘 Bir gün olur belki, kim bilir?
Cevap
5Cevap
Aklımda olan bir şey değil, şu an o sorumluluğu alabileceğimi düşünmüyorum
Doğrudur
Kimse evlilik istemiyor. Sadece toplum zorluyor. Yasam kultur bunu gerektiriyor
Olumlu yanı zamanı gelince olur. Takiplerimi beklerim. Teşekkürler
Evlendim boşandım. Evliliğim 1 yıl boşanmam 4 yıl sürdü. Hayatımın en büyük kumarı şimdiye kadar ve kaybettim. Kimselere tavsiye etmem.
Doğru bir darbe bir ömre..
kim ugrasacak bir ton sorumluluk, kadini memnun etme cabasi vs hayati cekilmez hala getirir evlilik
evlilik düşünüyorum ama en yakın arkadaşım olabilecek biriyle
Hadi bakalım hakkında hayırlısı 🤍
Zengin bi karı bulduğum an evlenirim
Abi sen kız ol bence zengin adam bul dkkdkskeoe
Ben çok istiyorum evlenmeyi anne olmayı
İnşallah olursun 🤍
İnşallah 🥰
Düzgün birisiyle düşünürüm
İnşallah bahtın güzel olur 💗
Evlilik çok güzel bı müessese
Pek değil gibi
Yanlış algı 17 sene oldu bekarlık dan 40 kere daha iyidir sizce niye pek değil mesela
Evlilikler çocuk oyuncağı olmuş ondan olabilir her şey maddiye bakıyor mesela ben evlendigim zaman örf adetlere uyup düğün yapmak istemem 4 saatlik bir yerde iki saat bile bulunamayacağim ama ömürlük bir borç içinde kalacağım çekimler ve sadece bir nikah ama buna uygun bir eş adayı bulamadım ve kendi kararlarima saygı duyacak eleştiri yapmayacak bana moral motivasyon olucak birisi ama zor gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?