Aşırı kıskançlık ilişkinin ömrünü kısaltır mı?

Evet kısaltır hatta ilişkiyi bitmeye doğru ilerletir aşırı kıskançlık. Tamam sevdiğin insan kıskanır edersin ama aşırı derecede ise bence hem o kişiye zararı olur bu kıskançlığın hemde bence ilişkiye zararı olur diye düşünüyorum ben. O yüzden dozunda kıskanmak bence çok daha iyi. Aşırı derecede kıskançlık var ise ilişkiye zararı çok olur zamanla.
Kısaltır ama şöyle de bir şey var sevgilini/eşini kıskandın birinden görüşme sil vs dedin kardesim gibi , arkdaısm , kankam vs diyorsa arasında kesin bişi vardır veya olmustur. aksini iddia eden yalan söylüyordur. cünkü bir erkek boş bir durumu kıskanmaz kesin elle tutulur bir samimiyet veya yürüme davranışı görmüştür. diğer türlü tamam aşkım sen iste yeter ki silerim diyorsa zaten o kişiyle alakası ve onun için önemi bile yoktur sevgilisiyle arası bozulsun istemez. .
Öyle bir manyak benimde başıma bela olmuştu buradan tanımıştım iyi ki kurtuldum aylar önce, güvenilipte evlenilmezdi aşırı kurgu kurunu paranoya yapıyordu başıma evlendikten sonra böyle birşeyde getirebilirdi 😂🤣 şimdi düşününce komik ama zamanında baya yıpratmıştı beni
Cevap
30Cevap
Dayıya üzüldüm 😂😂😂😂😂 aşırı kıskançlık ilişkinin ömrünü kısaltır ama bende ters etki tutkuyu arttırır
Aşırı olan her şey bezdirir, bıktırır, o olaydan kişiden soğutur. İlişkinin ömrünü kısaltır elbette.
Ömrünü kısaltmak mı? Benim için direkt ilişkinin ölmesi demek bu. Ruh sağlığı bozuk kişilerle ilişki yaşama taraftari değilim
Kıskanılacak şeyler yapılmazsa ömür kısa falan olmaz..
Sen etme, ben de söylemiyim.. 😄
Evet kesinlikle kısaltır. zaten güven varsa sadakat varsa kıskançlığa gerek kalmaz ama bazıları sırf güvenmediği için beni aldatır düşüncesiyle kısıtlıyor. ya da baskılıyor. her şey dozunda güzeldir.
Ömrü kısaltan aslında kıskançlık mı yoksa sebepler mı bunu düşünmek lazım bir küçük tatlım söze gevşeyenler yüzünden milletin psikolojisi iyice bozuluyor kıskananı suçlamak da yemini kılıf
Evet kisaltir.. ama şu var kiskanan kişi manyak değilse eğer kıskandığı şeylerde haklı ise kıskanan gider zaten.. kıskanılan şikayet etmesin.. seviliyorum sahip çıkıyor diye sevinsin
Herşeyin fazlası zarardır kıskançlığın fazlası ruh bozukluğudur ilişkiyi değil kendini de bitirir
Ruh hastası olduğunu düşündüğüm her insanın ilişkinin ömrünü de sağlıklı iletişimi de kötü yönde etkilediğini düşünüyorum.
Gerçek olamaz bu ya 😂😂😂 peki niye Emin diye anlamamış da Emine diye anlamış. Demek ki onun gidesi varmış 😂😂
Ne kışlançlıklık ne de ortamı oluşturacak bir şeyler yapmak şakasına bile olsa. Ömrünü her iki tarafta bu açıdan kısaltır.
Kıskanılan insan güven sarsıcı şeyler yapmaz güveni de kuvvetlendiririse kıskançlık baya baya ortadan kalkar👍
Gercek ask ve sevgi varsa herşeyin ustesinden gelinir kiskancliginda ama sevmeyene her şey bahane
Kısaltır huzursuz eder güven sorunu yaşatır yaşadıkca gergin ve huzurluk Birbirinden uzaklaşmaya ilişkiyi koparmaya kadar gider
Seven kıskanır ama kıskançlık değil şüphe ve öfke toksikleştirir. Her şey dozunda olmalı.
@2002libirgirl sevsek bekar mi acaba
O ilişkiye kıskançlık girmeye başlamışsa altında yatan naneler vardır ömrü kısalmaz direkt gömülür
Bende tersi olabilir sjsjsjs
Evet kısaltır aşırı kıskançlık parberini senden sogutabilir.
her şey dozunda olmalı ❤️🌸
Aşırı kıskançlık iyi olmaz yorar insanı normal dozda evet guzeldir
Kıskançlık ile kanka arasındaki çizgi aşılmadığı sürece aksine uzatır.
En İyi Cevap